75

Анонимен

преди 4 години

със тези свръхмощни радари, лятото няма да насмогна на оправя всички неоправени рускини на онези дето са се облъчили със свръхмощните радари

74

руски шпионин

преди 4 години

Русия е заплаха за НАТО и ЕС, защото си слага радари на своя територия. САЩ разполагат оръжия на чужди територии, но не са заплага за никого. Ние, руските *** и шпиони сме много *** и не го разбираме това.

73

Калеко Алеко

преди 4 години

"Свръх мощните радари", "космическите войски" и другите "безаналогови оръжия" на раССия с нищо няма да подобрят БВП-то на бензиновата и икономика, крепостното селячество там ще продължава да си пие бояришника и да бди за "Врагът който дебне пред портата" ... !!!

72

Анонимен

преди 4 години

До 84всеки човек с малко акъл знае, че думата "мощност" има повече от едно значение в българския език.

71

Калеко Алеко

преди 4 години

Нищо ново под слънцето, раССия пак е зад желязна завеса, а целият свят извън нея и е Враг ... !!!

70

АБВ

преди 4 години

До РусофилЯ пак, че не хванах смисъла на написаното!

69

Ха-ха

преди 4 години

А ние пък ще си купим "Патриоти"!Верно,много пропускат,но пък дават екстра комисионни!Като Ф-16.

68

Русофил

преди 4 години

Форума изпростял,бягат руснаците младите защото трябва да служата в армията да си пазят дтржавата,Целия свят се наредил около техните граници завижадат има ГАЗ и Петрол.САЩ не могат да спят само ходят като бесни по държавите да агитират.Затова и Българите намаляха бройката останаха една шепа хора ГЕРБ управление,БСП да дойдат пак също всичко потънало в калта.

67

АБВ

преди 4 години

А относно разполагането на радарите - нека си ги разполагат. Всяка държава сама решава как да пази теритиорията си!

66

Анонимен

преди 4 години

На всяко действие има противодействие!НО ДО КОГА?От 1945 година всички "Гооолеми" си мерят............."- За какво?Рускини, немкини и др. EU се тр.ахат в БГ-то, "Принцесите" се омъжват и "Принцовете" се женят за "простосмъртни" само и само да им се раждат деца.До кога ще се разделяме на "патриции" и "плебеи"???

65

АБВ

преди 4 години

До ? 68 Не човече, не си прав! Руснаците не искат да освобождават съседите си от незнайно кого, те искат да ги предпазят от превземането им от незнайно кого. Виж как защитиха Полша от нацистите! Нацистите нападнаха Полша и за да не превземат цялата държава , Руснаците я защитиха, като превзеха половната Полша. И поляците са им много благодарни за това.

64

Анонимен

преди 4 години

До 71А не мислиш ли, че ние даже пищови нямаме за голия си тумбак?

63

Анонимен

преди 4 години

.......а младите руснаци бягат презглава на Запад. Това е тъжната истина за тази държава.

62

Анонимен

преди 4 години

на гол тумбак - чифте пищови.те това е русия.

61

Анонимен

преди 4 години

Най-добрата ПРО система е американската THAAD, а руските глупости са само "разпил денег", потемкинские деревни.

60

?

преди 4 години

Разполагането на противоракетна отбрана ПРО в страни извън Русия се разглежда от руснаците като агресия и затова те слагали свръхмощни радари и засилвали оръжията по южните си граници. По какъв начин защитно оръжие е агресивно ? Значи те искат страните да стоят невъоръжени ,за да ги "освобождават" ,както освободиха навреето Финландия ,Авганистан , Полша и цяла Източна Европа.

59

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

58

До 47

преди 4 години

Добре соросе, дай сега пример за поне един радар в света, който "вижда" по-далече и по-дребни предмети от руските стратегически радари.Имаше специални учения между Русия и САЩ по времето на Елцин, където си мериха възможностите на радарите и резултата от руските радари беше недостижим за САЩ. Има официални данни за това.Ако извадиш опровержение с факти, ще те предложа за нобелова награда в лъжите.

57

До 52

преди 4 години

Я бегай бе! Написаха ми го на листчето точно в НПО-то на Сорос, където ви дават заплати да пишете глупости по форумите.Казаха *** си, точно като за нас и като на стажант - пиши това за салатката.

56

До 55

преди 4 години

По официални данни около 3000 американски самолета са свалени във Виетнам. Американците се препират за точното число, зорът е да изкарат малко по-малко от 3000, защото част от самолетите са отлетяли и са паднали извън територията на Виетнам но все тая. Това са фактите.