65

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен63не разбрах дитирамбата ти драги,но само за веселба ще ти кажа:-Преди време АМЕРИЧКИ изследователи са установили,че в червата на 50-годишен човек се съдържат цели СЕДЕМ килограма НЕСМЛЯНО говеждо!Там си стоят докато станат храна на червеите....Та:-Бон говежди апетит!

64

sdhzb

преди 4 години

Мръсните и алчни търговци нямат спирка, в момента в който има възможност за спекула-веднага кръвопийците почват да смучат кръв. За да се спре с това-държавата трябва да осъществи зверски контрол на всички митници, за да се засече колко тона месо влизат всяка седмица и да се направи калкулация дали наистина има повишен внос-ако има големи количества, няма как цените да са високи!! Цените могат да бъдат високи ако наистина има дефицит!Ако се докаже, че търговците лъжат-да бъдат сцепени от проверки

63

Мда,

преди 4 години

изклаха домашните прасета и сега свинското поскъпва

62

Ще направим кайма

преди 4 години

От *** Ще стигне за цял народ

61

Анонимен

преди 4 години

Азе ям само телешки пържоли по 9лв. двечки от Lidl. По една на вечер и вечерята ми излиза 6-7 лв. (колкото е една супа в ресторант). Каквото ми се яде си го купувам. Пенсийката ми отива най-вече за храна. Ям плодове, пийвам си кафе, бира и оркестъра да свира.

60

Анонимен

преди 4 години

Цената на рибата не е паднала !Цената на свинското се повиши с 40% за година .

59

Анонимен

преди 4 години

Тъй, тъй. Гърците досега запалиха няколко пъти Атина, французите - Париж. А българите ги научиха от край време да изпускат напрежението по форуми, социални мрежи, и най - вече на две ракии пред телевизора...!! Ей така керванът ще си върви и кучетата ще лаят още 1000г...!!

58

месоядец

преди 4 години

Ще започне зараждане на канибализма и за предпочитане ще са веганите затуи небойте се мръвка винаги ще има

57

Анонимен

преди 4 години

До Споко беПо времето на соца, който такива платени *** не престават да плюят, храните бяха истински и думите "менте" и "имитиращ продукт" не съществуваха.Имаше Български Държавен Стандарт.В кренвишите нямаше тоалетна хартия, рога, копита и перушина, както сега!

56

Анонимен

преди 4 години

Яжте риба, цената и вече падна под свинското.

55

До Анонимен 51

преди 4 години

А по границите със Сърби и Гърция, какво трябваше да направят, и как се спират диви животни. В цяла Европа и Азия имаше Африканска чума, не само тук и Румъния.

54

Анонимен

преди 4 години

Като няма свинско яжте филии с мас.

53

До Анонимен 51

преди 4 години

3р. и 24к. за поста ти. решетников харесва това.

52

реалист

преди 4 години

После като се появи канибализма да не се учудват защо

51

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 31Трябваше да се вземат мерки и да се избият прасетата на границата с Румъния още в началото!А оная бъчонка Деса Танева се подхилва до последно и после - пълно унищожаване на прасетата!Умишлено земеделското министерство бездействаха до края!

50

Споко бе

преди 4 години

Това да не е соца? Тогава готвехме агнешко със спанак по следната рецепта: Спанак, лук, мерудийки, ориз и пускаш плочата на Борис Машалов "Заблеяло ми агънце".Ще внесат. Ако не внесат - ще идем на пазар у комшиите - Румъния, Гърция, Сърбия...Скъпото по нашите магазини ще остане. С него в натура ще плащат на журналисти за статии по темата "цена на свинкото".

49

Анонимен

преди 4 години

Проблемът всъщност е в Китай. Ядът много свинско. Сидзипин ще трябва да ги направи вегани за да се разреши въпроса със свинското в световен мащаб. Тогава пък ще има световен недостиг на зеленчук.

48

програмиста

преди 4 години

Като ви е скъпо месото яжте суджуци

47

До Анонимен 31

преди 4 години

Виж в опорките си, колко праесета са избити в Русия, после пищи че гербаджиите са виновни, виж и в Румъния, Китай, ние тука минахме почти метър. Сега си купи един суджук и си го наври отзад!

46

Анонимен

преди 4 години

Много важно, от както започнаха да ни лъжат и да ни продават замразена месо за прясно започнах да намалявам свинското. Хапвам си предимно пилешко и заешко, може и телешко от някоя чиста месарница. Та да си го вдигат, колкото искат, но да не барат заешкото и пилешкото.