27

Анонимен

преди 4 години

Софиянци, е те тия ви избраха кмет.

26

Анонимен

преди 4 години

напищете му името на оня за кученцето само дето родословното дърво не изписахте

25

Totenkopf

преди 4 години

"За момента призовкарите имат единствено устройства за защита срещу агресивни кучета." Добри чувство за хумор, въпреки че според мен не е търсена тази цел, все пак добре се посмях.

24

Отвратен от ГЕРБ

преди 4 години

Ами в правото са си ромите, след като им е дадено от Брюксел, защо да не си го упражняват върху по-низшите в хранителната верига? Най-много да им се извини Борисов за причиненото неудобство и да им благодари за проявеното благородство да не убият жертвата, а само да го пребият! В Кюстендил заклаха направо момчето и после ги пуснаха!

23

Анонимен

преди 4 години

айде стега вещо не си гледате подписката за кученцето от 5000 подписанищастни.цикратуни ви управляват римляни ви оправятайде честито

22

Fool

преди 4 години

БХК веднага да излезе и да каже, че горките роми са тормозени и дескриминирани от наглите хора с призовките. Все пак ромите имат само права в нашета държава и никой не трябва да посяга към най-суверенното им право - Да живеят на гърба на трудещите се. Да са ***, това никой не мож им отнеме!

21

Анонимен

преди 4 години

Ромската десница не се шегува.

20

Киро Х

преди 4 години

Смут и паника, даже името на това получовешко племе ви е страх да напишете, а те ви колят, пребиват, насилват, крадат, обират и тероризират! Хак да ви е масоноционистката демокрация!

19

Анонимен

преди 4 години

Избирателите на Фандъкова?Не ги е срам!

18

да

преди 4 години

Като почнат да пребиват и съдиите в съда тогава ще разберат какво направиха, като не прилагат закона към това номадско племе, което твърде дълго се задържа и твърде много се разплоди в земята българска.

17

Анонимен

преди 4 години

Призовкарите трябва да ходят с полиция, а не полицаите да си ядат баничките в колите. Това е скандално

16

Пешо

преди 4 години

Избирателите Му!

15

Не ги закачайте

преди 4 години

Те са от Ромската десница на Борисов.

14

Герб са гадове

преди 4 години

Хахаха сега видяхте ли глупави същества гласували за ГЕРБ какво ви чака. Този прозовкар е същата мижитурка на хранилката на ГЕРБ и е гласувал за ГЕРБ. Е получи ли това за което гласувал ? От сега нататък за вас ще става по зле, лошото е че ще страдат и нормалните хора.

13

Бай Иван

преди 4 години

Това е демокрацията имате право да ви бият, убиват и изнасилват, ако решите да се защитите, комитета от Хелзинки и организации на умни и красиви ще ви съдят ;) !!!

12

Джокпол Ф.

преди 4 години

Щом не са го пречукали - никакви номинации за хора на годината! В най-добрия случай за "човек на месеца"!

11

Барселона

преди 4 години

За течен шампоан...

10

Николина

преди 4 години

Какво като са "роми"? Те не са ли хора? Вие расисти ли сте?!

9

мак

преди 4 години

Защо са пуснати и какви обвинения са повдигнати на скъпоценните граждани? Ще ги намерите на куково лято, ***...ри. Тия нямат намерение да плащат нищо, а призовка я смятат сигурно като посегателство към тях. Заради такава снизходителност са все по-нагли и никой не иска да ги озапти и да принуди да си плащат, плащаме ние.

8

Анонимен

преди 4 години

Няма ли сега БХК да излезе с номинация на тия за хора на годината и в същото време да се оплаче, че правата им са били нарушени? Как така ще връчват призовки на poми?