16

Анонимен

преди 4 години

Голяма реклама им направихте на турските сериали.Така и на комик кон не се пусна премиера на един такъв турски сериал. Така че това показва колко са популярни в западния свят.

15

мак

преди 4 години

Жалко, има нещо наречено европейско кино, старо и ново, но турция бълва сериали и сериалчета, а наивниците ги купуват.

14

Истината

преди 4 години

Всеки филм е В ПЪТИ ПО-ДОБЪР от американските и турските такива.Истината

13

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

От 8 милиарда население на земята, Най- вероятно - 5 милиарда имат достъп до телевизия, и от тях 700 милиона - близо 1 милиард гледат Турски сериали. Държавата не финансира сериалите , но ги поощрява с други методи, Турските сериали са рекламните клипове на Турция - туристи, износ на стоки и услуги. Коствените приходи надхвърлят десетки милиарди на година. Гледат Турски сериал - и хоп на почивка в Турция, хоп си купи турска стока, или се качи на Тюркиш Аирлайнс.

12

Анонимен

преди 4 години

Моля махнете ги.Срамота пледират че са българи кои го гледа това някои бабички махнете това от бТВ нова да сезираме сем предлагам

11

шматка

преди 4 години

Чакайте сега това че ги въртят по телевизийте не значи че ги гледат толкова хора.Просто пакетите са евтини и тв ги купуват защото запълват тв време без пари.

10

Анонимен

преди 4 години

Бълвоч!

9

Анонимен

преди 4 години

Кой ги гледа тези клозетни сапуни. Аз даже и Краварските кървища не гледам. Мен ако ме вържат пред телевизора и ми пуснат такава пеня и кървища ще скъсам синжира. Филми не гледам нямам време за прахосване. От 8 милиарда население на земята някакви 700 милиона гледали са капка в Океана.

8

Виц

преди 4 години

Навремето имаше един виц.- Хубав ли е филма.- Не, съветски е.

7

НЕбългарин

преди 4 години

До 1Както виждаш не само в България, а в цял свят се гледат! А ти какво предлагаш да гледат в България? Имате ли алтернативи на турските сериали, които да се гледат колкото тях?

6

Ноби

преди 4 години

къде вървят най много турските сапунки ? в държавите с най-мaлoумно население, като нашата. и после се чудим, че пак избрали боки. ми прoст народ ...знаете

5

Анонимен

преди 4 години

То па едни сериали...

4

ЦИТИРАМ!!!!!!!!!!!!!

преди 4 години

"Турските сериали завладяват света"КОМЕНТИРАМ!!!!!!!!!!!!!"ЛОШО МИ Е!"

3

минувач

преди 4 години

Така си е - защото Турция не разчита на 'пазарна икономика' а на 'държавна политика' във важните и стратегически области (като 'пропагандата' да речем). Както и здравеопазването - половин Свят ходи да се лекува там! И това си е спонсорирано от държавата!.

2

Анонимен

преди 4 години

А по БТВ комеди са напълнили с разни руски клозетни филмчета, тия дни още един канализационен тоест руски комедиен сериал е тръгнал. Пу пу, развалихте хубавия канал.

1

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

В БГ народа е толкова оскотял от заобикалящата мизерия че е принуден да се потапя в измисления свят на богати принцове и по принуда гледат турските бози белким да се разсеят от заобикалящата мизерия и сивота в северна България