315

Анонимен

преди 4 години

До 315 до анонимен хайде още едно професорче с мечи калпак взе да ни учи. Ти ли ще ни учиш, бе , потурко. На нас ни забраняват какво ли не, а те си правят каквото си искат. Това което става с WV e много показателно за цялото отношение към нас.

314

фатмака

преди 4 години

Някой ДРУГАРИ взеха да се "плюнчат" по монитора.Другаря малко филми си гледал с баш майстора, Тодор Колев и т.н., те ви казваха ама вие нали сте бай *** мислихте че нещата не са ясни.Манталите, манталитета другарю, вашия е селски!

313

Анонимен

преди 4 години

Няма кадри в София. В Турция е същото само дето на Ердо му е позволено да харчи в големи мащаби. Нищо особено не е Турция, но диктатурата е добро заVW.

312

Анонимен

преди 4 години

WV не е немска фирма а арабска.

311

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМосквичите може да не бяха като немските но работеха. И хората живееха нормално и имаха всичо необходимо да се развиват, да планират бдъдещето си и да работят това което ги теглеше то вътре. Никога не са се замисляли за оцеляване. А днес при демокраицята над 95% са доведени до състояние на скотове които работят като животни за да оцелеят и да взимат кредити да купуват западни таралясници за да ходят с нещо на работа и лъскави стоки които не са им необходими.

310

Анонимен

преди 4 години

До 316 13 Бе ти си голямо професорче, кога беше свинепасец, кога все да грухтиш като шопарче. Ти ще ни говориш за низши раси като ти самия си им космат подвид с тарикатска балканска физиономия

309

за фатмака

преди 4 години

На теб кой ти е казал, че преди 1989та болшинството са крали от държавата? От къде черпиш тази информация, би ли споделил източника? И защо използваш руска дума болшинство вместо българските думи? Бил ли си родем преди 1989та и какво си работил?

308

Анонимен

преди 4 години

До фатмакаНа теб кой ти е казал, че преди 1989та болшинството са крали от държавата? От къде черпиш тази информация, би ли споделил източника? И защо използваш руска дума болшинство вместо българските думи? Бил ли си родем преди 1989та и какво си работил?

307

Анонимен

преди 4 години

споко ве , стига с тая вагенска драма. 1 година вече..идват хюндай/киа. а по качество фв не може да им стъпи на кутрето

306

Анонимен

преди 4 години

когато в България сглобявахме Рена и високотехнологични москвичи в държавата Пуйка правеха джезвета и шалвари. но след тиранията на БспГербДпс вече и албания ни задминава. способната част от Българите вече е навън , едва когато един бивш шоумен вземе нещата в свои ръце ще започнат да се завръщат и едва тогава ще отлепим от дъното. дано го доживеем

305

фатмака

преди 4 години

"нас никои не ни има за НЕЩО",защото се правим на селски тарикати и някой предпочитат да крадът вместо да работят.От преди пък и след 1989г болшинството са свикнали да краднат от държавното,но то вече го няма.Когато ни се промени манталитета ще произвеждаме и совалки!

304

Анонимен

преди 4 години

Тъжно, тъжно. Няма завод да има в бегето. Така ще бъде докато има *** на сорос с обратни наклонности.

303

Анонимен

преди 4 години

АЗИАТЦИ ОТ ВСИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! АЗИАТСКИТЕ *** НА ПУТИН И ЕРДОГАН ТЪЖЕСТВУВАТ! НО ЩЕ ИМ ЗАГОРЧИ...

302

До 323

преди 4 години

Не се прави на юнак ,че всичко може да стане

301

Анонимен

преди 4 години

До 12 *** Не говори глупости. У нас се сглобяваха москвичи - в Ловеч - 15 хиляди бройки годишно. В Шумен пък се сглобяваха камиони шкода, в Ботевград - автобуси Чавдар. В карлово имахме и тракторен завод. Всъщност и в случая с WV не става дума за производство, а за сглобяване. Но така стана, че през послените 30 годни балкански и близкоизточни страни, които ни дишаха прахта ни задминаха. В момента нас никой не ни има за нещо

300

ето

преди 4 години

доста години вече АЛЧНИТЕ БГ "бизнесмени" не могат да проумеят,че със всеки ден склонните да робуват за пари под минимума за оцеляване изчезват. в Туризма вече го разбраха. сега се молят на молдовци и неуки ромове ама и с тях не става. алчността на тези уби всяка възможност за бизнес в България. повече от 3 милиона са вече навън. миналата година взех и родителите си при мен в Норвегия да не бъхтят за някой даващ 700лв и каращ кола за 150К.няма вече роби. no more,финито..капиш фв го разбраха

299

ЯСНО

преди 4 години

МОШЕНИЦИТЕ ОТ ФВ СА ТЪРСИЛИ ЕВТИНИ РОБИ ЗА ЧАНЧЕНЕ, НИЕ СМЕ ПРЕКАЛЕНО БОГАТИ И БЕЛИ ХОРА! *** ЩЕ ИМ БАЧКАТ ЗА МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ НОНСТОП И НЯМА ДА СЕ ОПЛАКВАТ ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОНВЕНЦИИ!

298

13

преди 4 години

Най-вероятно не бих работил в завод за едни 750Е на три смени. Макр че е простичка работа причинява здравословни проблеми на работниците. Сигурно ще ми доскучее за 2-3 седмици. Още по-зле е завод за автомобили, които аз смятам за отчижвелица хранеща арабите и Просия, не чак толкова производителя. Един пушилник нов струва 30к, но само за 100к км горивото му е 11к. Да платиш 11 бона на низшите раси за да замърсяваш, не е логично

297

до анонимен

преди 4 години

Да живее европейската солидарност, ха ха ха. Само че имат ли ни нас за европейци?------------Въобще не става дума за "солидарност" от страна на немците!Просто в Бг липсва инфраструктура, високо квалифицирана работна ръка и за съжаление съществуващата висока корупция!Германците не са глупави, а и с тяхната педантичност със сигурност са проучили всимко и са направили сравнение къде ще им е по-изгодно!Както се казва "Нищо лично, просто Бизнес"!

296

Анонимен

преди 4 години

До българчеНикога не е имало комунистически преврат. 1989та година върхушката се продаде на американците и на чужди интереси които натресоха демокрацията, а *** се радваха, че ще има банани и западни и ще пътуват на запад свободно. На запад вече 30 години не им е разрешено да пътуват свободно границата е затворене още въпреки обещанията, а за западните стоки не им казаха, че заплатите им ще останат източни и сега *** 30 години се надяват заплатите им да станат някога западни.