41

Анонимен

преди 4 години

Българската"демокрция",до толкова я е закъсала с кадрите,че и магарета да "назначат"за политици,на народа ще му е все тая.Той,народа,до толкова се е отчаял че вече изобщо не го е еня,не само за Държавата,а и и за самия него.Живее ден за ден в безхаберие и в такова безразличие,че дори и някакво чудо да се случи,ще му е все тая.До там ни докараха,че да не вярваме и на себе си,като народ.Сега някой ще каже,"-то пък един народ,мани,мани"или "какъвто е народа такава е и демокрацията му"И ще е прав.

40

Иван

преди 4 години

Сидеров вместо да казва истината на световно-неизвестната журналистка,получаваща тлъстта заплата, да беше показал среден пръст-тогава сигурно щяха да го поканят за зам.генерален директор-ЕХ българско порно предаване-дъра,дъра, да минава времето-уж че нещо-ОТВРАТ

39

Анонимен

преди 4 години

Сидеров е ясен .Но БНТ да обяснят как живеят като в социализма ,а продуцират сагата Под прикритие и ни налагат ,на целия народ ,една мафиотизирана представа за България !!!Няма такова долно лицемерие !

38

123

преди 4 години

Платен циркаджия.

37

Невена

преди 4 години

Има ли още фенове на Атака и може ли да ми обяснят какво точно му харесват на волен!?

36

Анонимен

преди 4 години

Какъвто политик е Сидеров,такива са всичките български политици и депутати.С каквито се събереш,такъв и ставаш.Българска поговорка.

35

Анонимен

преди 4 години

Голем сеир.Свинщината си върви на макс.Дето се вика каквито журналистите,такива и гостите им.Продажни и некадърни водещи с изкукуригали и крадливи политици.Това е нужникът,наречен България.

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя е един наркоман долен. Защо все *** трябва да са политици? Политиката ли ги прави такива или такива хора са склонни да стават политици, а не умни, честни и достойни за тая позиция хора?

33

Анонимен

преди 4 години

Вече сме на 130-то място по свобода на словото.

32

Анонимен

преди 4 години

Какво низко има да наречеш нещата с истинските имена, Шкембе войвода е вицепремиер благодарение на Сидеров, Джамбазки е обратен,или пък излишният разход F-ки те!

31

Анонимен

преди 4 години

До до 32Не гледам нито сороската БНТ,нито маргиналната Атака,*** т ъ п. Вижте си рейтинга на бнт и референдум и тогава пиши.

30

Анонимен

преди 4 години

Поканили Дариткова, Сидеров и Марешки ... то е ясно, че не става за гледане и слушанеАма то и псевдополитиците никога не говорят за политики, отиват да се скарат, да направят малко сеир в медиите. Такива хора въобще не ни трябват!

29

Анонимен

преди 4 години

А защо изобщо беше поканен?

28

Анонимен

преди 4 години

БНТ толкова низко е паднала,че чак не си заслужава името.Още с първите реплики на несъгласие трябваше да прекратят предаването и да пуснат патриотичен филм а не да правят цирк.А за управението на БНТ нямам думи.*** какъвто е народа такава му е и телевизията.Спомнете си случая с евродепутата чалгар и политик,Бареков в съботно-неделното сутрешно предаване на БТВ,когато Жени Марчева го накараха да прочете нещо на английски.Когато някой бъде провокиран в предаване,показва истинската си същност

27

Сократис

преди 4 години

Сидеров си е просто Сидеров, и с нищо не беше по-различен от предишните си студийни участия.Полиция не го е извеждала, а полицаите постояха малко прави до него и си излязоха сами.Малко след това, водещата обяви, че прекъсват за известно време.Нито оправдавам Сидеров, нито мисля да го обсъждам, защото той отдавна е ясен, но винаги ще обсъждам и критикувам необективното представяне на информацията и изопачаването на истината.Вижте си трагедията в заглавието и как сами си го опровергавате в текста!

26

АНТИ

преди 4 години

До Бирено мечеБНТ ... БНР... и още, още се команват от ДС.

25

шматка

преди 4 години

Тоя като усети че хората го забравят и все спретва по някой скандал.Типично за него

24

истината

преди 4 години

Сидеров направи най голямата печалба от "златния пръст"! Говори се, че сумати милиони са му наляли ДПС и БСП за тая една година. И той като се видя с пари, започна с наркотиците.

23

Анонимен

преди 4 години

Цялата русофиилистик-путинофилскаа изметт е арогантнаа и нагла

22

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да разбера колко трябва да си безмозъчен да гласуваш за това продажно, редовно нквасено или нашмъркано, белокосо същество.