219

Анонимен

преди 4 години

Кой направи от това,иначе симпатично момиче карикатура? При това,тя самата говори за корекциите си-цинично?! Да не говорим,какво става с имиджа на България.Нямма нужда да причакваме...срамът се вижда от самолет.

218

Анонимен

преди 4 години

Корекции по тялото,ботокс в устните,за каква екология,какви 5 лв? Честа подигравка с хората и страната ни.

217

Анонимен

преди 4 години

Фейк миска,представя фейк-държава,така излиза. Удобно в кожата си се чувствала,но,дали трябва да се чувства удобно ,като Мис България?

216

Анонимен

преди 4 години

Ха,ха,ха,амс че,изберете ниска,дебела,пъпчива с корекции по тялото и устата,за да покажете на младите момичета,какво не трябва да правят?! Шегува ли се,или се подиграва с хората?

215

Разгада го

преди 4 години

Как ги разбира нещата водешия. Българина чакал в засада, в пълна бойна готовност да изберат новата мис България та да си излее злобата по това иначе толкова хубаво девойче.

214

Аз, отвратения

преди 4 години

....хората може и да са злобни, но са и реалисти. Буквално се е направила на ***. Грозно, пошло, смешно и вулгарно. Ако някой мангизлия, докато му .ух@ иска да си я представя като Анджелина и тя е ок си е тяхна работа. Аз не мога да възприема обаче подобни секс играчки да са стандарт за красота.

213

Г.Т.

преди 4 години

По темата ... нямам думи!Ако искате да я видите каква е била вижте я ... сами си го казаха Адреналинка е Господари на ефира!Беше хубаво момиче, язък!

212

Анонимен

преди 4 години

Това не са " корекции" За да коригираш нещо, значи да го поправиш, т. Е. имало е нещо сгрешено и сега става правилно. В случая тази е направила всичко възможно да стане по-зле, не знаем какъв е бил първоначалния вариант, но на 100% е сигурно, че е бил за предпочитане

211

Уплах

преди 4 години

Много ви моля, поставяйте надписи като на филм ( 18+)...Аз съм доста над 18...ама се стряскам насън!

210

Анонимен

преди 4 години

Каквато ни държавата такава и миската!Както каза по-долу колегата нито е грозна нито е хубава ама има интелект на зелена *** и излъчване като за витрина в Амстердам!

209

КОТЬО

преди 4 години

двеста лева зима на час

208

фен

преди 4 години

E по- голем резил не бях виждал

207

Аззз

преди 4 години

"Обичам да пътувам" в нейните среди означава "обичам да ме водят на скъпи почивки и да качвам селфита в инстаграм"

206

ноби

преди 4 години

и какъв е смисъла на тези конкурси ? мутритe да хвалят, на кой любовницата станала нещо мис. каталог на прoститутки

205

Съвсем логичен избор

преди 4 години

Момата не е грозна, но не е и красива. Проблемът е излъчването и, което е като на труженичка от витрина в Хамбург, при това с дълъг стаж. Лай. нарникът, наречен Р. българия (с малка буква) заслужава точно такава хищно-ку. рвенска муцунка да го представлява пред света, така че съвсем логичен избор на журито

204

Анонимен

преди 4 години

Боже какво е това чудоНяма да мигна цяла вечерЧучело

203

pipi

преди 4 години

На какво се е направило това момиче...горкото, съсипало си е лицето, но и речиковия и фонд е мно-о-го беден...журналистка?!

202

хах

преди 4 години

Дайте да видим сега и кой е чичко паричкото. Кой знае па той какъв е шморц.

201

:))

преди 4 години

Защо погледа и се насочват в тавана когато отговаря на елеминтарни въпроси?

200

Iv

преди 4 години

ХаХа Евантюристка с тУтаировки...да ни е честита новата Мис България. Можем вече спокойно да поставим равенство между Мис България=Мис Силикон.