65

Kolio

преди 4 години

Те швабите реват за целоста на ЕС да не се разпадне,но като стане вапрос за пари,ЕС не е изгодно да инвестираш с правилата в него.Значи нещо куца.На Германец вяра да нямаш.

64

АНТИ

преди 4 години

До Rappon KingГоранов няма да признае, че българина го чака ГЛАД( не здравословен), освен, ако не е от нашите хора.

63

хахах

преди 4 години

Германците разкриха ген@ на цялото войнство и сега ЗАПОЧВА БАВНО ДИСТАНЦИРАНЕ ОТ ПАРТИЯ ГРОБ.ДОВИЖДАНЕ... ДОВИЖДАНЕ

62

Кики

преди 4 години

Това с Фолксваген си беше дъвка. Никой не е вярвал, че може да се построи у нас. Страна която е на 1-во място по корупция в Европа, и на 111 място по свобода на Медиите, се избягва от големите инвеститори като чума.

61

Софийска баница

преди 4 години

До Жоро КировЖоре, кupтак и cкъcaняк по природа си ти, Жоре. Не ти е виновна столицата, че за нищо не стваш.

60

Славюч

преди 4 години

Нормално България е франкофонска държава още от Желю Желев дефинирана и тук приемаме само Рено Пежо или Ситроен може и американски Додж Тесла и тн.Никакви немчуги на българска територия трябва да бъдат изгонени до един.

59

Анонимен

преди 4 години

когато една страна загуби доверието от другите европеиски страни благодарение на продажните и страхливи политици какво очаквате тихо и дипломатично заобикаляне на нашата страна в която един път кажат че така ще е закона утре се променя диаметрално с цел обслужване на управляващата клика сега ще видите как същите политици угоднически ще пуснат македонците за започване на преговори за влизане в ес е как да ни вярват и да инвестират

58

Rappon King

преди 4 години

До АНТИХайде кажи какво Горанов "няма да признае". Явно много де сърби да споделиш тази толкова тайна и толкова важна информация.

57

Анонимен

преди 4 години

Ако не се лъжа Tesla все още май не е избрала място за завод в Европа. Не, че нещо, ама...

56

АНТИ

преди 4 години

Горанов нищо честно няма да признае, щото преди избори се лъже и *** най-много !!

55

kukla

преди 4 години

Абе преди години все ни обещаваха севтло комунистическо бъдще, след това беше светло европейско, сега става и америкарско бъдеще. А населението се топи, беснее. Скоро и за бодрите днешни министри няма да има помощи, май ще секнат грантовете от запад. Днес някъде ми се мярна че Тръмп налага нови мита на храните от ЕС. И от Брюксел му се заканили. Няма Европа е вече посмеище, не е истересна за инвеститори, а за грабеж от населението на третия свят.

54

мммм

преди 4 години

До Ментора бай Иван КАПОТ СИ ТИ ИВАНЕ !

53

Дъ Клаш

преди 4 години

Докога ще ни занимавате с тази неконкурентноапоаобна полудържавна перачница крепяща се на дотациите на немската държава.

52

Ментора бай Иван

преди 4 години

ТЕ от ГЕРБ направиха всичко , но не се получи НИЩО , защото просто са си едни посредствени мутри!

51

Анонимен

преди 4 години

Горанов:''Всичко направихме,даже Баце не поиска 70% както си иска а само 50%...''

50

Анонимен

преди 4 години

Горанооов трябваше да им предложите на VW в Перник да произвеждат Голф и щяха да се съгласят хората.Там работна ръка да искаш,нямаше да пътуват всеки ден до София а и много тачат марката.

49

Анонимен

преди 4 години

"Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко. Имаме по-големи къщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве."

48

Анонимен

преди 4 години

Тия говорят все едно нищо не зависи от тях.

47

Анонимен

преди 4 години

Ся ще чакаме кратуната да докара насила Хюндай.

46

Анонимен

преди 4 години

Какво сте направили бе Горанов?А къде са 80 милиона дето Бойко казва,че е дал за заплати на сестрите?Къде изчезнаха?