21

Анонимен

преди 4 години

Свежа стимулиращата за новата седмица новина по ... нашенски (:::

20

Анонимен

преди 4 години

Какво е това момиченце дето си носи в чантата вместо грим и пудра Нож. Момчето е искало да и начеше котенцето а тя извадила Нож. Можеше да извика за помощ и нямаше да е надупчена. Старите хора не случайно са казали. Който нож вади от нож уми, ра. Не се казва Националноста на героите.

19

Хах

преди 4 години

Абсолютен кошмар е да ти се лепне психично болен, с агресивно поведение, и то в затворено пространство. Да се пита човек къде е началник влак, полицаят?? Толкова ли е нямало някой, който са предотврати това в зародиш и да свали болестника.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Точно обратното пише в статията, тъпаг.

17

Наблюдател

преди 4 години

По -добре жената да беше носила електрошок или спрей. Дано се оправи.

16

Цецо Мен

преди 4 години

Човек да не знае от къде ще му дойде. Ужас. И двата живота няма да са същите. Човекът очевидно не е бил наред. А щом е ходил повече от веднъж и му е даден отговор, предполагам за какво става въпрос. Момичето е било застигнато в много неприятна ситуация. Господ да е с нея.

15

така е

преди 4 години

Който нож вади,от нож умира

14

Анонимен

преди 4 години

И сега единственият осъден ще е задържалият нападателя, защото му нарушил шведските права да избяга спокойно според неговите традиции

13

Анонимен

преди 4 години

A *** не са се намесили и са гледали сеир, или са снимали с телефоните.То на българина за друго не му стига куража, освен да бие жени.

12

до Йован

преди 4 години

Е, и аз съм с "тен"!Означава ли това, че съм "бърбън", бе, гаа лош!Има роми които по-светли и от тебе, значи ли това, че са българи?

11

Анонимен

преди 4 години

И извадиш ли оръжие, трябва да го използваш. Ако не, по-добре не го показвай.Горкото момиче!

10

Анонимен

преди 4 години

Евала на този който го е подгонил и хванал - все още има хора в тази бананова страна.

9

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимензащото така действа милицията на яйцеглавия прокуратор!БЪРЗА ЗАЩИТА НА рома!...ПРЕДИ ДА ИМА ДИАГНОСТИЦИРАНЕ от лекари-психиатри,тоя го набутват НА ТОПЛО И СПОКОЙНО в психиатрията!!..Докато се измирише случая!!!

8

Йован

преди 4 години

Цъ, "Иван"е, бърбън е!!! С вроден тен и "културни особености! А ти скоро ще се пишеш не че си" българин", щото няма да е" политкоректно", ами" ДАС"!!! Знаеш ли що значи" дас" на" бърбънски," Ванка"???

7

Ф.С.В.

преди 4 години

ВЛАСТИТЕ ДА НЕ СИ РАЗДАВАТ РАЗНИ ОРДЕНИ НА СТРАХЛИВИ ГЕНЕРАЛИ И НАГРАДИ КАТО ПОЧЕТНИ ГРАЖДАНИ НА ГРАДОВЕ НА РАЗНИ ТАРИКАТИ-- А ДА НАГРАДЯТ ТОЗИ СЛУЧАЕН ПЪТНИК - ТОЗИ ЧОВЕК СПАСИЛ С РИСК ЗА ЖИВОТА СИ -ЖЕНАТА !!1

6

Анонимен

преди 4 години

който нож вади...а че влаковете в цивилизованите държави не са разделени на купета, това е остарял дизайн присъщ на държави от 3-тия свят, към които спада и бегето

5

ПроСоТо

преди 4 години

я гледай!!!!!...Доживях след толкова десетилетия да разбера,че имало ЖЕНИ,които ..носели НОЖОВЕ за.."самоотбрана"!!!!..Мцата им ***!...Сега нарочват жертвата за "носител на оръжието",после ще я нарочат че "предизвикала нападателя с рас..и стки подмятания" и така,Мнго от Филибе ще го изкарат "невинен",едва ли не жертва на "самозабравилата се госпожица"..А щом са го турили в психиатрията бъдете сигурни,че ще го изкарат "НЕВМЕНЯЕМ".Да здравствует великата дружба м/у непеотата и българския с

4

Анонимен

преди 4 години

защо не е в панделата, а в психиатрията!

3

Анонимен

преди 4 години

Защом психиатрична клиника?!В ареста,да му се повдигне обвинение и да лежи 15 години,без право на обжалване.

2

толерантен

преди 4 години

Абе, при т.нар. "демокрация" е така - свобода, права на човека, толерантност...