135

до 140

преди 4 години

Дрън дрън ... айде стига лъга бе!"Културна столица на Балканите" - що не прочетеш спомени на цужди дипломати от София по онова време. На мястото на паметника на оня със сцепената глава е имало блато, в което селяните, които са идвали с каруци със запрегнати биволи, са оставяли биволите да се топят в калта и водата. Да не говорим нататък, че Нардното събрание е било една барака, а "дворецът" е бившия турски конак. По-зле от запуснато село е била тогава София отворко.

134

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Не викай хоп, преди да си скочила !

133

Панагия

преди 4 години

Фандъкова наистина направи много за града и за развитието му, особено в центъра, който почна да позавръща бляскъка си от Царско време, когато е бил културна столица на Балканите. Затова е и пълно с туристи. Въпреки това, тя вече 10 години е кмет и част от гласуващите биха искали да видят друг на поста и какво тя/той ще допринесе. Смятам, че хората трябва да подкрепят Борис Бонев - независим, млад, с много добри проекти. Време е новото поколение да избърше прахта, завещана ни от 1945 насам.

132

Анонимен

преди 4 години

София десет години е в регрес. Нищо добро не е направено и се ползва само за дойна крава. Пример - купуват се пейки по 10 - 15 хиляди лева от общината! Те да не са златни? Не просто обикновена корупция.Избирателите на ГЕРБ от малцинствата безчинстват не обезпокоявани и от цялата страна се заселват в София, защото тук най-добре ги обгрижват. Горят дрехи втора ръка и бо кл ци, а после ние ще плащаме за "твърди частици". Нито един път не е мита нито една улица, където съм бил. Скапаха София.

131

Анонимен

преди 4 години

Това за тоалетните си е гадост.Имашеги във всяка градинка.Незнам как е посвета,там може да пикат един път вгодината.Японец стои и чака ред допластмасовата коруба до худож.галерияи незнае,че като влезе може да припадне.Искам нормални тоалетни.Може да са шведски,да лъска zag,nikно да ги има,инак пред Нарония в градинката.Там яко ухае.

130

Анонимен

преди 4 години

Сега чакаме и прокуратурата да я хареса...

129

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БРАВО ДАНЧЕ! МАЧКАЙ КОМУНИСТИТЕ! НАРОДА Е С ТЕБ И ТЕ ОБИЧА!БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ, ФАНДЪКОВА!

128

СОФИЯНЦИ

преди 4 години

30 ГОДИНИ НИ ЛЪГАХА И КРАДОХА ! ДЕСНИ И ЛЕВИ - ВСЕ СА ЕДНИ - МАФИОТИ !СОФИЯ Е ЕДИН - ПРЕЗАСТРОЕН ГРАД С НАМАЛЯВАЩИ ОТСТОЯНИЯ МЕЖДУ СГРАДИТЕ ОБРАТНО НА ЖЕЛАНИЯТА НА ГРАЖДАНИТЕ! МРЪСЕН ВЪЗДУХ - С МАНИПОЛИРАНО ИЗМЕРВАЩИ СТАНЦИИ!ЛИПСВАТ ПАРКИНГИ И ПОДХОДЯЩ ТРАНСПОРТ С БЪДЕЩЕ !ЛИПСА НА СТРАТЕГИЯ ЗА БЪДЕЩА ИНФРАСТРУКТУРА НА КВАРТАЛИТЕ !СТИГА - НАГЛОСТ И ЛИЦЕМЕРИЕ - 30 ГОДИНИ !НЕОБХОДИМИ СА НОВИ ХОРА ОТСТОЯВАЩИ ЗАКОННОСТТА И ПРОФЕСИОНАЛИЗМА С ГРИЖА ЗА ХОРАТА - КАТО БОРИС БОНЕВ ОТ СПАСИ СОФИЯ!!!

127

The real Man

преди 4 години

напротив Фандупкова....напротив...точно срещу теб сме...и срещу крадливата ти шайка ГРОБ....

