109

да бе

преди 4 години

Едно предизборно рамо на Баце. Че му се клатят краката. Пък е полезен на господарчетата си. Как им преведе само 2млрд. Отраз. Предварително. Без пазарлък. И още толкова ще даде. За самолети. Дето не ни вършат работа. Ама важното е да се подкрепи "демокрацията". В САЩ. По света и у нас.А пък завод ще има колкото и wv.

108

лаик

преди 4 години

То тва на снимката изглежда е правено от същия мат'риал, от който и къщите им - пресован картон.

107

Анонимен

преди 4 години

До колкото разбирам тази компания не се занимава с производство на автомобили, а с армиране на вече съществуващи автомобили за специализирани цели.

106

13

преди 4 години

Колкото ФВ построиха завод.

105

балама

преди 4 години

Абе, видяли са, че плащаме тройно и четворно като попове... Че даваме злато без пари... Гарантираме тройни печалби...

104

Шварценегер

преди 4 години

До ! : Пилетата се броят след изборите и за 10-11 години управление на ГЕРБ-СДС ,никой не стъпва в България ! Пресен и още топъл пример е с Фолксваген. Гирултия до бога и накрая едно голямо нищо ! Остава пъченето на Борисов и чупенето на изгнили дъски със силната му ръка !

103

до !

преди 4 години

Сега и таg ще строи, ВЕРОЯТНО. Но не много, вероятно. "Вероятно", до изборите ще строЙ.

102

Уау

преди 4 години

До Бау"Колкото повече, толкова повече" - Няква *** жълта мечка го беше казала (доколкото помня). Иначе за атомните бомби не е лоша идея, но капацитета ни стига само за направата на някоя тенекиена част от тези бомби.

101

!

преди 4 години

Поредния успех на г-н Борисов и ГЕРБ, след като WV и вероятно Хюндай ще строят заводи за автомобили сега и TAG ще строй. Затова ГЕРБ ще спечели и тези и следващите избори защото по време на ГЕРБ се строй а по време на БСП, Атака и ДПС се краде.

100

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Те у нас станаха вече завод до завод - Фолксваген, Фюндай, сега и тия краварски щайги, правени като че ли в час по трудово обучение в помощното училище на Цецо Ухото...

99

Ха-ха

преди 4 години

Чувствам,че искат да ни пробутат някакви потресаващи ***!Ама щом се нагъ*зихме за Ф-16,що и тия да не опитат?

98

Анонимен

преди 4 години

То ако става дума за самоделки(като гледам снимката горе)то може и в някои гараж да си ги изработваме,от резервни части и такива от втора употреба.А тоя наш еничер,съветва българското Правителство да наруши закона.То бива бива наглост,ама това направо троши държавността,до колкото все пак я има.Няма по голям враг на българското от еничера.Уж е все за доброто,но мисли само и единствено за неговото си добро,а не за добруването на един цял народ.Боже опази ни от такива.

97

?

преди 4 години

Тва,че има много хора непонасящи САЩ и виждащи как унищожават прогресивно и сигурно всичко до което се докопат, НЕ значи ,че те подкрепят Русия! Толкова ли е трудно да го осъзнаете? Има маса народ интересуващи се от просто от България! Това не ни прави Руски защитници....просто трябва да си изключително *** да не виждаш мръсните игри на САЩ ! Или още живеете в "Американската мечта" хахахахах

96

Анонимен

преди 4 години

Подозирам, че това е отмъщение на ББ срещу Германия, защото помня, че бяха плъзнали слухове, че сме щели да предложим на немците поръчката на бронираните машини, ако Фоксваген дойде у нас. Е, сега най-вероятно отново ще изберем САЩ за отмъщение.

95

Анонимен

преди 4 години

Янките искат да стъпят за първи път в ЕС през България.......На дали искат а по-скоро нашите оправници са се натягали и нагаждали! Но щом разберат за нашето "кафяво злато - държава" веднага ще сменят географията.

94

Анонимен

преди 4 години

103-ти,ти по-мазен тъ'пак можеш ли да бъдеш?Как не виждаш дереджето на българинът,че е"под нулата"бе ид'иот?Още ли си мислиш,че ГЕРБ с този глу'пав пожарникар не са комунисти,ама истински?30 г. преход към по-голяма беднотия с безрезервната подкрепа на БКП в"сянка"!Цитирай ми някоя бивша соцдържава която да е по-зле от нас!Що за ***'оти се развъждат в България с толкова празни кр'атуни?Сомалия вече е по-добре от България бе пръдльо,а пък по свобода на словото и печата официално сме на 119 место..

93

!!!

преди 4 години

Хибридчиците са на ампразурата, газ пикаят.******************************************На Баце хъбо зареждат... Иначе само турски потоци.

92

не им пука

преди 4 години

"Колкото повече *** червените ***, толкова по лошо падат на изборите. 15 години червено тролене - нито една победа. Сега пак за налазили нета, което значи, че пак няма да имат никакъв успех на изборите."---На червените *** не им пука нито за държава нито кой ще я управлява. Важното е да се изцвъкат навсякъде и да си приберат жълтите стотинки... на БСП троловете са прости момчета дето за друго не стават...

91

Анонимен

преди 4 години

Всички развити европейски държави отказаха на този производител на военна техника с претекста, че Европа се бори за МИР и РАЗОРЪЖАВАНЕ, но ние нали сме свикнали да ходим НАВЕДЕНИ, а в последно време дори вече пълзиме няма как да откажем на новият ГОЛЯМ БРАТ ! А пък като гледам този джип-камион си представям как нашият ДЖИПАДЖИЯ - пожарникар ще се курдиса зад воланът му и ще раздава усмивки от джама ! Целта му вече е ясна ще смени Тойотата с Хамър и ще умира от кеф по бандитско-детски !

90

Анонимен

преди 4 години

Хибридчиците са на ампразурата, газ пикаят. Спрете се малко, че оправдахте поговорката "Луд умора нема, пие вода и па' маа". А, и е крайно време да се сетите, че тая про руска пропаганда, всяване на нихилизъм и и плюене срещу БГ не върши работа. Вашите почитатели (които все още са живи) не ползват интернет защото не могат. Тези които могат и те не го ползват защото е американски. А, БГ ще се оправи въпреки вас, защото ще загърби Азия, разбирай Русия.