56

Анонимен

преди 4 години

Вече няма нужда от армия, която да спира българите на 30км преди границата да не избягат.

55

Анонимен

преди 4 години

България е имала армия до 1944 г. Тя е служела на държавните и национални интереси. Войската е била надпартийна и няколко пъти е правила преврати, когато партийните клики са заплашвали стабилността на държават.След 1944 г. армията на България става партиен придатък на БКП и слугиня на СССР и Варшавския договор.След 1989 г. се осъществява грабеж на военното имущество от всички докопали се до властта. Днешната българска армия е една карикатура, подобно на военния министър-търбух.

54

Киро кофражиста

преди 4 години

Аз МРАЗЯ армиите, оръжията, военните, бомбите, и всички средства за убиванев Библията пише НЕ УБИВАЙ

53

TOP SECRET

преди 4 години

Ако тва прабългарско Племе е имало армия нямало да се подаде на насилственото Християнизиране от Византия през 866 г за което Историците на 6-то управление на МВР мълчат от срам и позор все едно никога не се е случвало , така им изнася за няма Информация като през Комунизмъ ни пълнеха главите с Дезинформация за други неща като промерно колко лошо е било по Османско у нас с тази Цел да не се говори за насилственото Християнизиране на Българския народ от Византия

52

Анонимен

преди 4 години

До василевЕ какво? Ние не участваме ли? Полева баня рота теляци. Малко ли е?

51

Joko

преди 4 години

Като гледам на какво прилича министърът , не ми се мисли за армията.

50

1

преди 4 години

Прочетете коментарите и ще видите, за какво става въпрос!Един писал "войуват", друг намерил служител на МВР в посолство в чужбина, който влязъл "ватре" и се "даржал" нагло! Български полицай от МВР в посолство на МнВР?После, който не ставал за нищо в училище, ставал полицай, или военен!

49

Аз

преди 4 години

Българският народ винаги е обичал своите войници, но когато службата беше задължителна и в армията служеха техните синове.Правеха се войнишки изпращания като сватби, годеше се на клетва и свиждания, а когато минаваха военни колони, хората по градове и села гледаха възторжено военните и им махаха с ръка.Откакто премахнаха задължителната служба, казармата се пренасели с дъщерички на бивши величия и като родят две деца 2/3 от службата им е минала.Никой не ги взима на сериозно

48

Киро кофражиста

преди 4 години

Аз мразя армиите, оръжията

47

Анонимен

преди 4 години

Държавите в Европа обичат армиите си... само България не!-----------------Че, то това което имаме днес много трудно би могло да се нарече Армия!

46

Василев

преди 4 години

До АнонименПазарите се бранят с армия, и ние сме част от клуба на великите цивилизовани държави!!!Ползваш ли облагите и пазарите на богатите държави, ще си плащаш и за армия, защото ще те надушат, че си тарикат само за едното папкане и ,ще те изгонят!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 4 години

Василев, Василев. По-*** си от старшината в ротата ни преди 20 години.

44

стар чвор

преди 4 години

който не храни своя армия,ще храни чужда/турска /

43

Бай Иван 2

преди 4 години

България отдавна няма армия.Армия има там където има патриотизъм и национална кауза.Това отдавна го няма в Бълагария.Армията в България съществува само за да има министерство на отбраната а то за да се продават старите военните имоти.Другото е да се усвовочват поръчки за армията, никой не го интересува какво обурудване се купува.Важна е комисионната.

42

Василев

преди 4 години

До чужденец!!!Функцията на армията е да печели битките, а политическото решение в кой блок и на чия страна да застанем е на политиците!!!Следователно армията е тази част от българската държава и институции през вековете, която е доказала, че българите я обичат, но не обичат политиците, които я управляват!!!Армята не са политиците, нито е техниката, това е българския дух!!!Агент Алвин Бонър!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 4 години

За какво ти е армия бе Василев? Освен евентуално да помага в гасенето на някой горски пожар или да спасява блокирани от наводнение друго полезно нищо не може да свърши.

40

Анонимен

преди 4 години

Българските военни слепи ли са, та не виждат, че България е паднала под тирания? Военните трябва да защитават свободата на България и да екзекутират тиранина Бойко Тиквата.

39

хъша

преди 4 години

служих 95-та до 97-*** в 4 различни поделения и реалността в нашата армия беше стряскащаостаряло оборудване,не функциониращо такова,мудност,връзкарство,не ефективност,масови кражби от служебния състав,слабо обучен наборник....безкраен списък от негативиискаше ми се да видя каква е промяната след като стана професионална натовска но съм в едно сигурен и то е че поне по ефективна и съсвсем малко по модернизирана но все още има дълъг път да извърви

38

Василев

преди 4 години

Селски български тарикати, разберете че щом сте в клуба на богатите развити държави, вие трябва да си плащате и за армия, не може да папкаш еврофондове, да продаваш оръжие, българите да пътуват и работят свободно в цивилизования свят, а да не даваш дан за сигурността в световен мащаб!!!???Пак селския тарикатлък ще ви изяде главата, в която има две мозъчни гънки, еданата трепва , когато сте гладни и трябва да си натъпчете червото, а другата когато трябва да го изпразните!Агент Грегъри ПачетЦРУ!

37

Анонимен

преди 4 години

Обичам Българската армия от щурма на Одрин и от парада за 1300 години България. Това натовско подобие на армия не е Българска армия!