3

Радослава Николова

преди 16 години

Да Ви кажа ли че това момче ме трогна...Наистина уби човек но колко български шофъори дето са убивали застанаха пред цял народ въпреки известността му и се разкая така от сърце и се извини и разказа чистосърдечно какво се е случило.И аз не съм му прокурор но му бих дала шанс защото е млад и има бъдеще и колко пъти каза че се чувства българин.Като си представя каква цинична Политическа класа имаме която убива ежедневно човешки съдби само за едни пари без да се посвини а това момче показа мъжествокаквото липсва на много българи.И накрая със голямо съжалениесе покланям пре паметта на затиналото момче и съжелявам от сърце за момичето.

2

Aina

преди 16 години

ми той може всичко да си иска,ама става дума за пияно шофиране и смърт на невинен човек.То че няма да лежи в затвора е ясно,ама поне малко от малко така да се почувства виновен .....то ако всичко ставаше с пари на този свят........човешкия живот е незаменим.Аз как мога дабъда сигурна,че той утре няма пак да се напие и да направи същото,нали точно затова е наказанието в такива случаи за да полежиш малко в затвора и да ти дойде акъла в тъпата глава.

1

преди 16 години

а защо да не поиска споразумение момчето?откакто го въведоха споразумението се прилага доста често в практиката. значи за други може, а за него като е известен , не може. не забравяйте, че каквото и да е, това все пак е непредпазливо престъпление. не ги е гонил нарочно да ги блъска с колата.ще плати пари, ще отнесе една условна и това е. само жалко за пострадалите. но не го превръщайте в някакъв ***, защото не е. има толкова много по-големи *** на пътя.