126

Анонимен

преди 4 години

Хората не са срещу мен! Така си е Г-жо кмет права си,направо не те понасят ,нищо не става от тебе.

125

Данков

преди 4 години

София преди освобождението е било едно голямо село с 10000 население.Градове като Пловдив и Варна са били с десетки хиляди по големи и не са били села за разлика от София.Така че имайте малко уважение към така наречените от вас хора от провинцията.

124

Анонимен

преди 4 години

Данче, налапа се, показа какво можеш и е време да се махнеш от София!Не си спомням едно нещо през тези 10 години, което да е станало в града и да е одобрено от гражданите му. Виж си строителните далавери, виж как твоя Владко показваше закона ежедневно, докато накрая прекали с имотите на тарикатите от ГЕРБ и се наложи да си подаде оставката. Ами то не останаха свободни и зелени площи по кварталите. Тротоарите ужасни, кал, няма къде да се паркира, а ти ни жулиш с безумни такси и глоби.

123

Анонимен

преди 4 години

Графа е перфектен, най вероятно пишещите тук *** даже не са идвали в София, камо ли да са видели графа.

122

Анонимен

преди 4 години

Руснаците имат " Слово дело."Ако тозипрограмен отдел се задължи във всекичовек,по височина на етажите и сетърси съдебен иск за несвършеното,ще имаме някакъв ориентир.Да дойдешв София,да учиш, да ти е добре и като станеш кмет да унищожиш града,на менми идва в повече.София бе китнорайско населено място,с много,многочовечност.Хората, които дойдоха с"Млядост",'Дружба" и т.н.,неразбраха защо са тук и станаха самоизлишни.

121

Анонимен

преди 4 години

Аз съм от хората, които уж не съм бил против нея. В нашия квартал първо набиха колци навсякъде, за да не можем да паркираме, а после взеха да вдигат колите на който успее да паркира. Седем пъти ме вдигат от пред къщи! На всичкото отгоре, за да мога да паркирам в квартала ме изнудиха да им плащам 100 лв, но срещу тези пари не ми гарантират нищо. Просто ако изобщо намеря къде да паркирам, няма да ме вдигат, освен ако не е на забранено място. Но не мога да намеря къде да паркирам.

120

СЪГРАЖДАНИ

преди 4 години

ДОЛУ ГЕРБЕРСКИТЕ КРАДЦИ!!!

119

Анонимен

преди 4 години

Хората не били против нея, защото много обичат зоните за паркиране и градска дебилност. Също така хората много обичат да плащат уникално високи цени за градски транспорт, докато едно малцинство не плаща нищо там. Много харесват хората и множеството ромски махали и техните обитатели, които стават все повече и повече. Хората много харесват най-мръсния град в европа, в който избирателите ѝ горят *** а ние плащаме за твърди частици. Много харесват и далаверите с ремонти и строителство.

118

ОБЕКТИВЕН

преди 4 години

Живея в квартал в София,в който за 10 г.не се оправи една улица,не се построи един тротоар,за миене да не говорим,ама се увеличиха бездомните кучета и каруците.Единствената промяна е в строежите-блок до блок,защото казаха,че ще се строи метро.А като започне отоплителния сезон не се диша от смрад.Дано този път софиянци не се излъжат да гласуват за зам.председателя на ГЕРБ.Вижте как умело се пропуска този факт.Тя все за работа говори,а другите ламтели за власт.СМЕШНА работа.

117

Анонимен

преди 4 години

О,да ! -хората дето се облажиха с крадени милиони от общински пари са мн доволни !другите не са хора ,те са само лош матрял за скубане и доене

116

реалистка

преди 4 години

До софиянец 99<html><body><!--StartFragment-->Няма да гласувам за Фандъкова, защото заради нея в София липсват обществени тоалетни! Хората ходят напикани по улиците и навсякъде мирише на урина.----------------------------------------------------------------------------------------------Абе, *** ти по света пътувал ли си или само София ти е РУБИКОНА?Излез от дупката си и като попътуваш по СВЕТА пак пиши за обществени тоаленти и други простотии. Това да ти е проблема ограничен ***