256

готови ли са

преди 4 години

Готов ли е западът да се конкурира с Русия, като ни осигури безплатен за нас газов поток?Без условия.

255

стар чвор

преди 4 години

Вазов казва- ,,Руснаците са наши братя ,наша плът и кръв ,,една кръв и една вяра, сме с Русияте ни освободиха от турските читациникой Българин няма да вдигне ръка срещу Русия, при нов конфликт НАТО-Русия

254

например

преди 4 години

Който иска добронамереното ни отношение, да бъде към нас също така добронамерен. Например, Русия ако ни внушава идеята за газов хъб, а ние нямаме нужната инфраструктура, за да ползваме, има две опции. 1. Русия ни подарява безвъзмездно и без условия инфраструктура. 2. Русия ни плаща за транзита такива суми, каквито ще са достатъчни потреблението на газ у нас да е безплатно за държавата и за гражданите. Готова ли е Русия на това?

253

Анонимен

преди 4 години

русия е доказан ВРАГ на България Два пъти воюваха срещу нас и два пъти насъскваха други да ни нападнат скапаните червени краци от бка/бсп домъкнаха продължаващата Окупацията на Волжка България Казан ...Само македония да спомена и стига за да e ясно Че москва ТРЯБВА да ГОРИ

252

човек

преди 4 години

Дори ако видите в историята на царска Русия в най-великия си възход от какви е управлявана, ще ви хвръкне шапката!Екатерина Велика - братушка, как да не я разцелуваш!Германска принцеса, подарена на руската държава с надеждата че ще ги цивилизова.Благодарение на нея в Русия за пръв път възприемат традицията на коледното дърво (елхата, Tannenbaum).

251

Анонимен

преди 4 години

до 274Много "по-интересното" е, че такива като теб когато ги подканиш да покажат какъв е източника им на информация, се крият като мишки. Само тук, един се скри за цената на руския газ за България, друг за 2 мил "убити" и пр. Всичките сте въздух под налягане.

250

човек

преди 4 години

До: номер 251 (Мнение)А за организацията Гладио бих искал да внеса малко яснота.Трудно можеш да докажеш че са избивани хиляди хора.И това не е главната им цел - да избиват.Главната цел на Гладио е да се противопоставят на комунизма и влиянието на СССР.Затова са извършвали операции под чужд флаг, като атентати срещу известни личности и политици.За тяхно дело се смята отвличането и убийството на Алдо Моро през 1978 г., което е приписано на Червените Бригади.А ти твърдиш друго.

249

по-далече от Русия

преди 4 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

248

шматка

преди 4 години

До 268Не само че избива а напълно обезлюдява Североизточна България.Това принуждава българските владетели да се изтеглят на запад в днешна Северна Македония.Светослав срещу заплащане разорява България след това знаем...200г Византия и приемане от Втората българска държава на византийския модел на управление.

247

Пешо

преди 4 години

До България е великаЕ да, но после пък Русия даде азбуката на нас и от безпросветното българско племе направи народ!

246

До 271

преди 4 години

М да така е и същата сега тази България днес отново е роб този път на англосаксите и е насъскват срещу рожбата си .Така че пак на детето ще се уповаваме за свобода от англосаксонският геноцид.

245

бай Тошо

преди 4 години

браво на братушките че въпреки всичко не ни забравят и се опитват да ни спасят

244

До 269

преди 4 години

Ал Кайда и ИД са създадени от САЩ . Тези организации бяха използвани и в Русия в войните с Чечня когато САЩ и техните пудели от СА въоражваха тероистите .Збигнев Бжежински има снимки с Осама викайки Алх Акбар.Всеки човек засегнат от ислямски терор трябва да търси възмездие от америкаското посолство. ЗЛОТО Е ТАМ *** синове но наши *** синове ---- Кой президен на кравария го е казал това а

243

България е велика

преди 4 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.

242

Q

преди 4 години

RAND-американска корпорация-какво друго да се очаква от американска корпрация!?А защо не се пише за Байден и неговият син какви ги вършеха и вършат в Украйна !?(Как Байден е позвънял в Киев на ПроЩенко и е казал,че ще видят е 1 милиард долари през "крив макарон",ако не се освободи гл прокорор на Украйна, който е завел дело срещу сина на Байден, който пък е правил "далавери" в Украйна....и какво мислете ....след 24 часа дали е бил уволнен прокорора на Украйна?)

241

Геноцида

преди 4 години

Геноцида беше провеждан над цяла ИЕ . Над 15-20% от населението на ИЕ е било принудено благодарение на Американските или запдните реформи да станът еничари

240

човек

преди 4 години

До: номер 251 (Мнение)Това ли е твоето мнение за Ал Кайда? Американците пак са ти виновни?Интересна личност е настоящия лидер на Ал Кайда.Айман Ал Зауахири е обикалял на много места по света, включително и в Русия.Арестуван, след това освободен, поради липса на доказателства.Не е възможно руснаците при толкова арабисти да се объркат и да не разберат кой е бил.А Александър Литвиненко затова го убиха - защото директно обвини ФСБ че са вербували и обучавали Ал Зауахири в тероризъм!!!

239

Анонимен

преди 4 години

До НикогаСтара България дава на русия писменост и вяра.За благодарност идва княз Светослав, избива 200000 българи и превзема Преслав.Това в последствие води до падане на Първата българска държава.

238

Анонимен

преди 4 години

Свобода за Казан смърт на руския окупатор

237

Геноцида

преди 4 години

Геноцида над Българите се изразява в унищожение и принудително изселване. Това беше направено над два милиона българи . Хиляди бяха убити от геноцида наречен реформи .Тези реформи направиха живота на огромно количество хора невъзможен в България и бяха принудени да станат еничари .Този геноцид беше провеждан от САЩ и запада