22

Fenasi Kerim

преди 4 години

Проектът "Велик Израел", "Buyuk İsrail" или "Buyuk Ortadogu Projesi" - BOP подкрепян от Обама и Хилари се отлага. Затова мошетата са недоволни. Ако всичко премине успешно няма да има бежански наплив към Европа от Близкия Изток. За наплива от Северна Африка да му мислят Макарона и италианците. Те са им подарък от Саркози унгарския евреин.

21

Анонимен

преди 4 години

ДА той поддържа връзка освен с Ислямска държава и с болшевиките.

20

Тангра

преди 4 години

Стягайте се за запас !Ще има скоро зона и в южна България

19

Анонимен

преди 4 години

Истинският Ердоган беше тежко болен, като ходеше по джамии и припадаше Този е някакъв двойник не ходи на джамии и не припада може и Израел да са го подменили. Който може да подмени боксьора Исус Величков той може да подмени всеки.

18

Анонимен

преди 4 години

Ердоган го убиха при преврата и руснаците сложиха негов двойник русофил на мястото на Ердоган.

17

Fenasi Kerim

преди 4 години

Думи на Тръмп от днешната пресконференция: "Ердоган е добър политик обичащ страната си".Руското външно днес:"Ако YPG не се изтеглят от зоната за сигурност ще бъдат смазани от турската армия".

16

Анонимен

преди 4 години

До IYIЩо бе вълчо?Ти какво предлагаш да направим?И ако го направим ще дойде ли фолксваген?Лесно е на *** като тебе да се правят на смели и да наричат другите овчо племе.

15

Fenasi Kerim

преди 4 години

Един от най важните значими автори на проекта "ислямска държава" е сенатор Маккейн който днес се пържи в Aдa за да изплати греховете си.

14

Анонимен

преди 4 години

Гласуваш за Тръмпутин получаваш Ердоган и ИД.

13

Fenasi Kerim

преди 4 години

Поправка : Маслинова Клонка не Малинова.

12

Fenasi Kerim

преди 4 години

Ердоган винаги е казвал че "ДАЕШ" няма нищо общо с Исляма. 700 терористи от групировката бяха унищожени от турската армия при операция "Малинова клонка". ДАЕШ е групировка създадена от ЦРУ и Мосад а лидерът й Багдади е всъщност Шимон Елиът също агент на Мосад. ДАЕШ извърши терористична атака в Турция и загинаха над 200 невинни граждани докато срещу Израел и Саудитска Арабия не са казали и дума.

11

Анонимен

преди 4 години

Путин е приятел с ислямиста Ердоган !Путин бомбеше Сирия, а Ердоган организираше канала за бежанци към Европа, пък русофилите обвиняват Меркел, че ги приела !!!

10

Анонимен

преди 4 години

Друга държава която безспорно помагаше на ИД е Израел. Когато ИД стигна Голанските възвишения. На 30 км от Израел евреите нищо не направиха а уж са кръвни врагове с ислямска държава хахаха ... Виждайки че Асад си върна с позициите започнаха да го заплашват . ... От ясно по-ясно е, само че нанашите "свободни" медии едва сега им е позволено да пишат по въпроса. Турция и Израел бяха и основните противници на Асад, а Обама организира арабската пролет за да направи ИД рвалност

9

Анонимен

преди 4 години

ТУРЦИЯ Е ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА

8

Анонимен

преди 4 години

Жужин и ерДоган са единствените спонсори на ИДИЛ, нищо чудно те да са техните създатели....

7

Анонимен

преди 4 години

Дори Германия (бизнеса) разбират главната роля на Турция и пратиха ФВ във Турция. Отказвайки се от Южен поток ние сме никой. Германия има нужда от газ не от васали. Ердоган показа, че не се кланя на никой дори на ИД. Другото си го смучете от пръстите.

6

Анонимен

преди 4 години

Нормално.Тиквата винаги е бил в поза партер и с разтворени бузи пред Ердоганьо.

5

Анонимен

преди 4 години

Това ,което правят турците днес е същото ,което правят преди векове в Босна ,Родопите ,Лудогорието.Същото ,което направиха с гърците в Мала Азия .Факт .Америка днес отмени санкциите ,а страхлив ЕС върти бизнес за милиарди с истинската ИДИЛ ,Република Турция .Честните политици са в опозиция на общата продължителност ислямска лудост обхванала елита.Помните ли как Тръмп п започна смело срещу ислямизма ...днес не остана и помен .

4

Анонимен

преди 4 години

Подържаше ли Запада връзки с ИД и купуваше ли евтин петрол, виждам Ердоган ще продава сега пектрол и газ от тук и там. Дойче веле сега ще трябва да си купуват петрол на нормални цени от Ердоган. Това май не им се харесва... гроздето е кисело рекла лисицата. ЕС става зависим от Турция и за бежанците и за енергийните доставки а вие си плякайте в тинята на либерализма. В частност ни е помагаме наТурция да работи срещу ЕС със Турския поток това нема се хареса на много хора.

3

От 23 стая

преди 4 години

Не поддържа. Аз лично питах Наполеон и той ми каза, че не поддържа. Наполеон знае всичко, нищо че има биполярно разстройство. Всъщност, Наполеон не знае че има биполярно разстройство, но аз веднъж чух как Докторът го каза на стажантите. Вие не казвайте на Доктора, че аз съм чул. Може да се ядоса. Не казвайте и на стажантите. Особено на русата стажантка. Нищо, че в момента съм малко разстроен (Това Докторът ми каза лично!). Аз въпреки това имам големи планове за русата стажантка.