86

Боби

преди 4 години

Защо става всичко това?1. След разпадане на съюза НАТО РЕАЛНО СЕ ПРОМЕНИ В? Сбирщина от страни под политическото влияние на САЩ ЛЕГИТИМИРАЩИ АГРЕСИВНАТА ПОЛИТИКА НА САЩ2. Основната задача на НАТО след 1990г е ДА КУПУВА ПРОДУКЦИЯТА НА АМЕРИКАНСКИЯ ВПК - това практически е единствената индустрия която ПО ЗАКОН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗНЕСЕ ОТ САЩ(трябва от А до Я да се произвежда в САЩ)3. Търканията/Проблемите на страните в НАТО изобщо не са на дневен ред САЩ да ги решава - Оправяйте се не сте малки!

85

Kurulus Osman

преди 4 години

Ама отанци какво помислиха, че ще играят контра на Турция срещу ПКК, а после тя ще ги съпортва? Това да не е слугинажна теляшка държава? Турците знаят как се влиза в съюз от времето на Ертуурул. Услуга за услуга. А срещу предателство могат да видят много по-сериозен отпор. И то скоро.

84

Анонимен

преди 4 години

Хааайде бре, харесвало? Затовали независимо от темата под всяка новина лъха негативизъм? Затова ли последното проучване показва, че България е най-нещастната страна в околията?--Под новините пишат не повече от 20 човека от които 10 са такива дето се турчеят, 5 са разни русофили и подобни които плачат, защото България се отдалечава с всеки изминал ден от Русия и останалите пишещи са такива които се забавляват с горните 15 взети на куп. Та България си е много добре и от ден на ден става по добре

83

Анонимен

преди 4 години

меките китки в централата на НАТО са подмокрени, екипи на пожарната отводняват!

82

Анонимен

преди 4 години

Америка трябва да сложи под икономически сакнции всички европейски фирми ,който имат дейстност в туриця.Нека да започне унищожението на турция.АМЕРИКА винаги ще е АМЕРИКА.

81

Анонимен

преди 4 години

Разбира се че на тебе ще ти харесва държавата такава каквато си е. Не можем да виним сфиннете че те си обичат котччинната, нали?!----България е десетки години пред турция и русия. Колкото и да ви е мъчно и да изкарате черното бяло, това е положението. Ние сме в ЕС, там където никога няма да бъдат приети държавите от третия свят Русия и Турция.

80

НЕбългарин

преди 4 години

на нас държавата си ни харесва такава каквато е. На теб като не ти харесва сменяй си името на мюмюн ако вече не си го направил и заминавай при ердуган-Хааайде бре, харесвало? Затовали независимо от темата под всяка новина лъха негативизъм? Затова ли последното проучване показва, че България е най-нещастната страна в околията?

79

сфиневъд

преди 4 години

До 87Разбира се че на тебе ще ти харесва държавата такава каквато си е. Не можем да виним сфиннете че те си обичат котччинната, нали?!

78

Анонимен

преди 4 години

До Ни така, ни инак...Няма да има коригиращ ефект върху диктаторския тон на хегемона в отан.Диктаторският тон е обусловен от слугинажа на контрагента-васал.Дали ще излезе истина, че онзи ден слугинажът е обещал на хегемона, че в търга за турбините на АЕЦ "Белене" ще победи ДЕ? Пиндостанските специалисти пристигнаха ли вече на площадката на АЕЦ-а или се очакват всеки момент?

77

Ванга

преди 4 години

Тюркия ке падне !

76

НЕбългарин

преди 4 години

Нато няма мужда от предател като турция-А има нужда от послушковци, като вас! НалЪ тЪй?

75

Sichtpunkt

преди 4 години

Това със сигурност е най-некадърния президент управлявал някога тази велика странаНай-некадърният, защото той поставя себственото си его над интересите на САЩ. Достатъчно е опонентите му да му кажат, че е много велик и краката са му омекнанали!

74

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа е, че Путин е обещал на Ердоган като стане диктатор да го подкрепя. На русия приятелските държави винаги са водени от диктатори. За това Ердоган остане ли начело на труция часовете и в НАТО са преброени и никога няма да бъде приета в ЕС.

73

Анонимен

преди 4 години

Нато няма мужда от предател като турция

72

Анонимен

преди 4 години

Разполагането на руските системи С-400 в Турция щяло да подложи на риск лабавата и функционираща на границата на възможното технология на отан. Добре казано.

71

Анонимен

преди 4 години

Турция нека продължава да се дърви на НАТО,Путин гледа,а да имаш доверие на Путин е самоубийство,който не вярва да пита украинците.В близко бъдеще нищо чудно в Турция да се тестват нови руски оръжия ,но тестовете ,ще са от руснаците,пред одобрителните погледи на НАТО!

70

Falke Ottommane

преди 4 години

Криводззурлатийо амджъкаалистанец пак голям спец по международните дела. Турция да била изключена от НАТО. Хайде бе - това да не ти е кошарата ти да решаваш коя уфтса да е в нея, и коя не!? Само ако самата Турция реши да напусне НАТО може да я напусне! И ако стане това, първо - самият процес ще отнеме поне 15 години, второ - съюзът ще се разпадне! Големи гео-политици са тези криводззурлатти зарзаватчии ей! Затова живеят в най-великата котччинаа в света!

69

ай сиктир

преди 4 години

Ха сега кажете, че Макрон не е прав.

68

Анонимен

преди 4 години

Ганюю ганюю аман ганюю всичко знае ама в Батак седи--Нали ти не си ***, защо не си отидеш в прехвалената миризлива труция? Събирайте си 4алмитe, фессовете, шалварите и да ви няма. Ама не смееш, седиш в ЕС!

67

Анонимен

преди 4 години

За сега Р.Турция с нищо не е нарушила договора за НАТО,защото има право на вето.