302

Анонимен

преди 4 години

Путин е виновен! Пак нещо е подслушвал и предал в съблекалнята на англичаните!

301

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 390Със *** като тебе къде да е странатаОт 23 години не съм в страната ц, ървулГледам ви сеира на такива жалки изпаднали нещастници като теб, и ви се чудя на простотията и жалкото съществуване. Като не знаеш какъв съм не бързай да пишеш тъпотии.

300

Анонимен

преди 4 години

Привилегированите слоеве на обществото (футболисти) вземат високи хонорари и не е възможно образовани футболисти да паднат с такива високи успехи професионални умения и повишена практическа и теоретична подготовка?!Прекалената претенциозност и необоснованите глезотии не вървят пред чуждестранните отбори.

299

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 390Със *** като тебе къде да е страната?

298

до тръба

преди 4 години

Ами следващия път нашите да се напият качествено с алкохол,за да вкарат гол,ама само да не е автогол. Тогава ще е баш резил,защото български футболист се е и напил.

297

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 371Боклука си ти.И си съсипан по рождение.

296

Анонимен

преди 4 години

Т.Ж.: Дрогираните футболни фенове в "Белене" !

295

Анонимен

преди 4 години

Отбора на България е отражение на цялата страна днес. Бита, освирквана и унижавана от онези които наричаме нашето "европейско семейство". Факта че свириха на химна показва нулево уважение и пренебрежение. А за това че отбора е пълна трагедия, няма съмнение. Спънати телета, никаква игра. Приличаха на деца които играят зад блока. Нула по всичко. По добре да няма никакъв национален отбор. Какво се случи с тази страна че изпадна толкова много по всичко?? Как стигнахме до тук?

294

до 386

преди 4 години

Е, аз пък очаквах някой от нашите да се тръшне пред вратата на вратаря на англичаните да симулира една,,дузпа" и така да вкараме поне един гол.

293

Анонимен

преди 4 години

Да... ама ние сме по-слни по пиене на домашна ракия

292

до 335 до япа ти

преди 4 години

Да ама Путин ако им беше треньор,след такъв резил щеше да ги изпрати директно в Сибир,а у нас пак ще играят същите,защото са човек на този и онзи.

291

hehz

преди 4 години

Не знам някой очаквал ли е нещо различно от този мач ... лично аз не ?!

290

Анонимен

преди 4 години

Винаги е весело когато националите ни падат от високо,и заминават на дълбоко.За да има национален състав който да се отсрами поне малко,то този състав трябва да е изграден от хора със национално самосъзнание.Кажете кой в футболът ни е с такова съзнание??? Боби?? Треньорите ??? Футболистите ?? Кой?? Всички до една са улични ,,шантонерки'' със скъпи коли и часовници,и напомадени с женски и гейски парфюми. ***.Отп***дъци на обществото е целият им кръжок.За това не ги гледам,и се кефя днес.

289

Фенъ

преди 4 години

Отбора пълен с черни, турци, поомаци,роми и един космонафт:)))))))))))))))))))

288

Анонимен

преди 4 години

Българите бият само когато са по кръчмите и са по много, а насреща им - 1-2 души.Тогава са много "юнаци"!

287

Анонимен

преди 4 години

няма да пипате ШЕСТОРЧО БАЛЪКОВ голям маитапчия е като почне да разказва вицове как нещата въпреки загубите вървят на добре и тои имал концепция умирам от смях шкумбата ряпа да яде

286

Красимир Каръков

преди 4 години

Това е положението. Ще викам малката перука, зетя и други пенсионери до дупка.

285

до 375

преди 4 години

Аз викам да ги тренира Корнелия Нинова. Ако нашите футболисти не се научат да ритат да им домъкне едно стадо овце, белким да станат поне овчари като се разхождат по терена.

284

Дон Перуци

преди 4 години

И да паднем и да бием пак ще се напия с Преслава.

283

оня от банкя

преди 4 години

А,едно мачле,може да сме паднани ама пак сме победители.