77

хм...

преди 4 години

Да обясни защо е Брекзит-а. Не е ли поради факта, че не иска повече бежанци?

76

nikonik

преди 4 години

Кога ще има санкции за Великобритания , че граби с пълни шепи и издевателства над половината свят векове наред ?

75

Циник

преди 4 години

Същите "нови радетели" допреди смешните в исторически план 60 - 70 години... В Тексас, Мисури.... Кръчми за чернокожи.... Фризьорски салони за чернокожи... В ЮАР същото... И тогава - ОГРОМНАТА МАСА хора са считали всичко за нормално и логично... Вече даже и не неусетно - а шоково - ни казват, че половете са повече от 4...че децата ни могат да ни бъдат отнети - ако на някой, му се стори, че сме прекалено строги. Масата народ - вече - спря да мисли самостоятелно - вярва на всичко "спуснато отгоре

74

:):)

преди 4 години

тоз грез.дей е видял расизма в Бг, коккото и Новичока за Скрипсл, бсх ти гадните артисти противни

73

:):)

преди 4 години

тоз грез.дей е видял расизма в Бг, коккото и Новичока за Скрипсл, бсх ти гадните артисти противни

72

С теб сме БоДжо

преди 4 години

За всичко друго може ние, нормалните хора, да сме на различно мнение с теб, но затова те подкрепяме на 100%. Дано изхвърлят *** от всякакви турнири, да го ударят по джеба. Той от друго не разбира, неговата раса питешка.

71

шматка

преди 4 години

Може да е за добре.Утре като ни налазят бежанците поне ще знаят че са нежелани.Борис ще ги земе сите

70

стига бе

преди 4 години

И този ли клоун се обади?Ингилизите поробили и избили половината земно кълбо ще ми говорят за отвратителен расизъм.Този потомък на английски и турски главорези ще обвинява тъпкания и мачкан български народ.Какво лично този е чул?

69

Анонимен

преди 4 години

Рошавият Борчо първо да провери кой народ спаси евреите от газовите камери.

68

Циник

преди 4 години

Расизма е естествената реакция - на един "вид", в инстинкта му - да предаде гените си нататък. Със съжаление констатирам, че неолиберализма, джендъризма, веганството - вече са пуснали корени и у нас.Първата работа на един лъв завладял прайд, е да избие до крак малките на предшественика си... А те даже са от "една раса"....Термити...мравки...са безжалостни към "чужди колонии". Природата е лишена от лицемерие и преструвки.. А "сивата маса е манипулируема". Медии!!!

67

Анонимен

преди 4 години

Да те бият с 6:0, да станеш за посмесище на цял свят и вместо да се засрамиш, да хулиш по- силните и големите от теб, е типична проява на...

66

до: Един

преди 4 години

Прав си. Най-добре е да спрем да се излагаме.Както по отношение на спорта, така и по отношение на материала (според премиера).

65

Имигранта

преди 4 години

Взе да ми писва от тея.Вчера пита пощаджията(бял Британец)дали има нещо за мен.Той ми вика:ейтам ч.ерния идва питай него.Всеки използва думата бляк,защо не каже колегата?Имало места в Африка където отиде ли човек с бял цвят на кожата и лошо му се пише.Затова никой нищо не казва.Расизмът не е само това което се видя на стадиона.Англичаните са най-големите расисти,но го показваттихоНЕ Е САМО ДА ВИЕШ КАТО ***.

64

Един

преди 4 години

Борка, ти нямаше ли някви важни неща, с които да се занимаваш? Нас УЕФА ако ни изключат ще ни направят услуга, щото ще спрем да се излагаме. Ама ти като изтървеш Шотландия, кое ще е положителното? Аре не се занимавай с нашата ***, ами си гледай твоята, щото рeзилът при вас е на порядъци по-голям.

63

Анонимен

преди 4 години

Добре че бяха тия десетина пубертети на стадиона, иначе никой вече нямаше да си спомня за вчерашния мач. А за този мач разбраха и тези, които не се интересуват от футбол.

62

човек

преди 4 години

До: номер 55Pacизмът е бил проблем на запада и не е бил наш проблем, така е, истина е.Но, вече е наш проблем, честито!Както и наркотиците не бяха наш проблем, но вече са!Лошите навици се прихващат най-лесно.Добрите - много трудно.Схващаш ли иронията?

61

Анонимен

преди 4 години

предлагам UK да се самоизключи, след референдум, ок УЕФА - завинаги!

60

бойкот

преди 4 години

И ние искаме много тежки санкции.....

59

Анонимен

преди 4 години

И защо да не защитаваме снощната агитка като те са българи?

58

Българин

преди 4 години

АБЕ ДРУГО си е да си британец и да се биеш на турска страна срещу българите. Кръвта вода не става.