790

престъпна демокрация

преди 4 години

До ДемократиченДемокрацията е враг на десетте божи заповеди-световната конституция

789

Демократ

преди 4 години

Комунистите нахълтваха в дома ми и не ми позволяваха да забогатявам, а сега при демокрацията забогатявам свободно и живея добре.

788

някой да не забогате

преди 4 години

Мене постянно ме ЧУКВАХА ама аз бех герой и търпех и сега пак ме ЧУКВАТ ама вече демократично и приятно.

787

Демократ

преди 4 години

При демокрацията забогатях и живея добре, само простите и некадърните не могат да забогатеят и живеят зле при демокрацията.

786

Анонимен

преди 4 години

до 847Сега ще те обвинят че си участвал в разграбването и "забогатяването", само гледай. *** не подбират методите. Преди малко научих от тях, че да си грамотен е в същата категория като да си крадец.

785

теокрацията

преди 4 години

До европиецДемокрацията е променлива величина създадена от хората а теокрацията от Господ вечна

784

Демократичен

преди 4 години

Затова часната собственост се забраняваше!Спомням си как комунистите нахълтваха по домовете ни без да чукнат и хазяйничеха!Мене постоянно ми пееха интернационала сека нощ и ме гъделичкаха по петите и ми краднеха сапуно и затова ходех мръсен а сега се къпем сека събота и не ходим мръсен! Забогатех и съм много доволен от демокрацията.

783

Анонимен

преди 4 години

До някой да не забогатеА някои и ЧУКВАХА. Имаше един нашумял случай на синчето на високопоставен партиен деец, който беше ЧУКНАЛ малко насила, но таткото го оттърва. ПАРТИЯТА позволяваше да ни таковат безнаказано.

782

парадокси на соца

преди 4 години

До ГНЕВЕНКак от селянин се става гражданин и от пожарникарски милиционер -премиер

781

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 840Какви предприятия бълнуваш. Бил съм главен счетоводил на бивш голям приватизационен фонд. И то когато се въведоха международните счетоводни стандарти за публичните дружества. Като се направи оценка на активите и пасивите, тези предприятия останаха без капитал. А бяха гордостта на соц.икономиката. От 18 само две ставаха. Търговска верига за строит.материали и хотели. Гледай Ант.Тодоров по ТВ Европа. Колкото и да е спорна личност, това което вади като документи и факти е вярно!

780

европиец

преди 4 години

И сега комунистите нахълтват в домовете ми и не ми позволяват да забогатявам, а аз обаче забогатявам свободно всеки ден без никой да ни пречи и живеем богато. Демокрацията е най-добрата система!

779

Анонимен

преди 4 години

Празни щандове, и празни мозъци в най новата история на България.

778

Анонимен

преди 4 години

до 844Живеем много по-добре. Поне аз и много много от хората около мен. Някои от тях и станаха сравнително заможни.

777

Анонимен

преди 4 години

До богатата демокрацияБедни, със собствени жилища, къща на село, някои вече и с две или повече коли, със скъпи смартфони, кафетата пълни.Мхм.

776

Демократ

преди 4 години

При демокрацията забогатях и живея добре, доволен съм, а при комунизма комунистите нагхългваха в дома ми и не ми позволяваха да забогатея.

775

Демократ

преди 4 години

Фнимание тука е часна сопственос флизането забранено

774

Демократ

преди 4 години

Затова часната собственост се забраняваше!Спомням си как комунистите нахълтваха по домовете ни без да чукнат и хазяйничеха!Мене постоянно ми пееха интернационала сека нощ и ме гъделичкаха по петите и ми краднеха сапуно и затова ходех мръсен!

773

Анонимен

преди 4 години

И сега забогатяхте ли след 30 години демокрация или се въргаляте в мизерията? Или на демокрацията нещо и пречи да забогатеете, не е ли истинската демокрация или какво?

772

някой да не забогате

преди 4 години

Ама комунистите нахълтваха по домовете ни без да ЧУКНАТ и хазяйничеха!

771

Демократ

преди 4 години

Комунистите нахълтваха в домовете ни и не ни позволяваха да забогатяваме, а при демокрацията забогатяваме свободно без никой да ни пречи и живеем богато. Демокрацията е най-добрата система!