7

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова ще загуби, после ГЕРБ ще загубят парламентарните избори, после капитализма ще се срине и ние комунистите ще вземем властта завинаги в целия свят.

6

Време за промяна

преди 4 години

Ще е добре да му дадат думата след изборите за да обясни защо не е познал. Няма вечни кметове. Време е за промяна.А реанимирането на СДС е незбъдна работа.

5

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Фандъкова...сигурно ша победи в София,ако гласуват всичките 2 файтона от СДС,чиновниците от общината,Боко,Цоко и Моко от ГЕРП и родата й от Белчин.Ако един,двама се...скатаят и отидат за...гъби и тя отива след тях,само че на...кино.

4

Свиня

преди 4 години

А ТИ КОЙ БЕШЕ....ЖАЛКА КАРТИНКА Е сдс..ЖАЛКА....

3

Анонимен

преди 4 години

До 1БСП нямат кандидатура някак си някой натика Мая за да си вдигнат ГРОП рейтинга. БСП не искат власт никъде, дори Нинова потъна и не се показва вече, ГРОП да си трошат главите сами всичко е на път да се сгромоляса като стара плевня под вещите грижи на ГРОП. Същата работа и с Радев ГРОП имат нужда от враг за да не паднат Радев никога не е бил комунист ама го изкарват всекакъв.

2

Анонимен

преди 4 години

Работата на един кмет н е да побеждава на изборите. Работата на един кмет е да се грижи за града си, а там Фандъкова е лузър.

1

Анонимен

преди 4 години

С толкова слаба кандидатура на БСП е ясно че Фандъкова ще спечели.