36

Анонимен

преди 4 години

Да погледнем нещата каквито са,тия комплексари изявяващи се като гладиатори,кой ги създаде и кой ги финансира,не е ли време да се посочат именно лицата на хората които са зад кулисите и се явяват ментори на въпросните младежи!

35

Еврей)по вижданията.

преди 4 години

Сега остава и съдебната власт да си свърши работата добре и резултата след година-две ще е на лице,но това да не е само временна мярка,а тъй да се продължава... .

34

Само така

преди 4 години

Смажи Ганьовщината преди да се е прехвърлила по нормалните хора.

33

И

преди 4 години

А що не ги хванаха още на стадиона, се пита цяла България?

32

ВИЦ

преди 4 години

ЕДНО Н-ЧЕ ИСКАЛО ДА БЪДЕ БЯЛО И СЕ БОЯДИСАЛО ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ, ОТИВА ПРИ БАЩА СИ ТОЙ КАТО ГО ВИДЯЛ БОЙ БОЙ БОЙ, ИЗБЯГАЛО СЕДНАЛО НА ТРОТОАРА И ЗАПОЧНАЛО ДА ПЛАЧЕ МИНАЛ ЕДИН БЯЛ ЧОВЕК И ГО ПОПИТАЛ: МОМЧЕ ЗАЩО ПЛАЧЕШ? А ТО ОТГОВОРИЛО ОТ 10 МИНУТИ СЪМ БЯЛ А ВЕЧЕ МРАЗЯ Н-ТЕ.

31

Анонимен

преди 4 години

Водачът на лум пените от София-Запад ходи с фанелка с лика на Бойко Борисов и открито агитира за ГЕРБ.Всеки може да го провери във ФБ - напишете Георги Валентинов.

30

Сата НАТО

преди 4 години

Слагаш им една камера за фейс контрол и три години само ще слушат мачовете от някоя пейка в Борисовата градина.

29

до прави впечатление

преди 4 години

А прави ли ти впечатление, че всички футболни звезди в Аглия са милионери.

28

Анонимен

преди 4 години

Абе сами сме си виновни, толкова ясно беше още в самото начало, че тоя мач ще се гледа под микроскоп.Може и да е активно мероприятие срещу перуката, тоя по друг начин явно не може да си отиде.

27

Сата НАТО

преди 4 години

Само бой оправя дивака.Яко палки по ГЗ и по тиквите и да им покажат одухотворените арийски физиономии по телевизията. След това криминална регистрация, общественополезен труд и всички други прелести.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Расистите нарушават конституцията понеже според нея всички са равни то според расистите не е така.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Ако не играеше чуждестранен отбор в България щяха да си затворят очите и да не направят проблеми на расистите

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18В България има расизъм. Той българина вика и ен думата която не трябва да се изговаря от бели

23

Анонимен

преди 4 години

Значи, правят си шоу програмата 30 човека, излизат и никой не ги е спрял, а днеска ще ги търсят кои са?ако бяха ги хванали на място на 3-тия път хората преди да хвърлят бомбичка в тълпата щяха да знаят че ги хващат.... но поредно доказателство че чакаме някой да заквичи че да търсим виновници.

22

Анонимен

преди 4 години

В тази държава така трябва да се процедира с расистите.

21

прави впечатление

преди 4 години

С малки изключения, всички чернокожи английски футболни звезди имат бели жени и приятелки.

20

Martin Bormann

преди 4 години

Какво ще променят няколко ареста и оставки? Нищо. "Власта" е длъжна да хвърли прах в очите на хората "вземайки мерки". Лукави политици се борят за власт и печелене на гласове в предизборна кампания. Това не е само унас а навсякъде. Това показва интелектуалното ниво на гласоподавателите, точно то е причината да сме контролирани от иззроди. Но няма нищо вечно Дискриминацията и расизма, колкото и брутално да звучи, са оръжие срещу тези иззроди което най-накрая ще ги повали и те не могат да го спрат

19

АнонимеН

преди 4 години

АРЕСТУВАЛИ ХОРАТА ЩОТО ИМ ПОКАЗВАЛИ СРЕДЕН ПРЪСТ ДО КЪДЕ ГО ДОКАРАХМЕ !!!

18

толерантен

преди 4 години

Крайно време е всички да разберат, че *** са бели и не приличат на маймуни.

17

Анонимен

преди 4 години

А къде бяха органите на МВР в деня на мача?Защо разрешиха тези *** да влязат и да вършат на спокойствие и безнаказано това, за което бяха отишли?Защо никой не коментира бездействието им?Преди Боби Михайлов, оставка трябваше да подаде Младен Маринов и този, който го назначи Баш Бимбаши от Банкя.