17

Анонимен

преди 4 години

Манолова толкова не е от БСП, колкото Путин не е ченге от КГБ !

16

Анонимен

преди 4 години

Софиянци отново ще изберат мафията, ами логично е. Мафията им осигурява що годе по добър жизнез стандарт от останалата част от България, по високи заплати и повече привелегии. До няколко години когато всичко ще бъде съсредоточено в 4 големи града и умрялата ни икономика престане да съществува, тогава Софиянци ще разберат какви грешки правят в момента. Но докато не си счупиш главата не можеш да разбереш какво е усещането. Успех с Фандъка и мафията ГЕРБ, трошете си главите краката от ремонтите им.

15

Анонимен

преди 4 години

Сестро Галева правиш мъгла, показваш всякакви документи, но не показваш дипломата си за юрист, защо ли?

14

софиянец

преди 4 години

много ви се иска да обвържете Мая Манолова с БСП И за това пишете глупости.Ц.Цветанов ви го каза - грешно започнахте кампанията си.НЕ СЕ ЛИ НАГРЕБИХТЕ ЦЕЛИ 10 ГОДИНИ.

13

akud

преди 4 години

манолова не се напъвай и ти си като радев изобщо не е зависим от *** и кремъл. няма такива долни хора като комунистите и това те издава само вии лъжите безочливо и нагло

12

Анонимен

преди 4 години

Мая, жалко че си хвърляш усилията за най- заблюханата част от народа- софиянци. *** не разбира от кладенчова вода

11

7777

преди 4 години

И как точно госпожата Манолова си представя да изглежда нашия град ,като площада в село Горно нанадолнище ли Как точно ще се справи с частните терени ако хорат не са съгласни на продажба и размяна ,как да спрем общината да работи защото тя е в избори ,как да те отпиша от листата на БСП когато си червена и там където слънце не те е огрявало Все въпроси на които се съмнявам да може да ми отговори София винаги е диктувала промените в страната ,но точно ти не си тази промяна мила ми МаноГалева

10

Слаб 2

преди 4 години

Кандидатурата на Мая е обида за софиянци.

9

Анонимен

преди 4 години

А сега де! Написах, че е вносителка на закона Ванко 1 и взеха, че ме изтриха! Що бре, лъжа ли е?

8

Анонимен

преди 4 години

Червената Мафия се опакова като "гражданка" !Преди 4 години провинциалистката Манолова била член на русофилската терористична организация БКП/бсп, а днес е "независима" гражданка !!!

7

Софянец

преди 4 години

Ами как ще коментираш думите на Драгдмир Стойнев че си техен кандидат

6

Ogre

преди 4 години

Не знам дали софиянци трябва да се срамуват заради изборите на БСП. Прозрачната им кампания за издигането й не може да заблуди никого. Кви инициативни комитети, какви 5 лева. Това максимално устройва БСП след като дори чисти пари от държавните субсидии за партии (които спряха) не може да й даде. Но пари под масата през инициативни комитети може.

5

Експроприатор

преди 4 години

Почна се. Още не е взела властта и вече ще завзема и отчуждава.

4

Ogre

преди 4 години

Ако има битка, тя ще е битка за здравия разум. Манолова се срещна с една шепа хора и им обеща това, което искаха да чуят. На някакви обеща пускането на селски стадион, на други поправка на една улица, а на група IT-та - сигурно милиони за изграждане на онлайн платформа. От години всички договори са на сайта на общината, така че да не обещава топлата вода в 21 век.

3

Анонимен

преди 4 години

Срам за Софиянци, че има такъв кандидат за кмет като Мая Костинбродска-сестра Галева- Мая общата и т.н. Такова чудо никой от Софиянците не е очаквал. Отврат.

2

Ogre

преди 4 години

Никой не й е дал баницата, тази жена вече разпределя парчетата. За всеки разумен човек е ясно, че тя не може и не би могла да се справи с управлението на нашата столица. Ясно е как ще избира и разпределя обществени поръчки и че защото нейната партия е най-безотговорната, няма да й пука от последствията. Тя остави протестите за месеци наред да се случват без да мисли за последствията, а сега се извинява като че ли това беше детско провинение.

1

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!