95

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Никак няма да се изненадам и площад АЛ.Батемберг да се окаже частен/то в първите дни на "необратимите демократични промени"един наглец претендираше,че е частен.Ще е доста свежо да се окаже,че Златните мостове,Копитото,Офелиите,Черни връх се окажат частни.Алгоритъма за преобразуване на собствеността е отигран.Публична държавна собственост,се трансформира в частна,а след това в публична общинска,което също се трансформирав частна такава и се пуска на предварително уреден търг и готово-нов собствен

94

Анонимен

преди 4 години

Няма такова сбъркано и алчно общество.

93

Анонимен

преди 4 години

Приватизацията 1 към 1, направена навремето от Лучников, е престъпление към цялата нация! Някой имал нива някъдеси извън града, сега "нивата" вече е насред града и собственикът /реститутът/ има претенции! И като благодарност за това престъпление, на Лучников му направили паметник насред София, на ул. "Цар Иван Асен II"!!! Пълно безобразие!

92

Ую

преди 4 години

До ОПСНяма такъв филм, има си планове за урбанизация, процедури за отчуждаване и т.н. Обезщетяват инвеститора, дават му парцел на полето и да строи.

91

ОПС

преди 4 години

До prokuroraКажи бе тарикат, ако имота беше твой или на някой друг ревяш тука, какви щяхте да ги пеете?

90

prokurora

преди 4 години

До ОПСИмота може да е твой, АМААА, ако СОС гласува може да ти го вземе - или отчужди за обществени нужди или да ти го изкупи ! и така да стане общински терен!!ТАКА че лакуми комунисти в МЛАДОСТИТЕ НЕ СЕ НАДРЪСТИХТЕ ЕЙЙЙЙ...

89

Петров

преди 4 години

До ЦСКАТочно така беше, пазарът се премести след 1990, и след 30 години стана частен... Алчни хора, чудя се как не са открили, че читалище Младост е частно, направо се е утепало мястото за едно блокче.

88

анонимен

преди 4 години

Имота да не е случайно на Ваклин...?? Питам само !

87

ЦСКА

преди 4 години

До ЛокиСамо да вметна, че там където живее тя, положението е плачевно. Едвам издържаме вече и скоро смятаме да излизаме на протести защото не се търпи - мръсотия, дупки, трафик, безумни решения и най-вече, пълно безхаберие на служителите й.

86

ОПС

преди 4 години

Каква Столична община ви гони. Има си закони и собственост. Ако имота беше ваш, земята щяхте да обърнете да си го вземете и да строите.

85

Поправка

преди 4 години

Не безхаберие, а Криминално Деяние!!!Това е същото е все едно да продадеш сградата на Съдебната Палата!Теренът е от обществена занчимост и не може да бъде продаван!

84

Луд

преди 4 години

А на мястото на тоя пазар, какви опашки за хляб се виеха преди 10 ти!

83

Локи

преди 4 години

Охо, имот до метрото, едни хора ще изкарат много пари. Ама било пренаселено, на кой му пука бе, Фандъкова да не живее в Младост!

82

Анонимен

преди 4 години

Не плюйте по София. Вие новодошлите я направихте такава. А иначе да, още може да се застроява в Младост, градинка да не остане. А Фандъкова не можела да направи нищо, то си било частна собственост. Е кво правиме тогава - продължаваме напред. То пазар или блок на това място все тая. И без това безобразието е много голямо, и не може да се паркира никъде. За първи път виждам абсурд в абсолютна прогресия.

81

Безхаберие!

преди 4 години

Поредния пример за Безхаберието на Столична Община. Явно ги е грижа повече за обществени поръчки и усвояването на Европари, от колкото за реалните грижи и проблеми на населението!Пазар който го има от създаването на квартала - изведнъж стана частен?!Следва какво? Да продадат Езерото Ариана в Борисовата Градина! Знаете ли какъв Мол става там?

80

избирател

преди 4 години

Тази НАпът много важна новина,просто доказва,че сайта е посредствен!!!

79

Анонимен

преди 4 години

За кой пазар става дума?Там има пазар и от двете страни на улицата,но единия от години е празен.

78

Анонимен

преди 4 години

"Емблематичният пазар за софиянци" научете се да пишете...

77

Вкусни плодове

преди 4 години

Откъде ще си купуват хората зарзават? Пазарът на Младост 1 е наистина атракция. Като пример ви давам пазарът в Ерусалим. Там човек може да си намери качествени плодове и зеленчуци. Сега остана да премахнат и пазара на Красна поляна. Нека проверят откога и как стана частен имот.

76

Божидар Петков

преди 4 години

То скоро и ние ще изчезнем, така че пазарът в гетоМладост ни е най-малккя проблем!