32

Ше се уреди, бе....

преди 4 години

ЕРДО И ПУТИН СА ГЪСТАЦИ.ЕРДО ШЕ ИЗПУСНЕ 1-2-млн.сирийци у нас и ще НАПРАВИ "НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС".А, ПУТИН ШЕ ПРИБЕРЕ НАШИТЕ РУСОФИЛИ ЗА "ВЪЗРАЖДАНЕ" У СИБИР И ЧУКОТКА.ЕТО ВИ РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА!НАЙС,... НАЛИ??!!!

31

Анонимен

преди 4 години

До *** тъпакТия сирийци дето бягат от режима на Асад и от ИД къде мислиш че са Кюрдите превзеха бившите райони на ИД. *** си ти май е по-добре Еpдоган да ги пусне и да се видите очи в очи само да не ти се плаче тогаз.

30

Анонимен

преди 4 години

"Интересно защо тогава Турция толкова се плаши от една несъществуваща държава?Защо "Великата " и армия се втриса от няколко кюрдски партизани или армията и може да воюва само срещу беззащитни хора."Ти *** ли си или да? Турците ако махнат турския аскер от източната част на страната си, знаеш ли какво ще се случи? Половин Турция ще потъне в кръв, понеже кюрдите ще започнат масово да правят атентати и да избиват ВСЯКАКВО мирно население, араби, турци, тюркмени, арменци, иранци, всякакви...

29

Анонимен

преди 4 години

Докога с тоя двоен стандарат.Значи войниците от редовната турска армия били терористи, а разпасаните кюрдски башибозуци били бойци.Айде, нема нужда.

28

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 14КАКТО СТИГНЕ ДО СОФИЯ ТАКА И ЩЕ СИ ОТИДЕ!!!БЪЛГАРИЯ ПОДПИСА В КРАЯ НА 2018-ТА ДА Е ЧАСТ ОТ АРМИЯТА НА ЕС!!! ТЪЙ, ЧЕ ТУРЦИЯ Е ВЕЧЕ САМО ВРЕМЕННА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ!!! БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕС А ТУРЦИЯ НЕ Е!!ЦЕЛИЯ ЕС ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ И ЩЕ ИЗТРЕБИ НАТРАПНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ НО ЗА НЯКАКВО ВРЕМЕ МОЖЕ И ДА ОКУПИРАТ ТЕРИТОРИЯТА ПРЕДИ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ И ИЗГОНЕНИ!

27

булгар тъпак

преди 4 години

Какви сирийци бе там няма сирийци. Бягат терористите от Турския аскер към Ирак.

26

Анонимен

преди 4 години

до 23Интересно защо тогава Турция толкова се плаши от една несъществуваща държава?Защо "Великата " и армия се втриса от няколко кюрдски партизани или армията и може да воюва само срещу беззащитни хора.

25

Анонимен

преди 4 години

Taкива статии чупят тъпoмера, ама отвсякъде! По всичко си личи, че са правени с цел пропаганда. То иначе на всеки му е ясно, че при военна операция почти задължително се случва да страдат и цивилни, но на турските военни с толкова много опит, това им е пределно ясно. А целите им очевидно са мнооого по-различни. Кюрдите досега правиха етнически прочиствания и пак в разни статии се писаха пропагандни глупости, че се биели с ИД и колко смели били. Пълни глупости - едни терористи срещу други са.

24

Анонимен

преди 4 години

Що не бягат на изток към Ирак, Иран, Авганистан, Пакистан, Индия или Китай? Там няма яростни араки, къв го търсят по Европа?

23

Анонимен

преди 4 години

Никога не е имало държава Кюрдия или Кюрдистан. Няма и да има.Ако ще кюрдките да раждат по 20 кюрдчета.

22

Анонимен

преди 4 години

до 14Турция има най- фанатизираните *** на света. Не знам до къде може да стигне армията на Ердоган но ако продължи така, на неговите поданици ще им се наложи да стигнат чак до западна Европа, само че като гастарбайтери.

21

Зоро

преди 4 години

Очакваме САЩ и НАТО ДА СЕ НАМЕСЯТ ида ударят Турция, а ние да изпълняваме своите ангажименти.

20

Анонимен

преди 4 години

Браво на Ердоган, така се постъпва със сепаратистите, които искат да цепят държавата.Само да попитам защитниците на кюрдите, ако помаците в Родопите се вдигнат да си правят държава, вие бойци ли ще наречете ?

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Какви амбиции бе шматка в Турция има 3,6 млн сирийци искаш ли да ги вземеш или е по-добре да се върнат в Сирия ?САЩ разбутаха там тия райони, що САЩ не вземат сирийците и другите бежанци, що ЕС да ги взема ? САЩ се изнизаха като мишка от трици и оставиха ЕС и Турция да се изнудват и насъскват едни срещу други.в Сирия в случая кюрдите не са много прави

18

Анонимен

преди 4 години

до 14Май не си чувал за Китай?!!!!

17

АнонимеН

преди 4 години

СИРИЯ БЕШЕ СЪСИПАНА СЛЕД КАТО НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИЯ БАШАР АСАД ПРЕДАДЕ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В ЛИЦЕТО НА ФАЛШИВИЯ *** ДОРИ ЗАПЛАШИ ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ЯДРЕНОТО АКО НЯКОЙ СВАЛИ РЕЖИМА ИМ В СИРИЯ!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Те крещат,че Алах е велик,а Ердо чува Ердоган е велик.Трябва май да отиде на ушен лекар.

15

Анонимен

преди 4 години

Абе нали същите тези кюрдски касапи, доскоро бяха наричани с определението "умерената опозиция" от покровителите им от ФАЩ.Сега защо така ги хвърлиха на вълците ?

14

Анонимен

преди 4 години

Турция има най-подговтената армия на света. Никой не може да й противостои.Особено пък смешните страхливци на Шкембе Войвода.Тиквата да пали свещи да не ядоса Султана, че не е рекъл, не е стигнал за 2 часа до София.

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗащо да са терористи? Защото го казва Ердоган ли? Неговите ръце по малко ли са оцапани с кръв?