63

Шефа

преди 4 години

То и за Орбан свободата на словото е важна , но забрани НПО-тата на Сорос !Бойко обаче е рожба на проект на Сорос и се вижда как яросно го защитава !Така , така , я да видим сега кой е КОЙ!

62

Анонимен

преди 4 години

Едно нпо работи по ефективно от повечето държавни институции.

61

Анонимен

преди 4 години

ВИДЕНОВ ПОНЕ БЕШЕ ЧЕСТЕН И НЕ КРАДЕШЕ

60

Анонимен

преди 4 години

Хора разберете свободни сте да основете собствено нпоВместо да плюете по тях си основете ваше и направете нещо за доброто на тази страна.

59

Анонимен

преди 4 години

Ако не знаете, Борисов смята НПО-тата за едни от "началниците". А той на началниците нищо не може да каже.

58

pscccc

преди 4 години

разбира се че не са нужни, това че не искате да прокарате закон че който ги пуска трябва да отиде да полежи на топло до живот е защото и ти и матр'яла разбирате геополитиката като надупване на по-големите.А те ви пращат нпо-та защото така им изнася, и така осигурява гласове за послушковците и вечна власт. А матр'яла да го д'у'ха, щом 10г си харесва така, нека е..

57

Сократис

преди 4 години

Последните няколко правителства, под ръководството на сегашния лидер, ще останат в историята с тежките си зависимости от извън държавни структури, с най-некомпетентните си и будещи подигравки министри и кадри, с най-безскрупулните кражби, престъпно-некачествените строежи и безнаказаните виновници.Никога преди, на ръководни постове не са поставяни случайни хора с несъответващо образование и квалификация.Това е запазен специалитет на сегашните управници и нико, никога няма да им прости пораженията

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55На мен едиственото което ме свърза с бг е личната карта

55

Анонимен

преди 4 години

Това безгръбначно нанесе огромни щети на България и ще продължава да нанася по наведен премиер не сме имали даже Виденов имаше гръбнак.

54

Анонимен

преди 4 години

Довелен съм че в бг има нпо-та

53

Анонимен

преди 4 години

Шефът на БХК, ако не му се плати няма да си мръдне пръста, но плати ли му се е готов да изпълни всякакви нареждания. Що за безродник трябва да си за да харесваш БХК и посестримите му НПО-та?

52

Анонимен

преди 4 години

Аха, значи и премиерът е ***, защитаващ убийци.С този коментар просто се възползвам от свободата на словото.

51

Анонимен

преди 4 години

Ще се отлепим от тинята когата и последните *** проумеят че ЕС и НАТО са еврейски структури а марионетките са подкупените правителства в Европа.Всички до едно на страните членки

50

Анонимен

преди 4 години

Изложи се, Бойко!В това отношение не биваше да противостоиш на ВМРО!ГОСПОДИ, ДАЙ НА БЪЛГАРИЯ ЛИДЕР КАТО ВИКТОР ОРБАН!

49

Не е достойно!

преди 4 години

БХК е антибългарска и антидемократична организация!Насилват съвестта ни, потъпкват достойнството ни, изнудват ни да търпим безобразията на безотговорни готованци и да ги хрантутим!Насила ще ни фашизират!Който не ще да учи, нито иска да работи, е свободен да си търси държава. Никого не задържаме насила тук, но няма да позволим и да ни карат насила да плюем върху неща, които дедите ни са ценили векове наред - преклонение пред образованието и трудолюбието!Някакво БХК иска да сме роби на търтеи!

48

мнение

преди 4 години

ГЕРБ са *** до един-ББ е служител в техните централи да не е луд да си реже клона

47

Анонимен

преди 4 години

Десет години стигат Боко да ходи да си харчи краденото и да чете книги за да не стане късно в един момент.

46

Анонимен

преди 4 години

Стига толкова във властта, крайно време е да дойдат НОВИ КАДЪРНИ УПРАВЛЯВАЩИ !

45

БЕСЕН СЪМ!

преди 4 години

Звъннали са му от американското посолство на българоубиецаа Бойко мафиоза и той застава плътно зад БХК! ВИЖДАТЕ ЛИ кой е предателя??????

44

Анонимен

преди 4 години

не знам какво българско има в бхк,че да се нарича така,кои български граждани представлява и колко го подкрепят,имам чувството,че тази организация е създадена с цел саботаж,както и не съм чул да е подкрепила някой българин,нито зная някой с положително мнение за нея.От 1989г не съм чул определението национален интерес и някой който да го брани.Едно време на тия дето действаха срещу нац. интерес им викаха диверсанти