12

Анонимен

преди 4 години

Абе интересно защо всичките коментиращи тук, плюещи по Горбачов и милеещи за СССР и комунизма, пишете с едни и същи правописни грешки?

11

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Спокойно е било за теб, защото са те заливали от единствената телевизия, че светлото бъдеще ей сега ще дойде.

10

У назе имам 200 кила

преди 4 години

боб, след тая статия почвам да събирам заряд, не се притеснявайте,ако стане нещо сериозно ще отприщя силата на майката природа.

9

избирател

преди 4 години

Седми......Да кажеш,че Горбачов е господар,разбирам,но че има господари.....Звучи странно!!!

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Така е ! И една от причините светът да стигне до това положение е именно човекът с белега на главата.Никой не може да отрече, че по време на Студената война светът беше едно много по-спокойно и сигурно място за живеене. За чистотата на природата да не говорим.

7

Totenkopf

преди 4 години

Като некое зомби се активира при нужда, от господарите си.

6

Анонимен

преди 4 години

Както казва Насрадън Ходжа всеки е прав в делото си!

5

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя е заприличал на мумия. Ти Другарю няма да мреш. Господ ще те остави да си гледаш творението. Видя унищожението на СССР а след него ще видиш и на Русия. В момента знаеш ли какво виждаш. Унищожението на Соц Държавите. В тях вече не живее народ а Зомбирани джужета. Унищожението им е гарантирано. Колко сребърника ти плати склеротика рейгън за да ни продадеш. Когато тръгнеш да мреш душата ти ще излиза изотзаде. А на оня свят те чака Сатаната който ще те върти на шиш бавно и тарикатски.

4

Статистика

преди 4 години

Предател. Достатъчно е да се види къде и сред кои живее .Предателите на Русия ,живеят на запад . Предателите на САЩ и Западна Европа живеят в Русия ..... Само предателите от Арабския свят не живеят никъде. Тях на момента ги разфасоват и разпределят в малки колетчета ... като Кашоги например .

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя още ли е жив? Съсипа всичко!

2

комунист

преди 4 години

Тоя и такива като него предадоха СССР без да им мигне окото,пък обвиняват оня *** Суворов в предателство!

1

Sichtpunkt

преди 4 години

Белязаният е много много Голям!Прошляците като Путин, Тръмп, та дори и Макарон не могат му стъпАт на малкият пръст. Единственият политик който е достоен да се сравнява с Горбачов, това е Меркел!