14

Анонимен

преди 4 години

Тва е пиниз за нов самолет.

13

шматка

преди 4 години

Изплюхте камъчето.Що трябваше да правите такава драма.То не бе авария то не бе героизъм в небето....и всичкото туй за един нов самолет.

12

Анонимен

преди 4 години

Истинско геройство са извършили с втори кръг. И второто геройство е, че са познавали родното летище на столицата.Героите ще бъдат наградени с 'Герой на Европейския съюз", първа степен.

11

МНЕНИЕ

преди 4 години

Трябва да се закупят Нови Самолети - поне 50 броя .Тази Държава стана като една Приказка - МАА като Жена без Мъж .

10

L.

преди 4 години

Е, като сте се качили на дърво без корен ще е рискова ситуацията.Ама се изнежихте пилотите компютъра да ви казва всичко.Но не е Фалкона проблема Някой на борда скоро ще да е излъгал за нещо.

9

Нема такава държава

преди 4 години

Тия ГЕРБ-ераси са уникални творения на природата ! Всеки разбира от всичко. Тоя т.н. генерал Коджейков, преди това беше шеф на НСО, завършил престижния ВИФ, като Цецо. Сега ръководи авиоотряд и вече е спец по самолетите. Вероятно като наближи пенсионна възраст ще го направят шеф на БАН или на Информационно облужване, ако не е жив все още вездесъщия проф. Константинов !

8

Анонимен

преди 4 години

В риск са само бедните, болните и самотните, които са обречени на мъки и смърт.

7

Анонимен

преди 4 години

Ама на тоя Фалкон да се качи целия парламент. Не ме интересува как ще се наблъскат, само да се качат. И не ме интерсува дали може да отлепи от пистата натоварен, искам да го пуснат от моста на Витиня...

6

ПЕРНИК

преди 4 години

Това звучи като ВИЦ .Ние нямаме ВОДА , Премиера се плаши да се качи на Самолет - как ще решим Проблемите с такъв Премиер ?

5

Анонимен

преди 4 години

Браво на пилотите. Техника винаги може да се счупи. Господ е бил с тях. Не като тук балалайкиии форумски, които нямат *** да на бият един квартален дрисльоо... Седнали са обсъждат самолети :)

4

Калуди

преди 4 години

Направо да поръчват 5-6 737-Макс! В момента са евтинки, сега трябва да се купуват. 1 да лети, другите за части. От Boeing направо ще ни ги подарят!

3

Анонимен

преди 4 години

''Коджейков заяви, че ще апелира за закупуване на нов самолет''Е, нищо друго не сме и очаквали. То време беше да се случи, няма сега нашата 'аристокрация' да се излага с 20 годишни таралясници я

2

Анонимен

преди 4 години

Нека бъде нов! Не можем да си позволим да загуби най-добрия премиер в новата ни история. Той не заслужава подобна участ.

1

Онзи

преди 4 години

Ах, далавераджии такива. Нарочно правят тия схеми, да вървят разходи за глупости от които се правят най-лесните далаверки...