35

Анонимен

преди 4 години

Гръм ще ви удари.

34

Ели: До Манипулация

преди 4 години

Хайде, хайде...Всичките ни велики възрожденци и учени, политици, медици не са били софиянци."Селтащината" е в душата, предава се по наследство, а не в гена.

33

Анонимен

преди 4 години

След затворника и Сидер ага шоу, да видим следващото кое ще е дето ще измислят да няма предизборен дебат изобщо!

32

Манипулация ?

преди 4 години

Кандидатката на БСП Мая Манолова да получи толкова гласове в София ?! Явна манипулация .....

31

Смешник

преди 4 години

Тва може да се случи само ако мача е свирен преди да е започнал

30

ЛАЗО

преди 4 години

Да,да,ама НЕ!

29

Ели: До : House M.D.

преди 4 години

Ади сега, прекалено "сериозен" сте Оскар Уайлд, отде подобни "стъкмистики" у Западните Балкани,дет съ вика, требе ум и разум у наште управленци, водещи към светли бъднини географските ни ширини!А иначе гаврата с Топлофикация София - съседите да определят % от сградна инсталация на ОС- преля чашата!За първи път в живота си ще гласувам, не за някой, а против някой!

28

Мая Костинбродска

преди 4 години

Защо комунистката от Кюстендил, завършилата Висше Комсомолско училище в Москва Мая Манолова се на. тиска да става кмет на София ??? Всички знаем отговора .....

27

Анонимен

преди 4 години

5% другия път.... как толкова много хора ще гласуват за БСП? И то в София

26

ПроСоТо

преди 4 години

До House M.D.ама и ти какви въпроси задаваш!..засрами се!САМО за някакви си десети от процента става въпрос!..Пчакай докато почнат да "броят бюлетините",тогава ще видиш две плюс две как е равно на пет!

25

House M.D.

преди 4 години

Не знаех, че софиянците с право на глас при тези избори да 1007 /словом - хиляда и седем/.Откъде е сигурен, че ще има балотаж?"При балотаж между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова за настоящата кметица биха дали вота си 47,1% от гласуващите на първи тур, а за Манолова - 42,4%. 10,7% заявяват, че няма да гласуват на такъв балотаж."Аз ли не мога да смятам или сборът от процентите надхвърля 100%?

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12 - за коя по-точно говориш?

23

До 23

преди 4 години

Да си дойдеме на думата, и не, не сме содомити, зоофили и др. евпропейски ценности :)

22

Фалшива новина

преди 4 години

От това "изследване" разбирам, че се подготвя поредната герберастка фалшификация на изборите. Фандъка печели - изборите са фалшифицирани.

21

Анонимен

преди 4 години

Този път Фъндъкова ще удари гредата.Въпреки купения ЦИК и столичаните в повече,които не знаят на кой свят са.Истинските софиянци са интелигентни и не се връзват на елементарни манипулации.

20

Няма да има битка

преди 4 години

Фандъкова ще спечели с голяма разлика !

19

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден медиите на Пеевски пеят дитирамби в прослава на Бокич и Фъндъчката.Това какво ви говори?Ако не се сещате-ГЕРБ+ДПС-вечна дружба.

18

До ПроСоТо

преди 4 години

Е как, Костинброд 2 чака, ако ще 6 милиона мъртви души софиянци да гласуват...Резултатът е... ВМРО подкрепя ДПС.Иначе, кой нормален човек ще гласува за Сашко Йорданов - евродепутат?

17

Анонимен

преди 4 години

Граждани, моля ви, не се обиждайте един-друг на произход. Имаме две кандидатки които не са родени в София, и един кандидат роден в София. Волята е ваша. Бъдете толерантни.

16

До Стига лъжи

преди 4 години

На БНТ :)