179

Анонимен

преди 4 години

Клозетна история!

178

КРЕЙЗИ ПИПЪЛ

преди 4 години

До НаблюдателТая е чисто идиотч* ...

177

Наблюдател

преди 4 години

Излъчването на злоба, вече задължително условие ли е за номиниране за Нобелова премия ?

176

Анонимен

преди 4 години

С400!Екорешение за всеки самолет!

175

Анонимен

преди 4 години

Путин предложил да подари на Грета С400, ако им стане рекламно лице!

174

хормонална девияция?

преди 4 години

с тази злоба в лицето не нобелка за климата а ребелка за климаксъ да Й дадът но преди това нека мине психиатричен тест защото куко не е но че е закачалка- това да. Кифи как бая народ се ангажира с какво ли не за да се изправят с-у не я или зад нея, без да отчитата че пуберталните й промяни още не са завършили а други не са започнали

173

:))

преди 4 години

До Loyko Да ,,Изчистим България за един ден'' ,-----------------Аха! Няма как да се изчисти БГ за ден! Не е ли по правилно Да Опазим БГ чиста!- някой пак мислил- седял-мислил- накрая само седял! :)) / от веца какъв сътрудник би избрал Айнщаин/

172

ПроСоТо

преди 4 години

До Патриотпонеже явно си малограмотен, дори и не си усетил каква тъпотия си написал..НИВАТА в скачените съдове СА ЕДНАКВИ!.../не щеш да прегледаш физиката за седми клас,нали?!/..

171

Наблюдател

преди 4 години

Туй откаченото лапе да си пие редовно хапчетата и да ходи на училище.

170

Loyko

преди 4 години

Да ,,Изчистим България за един ден'' ,не е като да усерем България за един ден.Второто го можем най-добре...Няма по мръсни улици и природа от българската,защото всички ,,граждани'' е замърсяват всеки ден,а никой не желае да е почиства.Все чакаме някой друг да го направи.С такъв народ...толкова.Кочинa... и това е.

169

СъвеЦки Полуидиот

преди 4 години

Говори се ПутяЕ забранил в негово присъствие да се споменава името на Елон Мъск. Последния открадна бизнеса на Роскосмос за милиарди и едновременно започна революцията на електрическите автомобили. От онзи ден във списъка е прибавена и Грета.

168

Анонимен

преди 4 години

Да и дават Нобела и да свършва този цирк,че ми омръзнаха изкривени физиономии!"Стига ми тази награда" да гледам Мая,Славчо и Иванчева...

167

Патриот

преди 4 години

Ние и Русия сме като скачени съдове. Колкото са по-високи цените на нефта толкова по зле сме ние. И обратно. Следователно интересите на Русия и България са противоположни.

166

ПроСоТо

преди 4 години

обаче верно има ужасно свиреп вид това изделие..Ако си лепне изкуствен мустак и се среши в другата посока,няма да можете да я различите от австрийския бояджия..

165

СъвеЦки Полуидиот

преди 4 години

Дааа, навремето съветските пионерчета бяха къде, къде по-добри от Грета. Със такъв плам и увереност скандираха КПСС-БКП и вечна дружба.

164

Анонимен

преди 4 години

Един велик американски писател фантаст и учен, завършил престижен университет, в една своя книга навремето описваше деянията на така наречените "екотерористи". За Майкъл Крайтън ми е думата.Прочие, той обширно излага своите аргументи против теорията за "Глобалното Затопляне".Един от тях е, че буквално преди столетия не е имало такива точни прибори за измерване на климатичните параметри като днешните.

163

Патриот

преди 4 години

Боли ме фара за империята на злото Россия. Ние нямаме въглеводороди, да ги махат!

162

Русия=Психиатрия

преди 4 години

Грета да започне си проверява дръжката на входната врата. Такава беля може да направи на Кремъл ако света се откаже от въглеводородите.

161

Патриот-Русофоб

преди 4 години

Браво на това дете Грета. Едва на 14 направи рускитеОтрепки да позеленеят от яд.

160

Анонимен

преди 4 години

Грета не е нито първото, нито последното хлапе, което си вярва, че мозхе да промени Света. Единствената разлика е, че едно време е нямало интернет и за това другите не са станали известни. А иначе стотици, ако не ие хиляди деца са си вярвали, че ще променят Света. Лошо няма, ама не я обявявайте за нещо исклучително, защото не е. Винаги е имало деца като нея.