38

Анонимен

преди 4 години

До Бай Х*йТам е работата, че не е плюене, просто нещата стават все по жалки всеки ден и нещата като чели са необратими вече. Аз против албанци, нигерийци и т.н. нямам против, имам против в Европа да пристигат утайките на света! Ако имаше ясна стратегия да привличаме само образовани хора, това нямаше да се случи! Сега сме разграден двор, пристигат всякакви буквално и просто ги прибираме тук, храним ги, а те се гаврят с нас.

37

шматка

преди 4 години

Когато Тръмп каза Вижте какво става в Швеция всички си помислиха че е объркал държавите.Май не е.Просто се изпусна

36

Данъкоплатец

преди 4 години

***, които ни пилиха на главите, че не приемаме "НЕВИННИТЕ" майки с деца от Африка и Сирия, сега са подозрително тихи.ЗАЩО?! БЕЖАНЦИТЕ СА ЖИВОТНИ, АФРИКАНЦИТЕ ОЩЕ ПО-ЗЛИ ЖИВОТНИ. ЖОКЕРА Е АНГЕЛ ПРЕД ТЕЗИ ОЗЛОБЕНИ СЪЩЕСТВА. ....

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Европееца,без значение дали е от изток или запад,без значение дали е добър или лош,има ДРУГА КУЛТУРА,до което ниво някои хора скоро няма да достигнат,ако изобщо достигнат.Начело с България и повечето българи в нея.

34

дядомраз

преди 4 години

Планът. Купуваш европолитиците,палиш арабския свят,тръгват ***,които европолитиците в резултат на глупостите дето си им наговорил и за да не им извадиш кирливите ризи не могат да не приемат в умните си държави, държавите се скапват от това и стават глупави ,а глупавите хора лесно се управляват. Хибридна война срещу ЕС и забележете ,не от Русия.

33

Анонимен

преди 4 години

В Бимингам значи са добре там само с ятагани се разхождат.

32

Анонимен

преди 4 години

Това е начина на мигрантите да се отблагодарят за гостоприемството, шведите да не се чудят, а да удвот приема на мигранти.

31

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаЕвропееца,без значение дали е от изток или запад,без значение дали е добър или лош,има ДРУГА КУЛТУРА,до което ниво някои хора скоро няма да достигнат,ако изобщо достигнат.

30

Ел Чапо Гузман

преди 4 години

Криминалната романтика..да.. преди време бяха италиански мафиоти, с техните тайни. В момента обаче на почит са мексиканските картели, които с една дума са градските хайдути, които продават кокаин в САЩ, дават на народа много повече от държавата и... се избиват по най-зверския начинГоворим за обезглавявания, взривове, мъчения, садизъм. Всички модерни криминални групировки ги гледат с кеф, защото виждат, че оцеляват в Мексико вече 30 годиниТова се счита за правилният път и бъдещето от мутрите.

29

Евроатлантик

преди 4 години

Това са просто битови инциденти в Малмьо,какво толкоз.

28

Юнал Джемилов

преди 4 години

Нама такива нешта брътовчед ми Фекран живеи там и ми казва че било спокоино

27

Едно ченге

преди 4 години

Какво му е удивителното, че имало престрелки, а законно оръжие се вземало трудно?! Законното оръжие е за нормалните хора, за гангстерите си има оръжие на черно. Истината е, че трябва здрава сипа, стрелба по апашите и тежки присъди, а не лицемерна толерантност.

26

Анонимен

преди 4 години

До истинатаЗащо мислиш, че Каролин Хаким не е типично шведско име?

25

Истината

преди 4 години

Каролин Хаким - типично шведско име. Така е, демокрацията има и лоша страна,тепърва много демократични страни го разбират. Само за сведение на непросветените българи- в Швеция, както и в много западни страни, сирийци, афганистанци и други страни от третият свят, са по-толерирани от българите! Това си е от времето още на комунизма!

24

Ето за това...

преди 4 години

Хитлер,Мусолини и Сталин идват на власт, и са обичани. На хората рано или късно ще им писне да търпят. А стане ли това, цирка започва.

23

Анонимен

преди 4 години

Освен това Малмьо е най-интернационалният град в Швеция: почти всеки трети от неговите жители е с мигрантски корени.Ами ето го проблема

22

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Браво!

21

Анонимен

преди 4 години

"Лудост: да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати" АА

20

Шопо

преди 4 години

В началото на демокрацията ми попадна някакъв вестник с карта на която беше обозначен пътят на Сатаната.Някак си странно заобикаляше България,минаваше през цяла Европа и спираше в Сканавския...Доста странно...

19

Анонимен

преди 4 години

До българинТова не е наша работа,наша работа е да си защитим континента и държавите,защото не само в Швеция или Норвегия е така,така е и във Франция,Англия и други държави, местните жители се страхуват,а управниците им не си защитават собствения народ от престъпления,под маската на уж "толерантност",докато един ден ще станат подчинено малцинство в собствената си държава.