45

До 46

преди 4 години

В Страсбург не са потвърдили никаква самозащита. България е осъдена заради лошите условия които "нарушават" правата на престъпника. Всеки може да осъди България по този параграф

44

Анонимен

преди 4 години

Значи, ако Българският съд пусне Джок, значи е зависим и корумпиран. А ако не го пусне, значи е независим, обективен и некорумпиран? Ами ако аз реша да твърдя обратното, тогава какво? И аз ли съм от конниците на Апокалипсиса, а др. Монов?

43

Анонимен

преди 4 години

Е,затова е необходимо смъртното наказание.Даже и да бъде помилван и присъдата заменена с доживотна(за добро поведение)убиеца ще остане пак в затвора,далеч от нормалните хора.Така и справедливостта е гарантирана и сигурността на гражданите също.Но няма да променят НК в тази част.По принцип,справедливостта е налице тогава,когато на всяко престъпление по НК съответства"съизмеримо"с престъплението наказание.А мярката е "Мяра според мяра " и не от БХК а от поведението да зависи изпълнението му.

42

Анонимен

преди 4 години

След като в Страсбург са преценили случая като самозащита, аз предпочитам да вярвам на Страсбургския съд. А не на нашенския пристрастен и корумпиран (според думите на другаря Монов). Другаря Монов знае най-добре, защото, нали,.. е част от тази система.

41

Анонимен

преди 4 години

"Български" Хелзински Комитет нарежда на съдии някакъв пияница наркоман убил човек да бъде пуснат и те го правят . Утре този комитет може да наложи стратегията за детето без никакъв проблем. Това е пряка намеса на чужда организация във вътрешните работи и сигурността на България . Моментално експулсиране на посолството на Финладия у нас ! Този комитет трябва да се разпадне и включи в списъка с опасните терористични организации .

40

Agenta

преди 4 години

Аз пък си мислех, че прокуратурата е е гнилата работа. Гешев ти си позор!

39

Анонимен

преди 4 години

Е то, какво стана Монов е част от трите злини в България - Руска култура, Българско правосъдие

38

teo

преди 4 години

Няма ли възможност делото да се възобнови и този УБИЕЦ от Австралия да си получи заслуженото наказание ? Никой ли не може да държи сметка на тези ДВАМА СЪДИИ направили ГРЕШКА, ДОСТОЙНА ЗА КОРУПЦИОННИ ГИМНАСТИКИ и да си получат справедливо наказание? Нима тези КОРУМПИРАНИ СЪДИИ СА НЕДОСИГАЕМИ??? БЪЛГАРИ НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТОЗИ НАГЪЛ УБИЕЦ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В АВСТРАЛИЯ, ПЛЮЕЙКИ НАШАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ДА НЕ ПОЛУЧИ СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИЕ !?!?

37

Анонимен

преди 4 години

Бащата Монов . Знае много добре , че мнозинството от българите са завистливи, коварни, лицемерни / така тези придружавали австралиеца избягват или не го защитават като свидетели - защо/ един от тия българи е и този съдия.

36

Анонимен

преди 4 години

Е затова е необходимо смъртнотл наказание.Даже и да бъде помилван и присъдата заменена с доживотна(за добро поведение)убиеца ще остане пак в затвора,далеч от нормалните хора.Така и справедливостта е гарантирана и сигурността на гражданите също.

35

Зозо

преди 4 години

Христо Монов - агент на ДС, депутат от БСП, завършил в Москва. Господ гледа!!! Днес Болен щял да протестира ..........................

34

Анонимен

преди 4 години

Съдът не е сгреши с освобождаването на австралиеца. Бащата е сгрешил и като родител и като е на работа като съдия

33

Бай

преди 4 години

Ако ваше дете го бяха нападнали банда скинари,друго щяхте да пеете.

32

Анонимен

преди 4 години

До 28. Има над 160 убиици на свобода в България. ЕС знае имената им. Правосъдието и то ги знае. И сега един се е защитавал от агресивни група и български съд открива грешката си след 13 години

31

Анонимен

преди 4 години

Значи ако освобождават българи престъпници, няма проблем, обаче ако освободят чужденец престъпник и всички започват да реват. А това само по себе си, справедливо ли е???

30

men

преди 4 години

отделяйте време и възпитавайте децата си за да не ги загубите. особено ако сте по заможни. децата на хората с възможности живеят в измислен свят и поне 50% от тях стават абсолютни ***. познавам доста. дрогички, колички, коврички и по некое време или си отиват без време от глупости или татю рита камбаната и беше кот беши. този ако беше казал на сина си да не става побойник и да не бие най слабите и беззащитните можеше да си го прати в харвард със синчето на нинова и сега да гледа внуци. ама е спасявал държавата всяка вечер по кьор софри и не е останало време....

29

Анонимен

преди 4 години

Какво усещане за справедливост бе пич, ти не беше ли доносник на Държавна сигурност?

28

Анонимен

преди 4 години

На ви демокрация. Нали комунизма ви мачкаше. Къде ви е справедливостта дето ревахте.

27

Анонимен

преди 4 години

Ами няма нищо нелепо.Масова практика е да се освобождават хора за добро поведение. Факт е, че е имало агресия и от двете страни, така че тука има и елемент на самозащита и афект. То ако се пита другаря Монов с налудните фантазии, ще трябва да върнем наказанията на Инквизицията от 15-ти век.

26

Анонимен

преди 4 години

Гоце, ако те нападнат 10 души, кой ще бъде убитият - ти или нападателите?