66

gio

преди 4 години

тази ми е като "еко колите" на Тесла, дето не изпускат газове отзад, но колко химикали се отделят в природата при производството на батериите и "еко енергията" от въглищата дето я заряждат "еко колата".

65

kireza

преди 4 години

АКО В РОДИНАТА Й НЯМА ЛУДНИЦИ,ДА Я ПРАТЯТ В САЩ,ТАМ ИМА МНОГО....НАЛИ ЩАТИТЕ ОРГАНИЗИРАХА ТОЗИ ТЕАТЪР,ДА СИ Я ПРИБЕРАТ И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ОТ ЛУДНИЦАТА В ООН И ОБРАТНО...ТАКА ВСИЧКО ЩЕ Е ЕКОЛОГИЧНО....А ЗАТОПЛЯНЕТО И ОХЛАЖДАНЕТО НА ПЛАНЕТАТА Е ЦИКЛИЧНО И СЕ ПОВТАРЯ ПЕРИОДИЧНО И НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРОМИШЛЕНОСТТА.....СЕГА ЗЕМЯТА ИЗСТИВА И СЕ АКТИВИРАХА ВУЛКАНИТЕ И ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА....ЧИСТА ФИЗИКА БЕ ДЖАНЪМ,УЧИ СЕ В 4-ТИ КЛАС....ДЯДОТО И БАБАТА НА ИВАНЧО СА ЗНАЕЛИ ЗАКОНА ЗА СВИВАНЕТО И РАЗШИРЯВАНЕТО!!

64

Анонимен

преди 4 години

Онези които използват това болно дете за съмнителните си цели са "по-болни" и от нея!Казват, че "Пътят към аДа е постлан с добри намерения"!

63

ПроСоТо

преди 4 години

да, това щях да напиша и аз..Кой и защо е заподмятал като мечка на панаир това ДЕТЕ,вместо да го остави да си изживее детството ?..Това е жестоко!..А и няма да има никакъв ефект,освен ако след като я направят "световна звезда" й инсценират "покушение от противниците на екодвижението" и така да я направят "герой"....не се подсмивайте,подценявате злината на Злите..

62

huhu

преди 4 години

да ходи да шества из щатите, който се изтеглиха от Парижкото споразумение въпреки, че са най-големия замърсител с света. за тази Тунберг, вече доказаха, че работи за интересите на "еко енергийните компании" дето искат да цоцат големи кинти за прескъпата си енергия.

61

та тя е дете

преди 4 години

кой използва и защо това нещастно дете. Оставете го да хода на училище, както всички деца. Кой иска на гърба и да прокара нещо укоето иначе няма да може. Кой плаща на родителите и, за да се съгласят на тази гавра.?

60

Леле

преди 4 години

Недей, пък ти, то оставаше и гола да ния плясватбвсекидневно пред очите, да съвсем да се дехидратираме от драйф ...

59

с ирония

преди 4 години

Дрехите които носи, дали са екологично произведени? С ветроходни кораби ли пътешествали от Китай?Трябваше да отиде Пеша и то Гола на конференцията!А тя какво? Дошла с влак и то облечена?!Това не е истинския "еко спирит"!!

58

T

преди 4 години

Хубаво отишла с влак, ама това електричество е дошло от въглищни централи, а пък за производството на самия влак и цялата съпътстваща инфраструктура няма да споменавам колко ресури и съответното замърсяване са отишли. Тия факти не са им интересни на супер модерните и куул младоци - дай им да плямпат само и повърхностни разсъждения. Детайлите и мисленето не са им интересни. Друго си е инстаграмчето, био-магазинчета, маркови дрешки, епъл слушалки и тротинетки.

57

скоро

преди 4 години

увеличение на тока, парното, водата, газта, бензина, нафтата, пластмасовите изделия и т.н. за да платим на шефовете на Крета, те и на милиарди не се насищат!!

56

беден бял

преди 4 години

днес е супер студено, приготвил съм да горя стара дървена дограма с боята - полезни изпарение от боята са незаменими, пластмасови шишета, найлони, дано в някоя кофа намеря и гума, дори и велосипедна да е - топли най-добре.

55

Анонимен

преди 4 години

Как смее!!! Яде, не спира да кръстосва планетата, оказва лошо влияние на децата, стачки, протести... HOW DARE YOU, Greta?

54

Анонимен

преди 4 години

Нищо не можете да спрете бе,профани ! Това се казва ЕВОЛЮЦИЯ и закономерно едно е за сметка на друго.Това е настоящата парадигма и толкова ! На практика всеки човршки издъх замърсява ! Ами да забраним веганството тогава,за да има повече разстения за кислород.Не може да се ползваш с пълни шепи от благоденствията на съвремието,а в същото време да ревеш ,че интернета,който не спираш да ползваш е вреден за планетата !

53

Леле до Мишо

преди 4 години

Според мен, просто предполагам!, понеже те са хартиени, а за хартията са изсечени дървета :/ интересно от какво и как се правят влаковете 0_о

52

Анонимен

преди 4 години

Зеленото безумие пак в акция :)))))

51

пр0рок

преди 4 години

Лу Да Та Крета скоро ще роди от Бежанец от Сомалия, след което някой като Брайвиг ще и тегли куршума, както теглиха куршума на прототипа й - Петра Кели. разбира се, това ще е само постановка на Мосад за публиката от офцъе, те таки си отстраняват агентите.

50

Мишо

преди 4 години

Защо не с хвърчило?

49

Леле

преди 4 години

Е как така с влак!!!! Защо не се е жертвала за климата, нали от Толедско село най учтиво й бяха предложили магаренце !?

48

МакКарти - хамерикан

преди 4 години

Това , лудото , го разкарват по света като *** бе ;) Да вземат да го лекуват , не да плашат населението с нея .....

47

Пак Ще си Патят

преди 4 години

еврейте основният им проблем през вековете е, че не се осещат от алчност кога твърде много са натиснали гостоприемника и гостоприемника почва да се осеща за наличието на ***. всичко в Европа е Мейн Ин Чайна, те ми говорят за замърсяване - замърсяване има, заради Мейн Ин Чайна, не само на Китай, но и в бедна Европа, където без индустрия и икономика, все повече трябва да горят гуми за да се топлят в най-бедните държави като българия и да се возят на стари автомобили, в Китай няма гола над 3г.