17

ШМАТКА

преди 4 години

Айде, бе верно ли? щели краварите да се бият срещу ИД- ми че те досега къде са чесаха 10години в сирия?

16

българин

преди 4 години

Да не се повтарям пак..Но Сирия е екватория на Русия! И съвсем закономерно Америка си тръгва както и сама се натресе на Сирийците!-:)Когато не си желан просто си тръгваш! Не че и в Европа е "желана "Америка! Със своето НАТО! Но и от тук ще си тръгне един ден! Обидно е.Един континент да "пази" друг такъв!

15

Анонимен

преди 4 години

Путин е номер едно спря ердоган и праща патрули във зоната на военни действия действия

14

Анонимен

преди 4 години

И за какво са ти ...Не виждаш ли как бързо бягат като стане напечено .

13

Fenasi Kerim

преди 4 години

Малко встрани от темата. Гледах по телевизията турската военна операция в Сирия. Показаха някаква магистрала. Учудих се. Сирия е във война от толкова време а магистралата беше като нова или може би е нова не знам. В България - член на Ес няма такава магистрала.

12

АнонимеН

преди 4 години

ОТ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ САМО АКБАМЕРКЕЛ НЕ СЕ КЛАНЯ НА СУЛТАН ЕРДОГАН!!!ЯВНО НА ШВАБИТЕ НЕ ИМ Е ЗАЛОЖЕНО В ГЕНА ДА СЕ КЛАНЯТ НА ДРУГИТЕ!

11

Анонимен

преди 4 години

Прав си ,Тръмп се опозори ,но и Обама беше същия.Обама подцени руснаците в Крим ,сега този подцени турците.Последния голям президент на САЩ беше Буш младши .

10

Анонимен

преди 4 години

Един ден ако Турция реши да прави зона за сигурност в България ,американските гейове ще ни издействат пет дена да се изнасяме за ЕС.

9

АнонимеН

преди 4 години

НА СУЛТАН ЕРДОГАН СЕ КЛАНЯТ И *** И ТРЪМП И ТОВА ЯСНО СЕ ВИЖДА В СИРИЯ!!

8

Sichtpunkt

преди 4 години

Тръмп реално саботира САЩ. Няма по-безотговорен президент от него воден от Путин и малката си глава!

7

Анонимен

преди 4 години

Путин & Ердоган: Сирия трябва да бъде освободена от чуждестранно присъствие !!!Перверзията е пълна. Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

6

Osmanlı tor

преди 4 години

Съдбата на псевдосъюзника тръгнал да въоръжава *** от ЙПГ срещу Турция. Аха курдистан, аха слаба, послушна Турция. Преди малко, Ердо приключи срещата си с Путин. Излиза се с документ от 10 точки. Подробно се разпоредиха за съдбата на Сирия и *** от ПКК, ЙПГ. Такава е съдбата и на всички, наобиколи Турция преди 100 години. Турците полудяват и ги прогонват с камъни.

5

Анонимен

преди 4 години

Гейска му работа.Ореваха света да се бие с ИДИЛ и сега решиха да се махат .Гейове.

4

Професор

преди 4 години

Нека храбрите американски войници напускащи Сирия се настанят у нас. Само те могат да ни защитят от агресивния Путин.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

САЩ се покриха с позор в Сирия. Факт !След като създадоха Ислямска държава и не успяха да я опазят от руснаците, персите и верните на Башар Асад войници от сирийската армия, сега американците напускат като посрани Сирия.Не, те не просто загубиха тази война. Те брутално се изложиха дори пред очите на довчерашните си съюзници - кюрдите.Предадоха ги !Изоставиха ги на заколение пред настъпващата турска армия ...Вече всеки, който става съюзник на САЩ ще се замисли дали няма да бъде предаден ...

2

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП Е МЕТРЕСА НА ФАЛШИВИЯ *** КОЙТО ПЪК Е НАЛОЖНИЦА НА СУЛТАН ЕРГОДАН!!!РЕАЛНО ТРЪМП Е ПРИСЛУГА НА СУЛТАН ЕРДОГАН КОЙТО ГО ПОЛЗВА КАКТО СИ ИСКА В ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ!

1

Анонимен

преди 4 години

Отчаяни са, няма къде да туеркват в Сирия