67

ти да видиш

преди 4 години

Само да питам,онази кокошка дариткова не беше ли в студиото до воленчо,тогава защо даже не се и опита да се възмути,седеше и гледаше сеира как се измъчва Чешмеджиева,сега вече широко около врата й,всички го хулят и тя барабар петко смъжете.Защо са толкова жалки тези женици от герб?

66

Анонимен

преди 4 години

Пуделче на Доган/Пеевски.

65

niki

преди 4 години

До Анонимен 68В партия Атака е пълно с агенти на ДС. Справки примерно Станислав Станилов.

64

Анонимен

преди 4 години

ПРОЕКТЪТ АТАКА Е ПРОРУСКИ, В ТРУДОВАТА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ДЕДО СИДИРЕНКО Е ЗАЛЕГНАТО ДА Е БРУТАЛНО, АГРЕСИВНО ОТВРАТИТЕЛЕН, ГНУСЕН, ДА ПРОВОКИРА- ТОВА С ЦЕЛ ДА ОТВРАТИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ИЗБОРИ. ТОЙ И БРАТ МУ ЖИРИНОВСКИ СА СЪЗДАДЕНИ ПО ЕДИН КАЛЪП- ПРОВЕРИ С ГУГЪЛ ДВАМАТА КАК СЕ АКТИВИРАТ ПРЕДИ ИЗБОРИ- ПИЯНИ, НАДРУСАНИ, ПРОВОКАТИВНИ, ОБИЖДАЩИ- КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА...

63

Анонимен

преди 4 години

Активираха Сидер ага -крейзи мода!

62

До 68

преди 4 години

А това, че АТАКА я финансира Доган теб не те вълнува?))

61

Марков

преди 4 години

Отдавна не си ял юмруци,Волене,златно продажно пръстче такова

60

Анонимен

преди 4 години

Волен стана русофил по убеждения преди десетина години без да е комуноид, а другите са комуноиди до 9-то коляно и могат да бъдат хем атлантици, хем русофили, хем русофоби. През 2005 Атака беше първата партия издигната от народа която влезе в парламента, без ДС да режисира отзад.

59

Анонимен

преди 4 години

Фотографът Болен се интересува най-вече от това да разкара конкурентите за *** на нечий по-тлъст г..з - подозира ВСЕКИ, макар че отдавна НИКОЙ не се интересува от психопатиите му (мания за величие, мания за преследване и пр.)"Средният пръст" (или май беше "златният") отдавна не е на мода, защо пък толкова болен човек да не кукне най-после при *** си и да си гледа чедото? Ама май и за това не става, а ние чакаме ид..ти като него да ни "управляват".

58

Дедо

преди 4 години

Като наближат избори Сидеров почва с цирковете, сините се бият в гърдите а червените почват да мятат фekaлии наоколо. Когато всичко свърши пак почват да се озъртат за далавери.

57

Палавник

преди 4 години

До Анонимен 42Не, чист хомосексуалец :)

56

Анонимен

преди 4 години

kapka po kapka karayancheva daritkova mainolova...a na patriarha vse mu e taya pod rokliata...

55

и за капак

преди 4 години

Тия пък от СЕМ назначили престъпник лежал в затвора за директор на БНТ!

54

Скептик

преди 4 години

Заговорът забогателите от прехода. Дълбоката държава вече е монтирана.

53

Анонимен

преди 4 години

Големия проблем в България е че журналистите са платени или неграмотни. Това води до заблуждаване на народа и хората почват да вярват на лъжите им.

52

АНТИ

преди 4 години

Вие вярвате ли,че ще оправят тук нещата ?!Хората с демократично мислене,далеч са от страната.Защо избягаха от мафиотската държава ?Това никой политик,не ни го казва.

51

АЗ ПИТАМ

преди 4 години

Верно ли, че на изборите за евродепутати от "братска" ТУРЦИЯ ВМРО е взело гласове колкото и ДПС. И че косматия СЛАБАКОВ е депутат заради пазарлък. За това ГЕЙ ли е ДЖАМБАЗКИ не питам, защото не ме интересува

50

niki

преди 4 години

Златният пръст / Белият нос / Перхидроленият бос ...

49

Гробокопач

преди 4 години

Волен избухна предизборно;))) Велик си Волене, велик;))) Захапа ли ги сега, Жени-ГЕРБ?:))) Въпросът е, как още стоиш в едно правителство с Прайда на Джамбазки и комсомолският актив на БКП наречен ПП ГЕРБ?;)))

48

Анонимен

преди 4 години

Със всичките си негативи и позитиви, Сидеров е явление което ще остане в историята на българската политика и "крякането" му за някои работи ще го оценим посмъртно когато вече е много късно...