44

бай Тъпчо

преди 4 години

Когато един човек е сляп му се изостря обонянието, когато е глух, му се изостря зрението, пък когато е *** като мене-винаги, навсякъде и за всичко му се изказва.Та и аз да питам де-туй дето го направил съдията има ли го по закон да го може-има го Ами тогаз като по закона го може, за какво са толкоз приказки бе?Аз като стана съдия много бърже ша решавам всичко и на никой няма да са обяснявам, ама като като стана де-на върба в пятница...

43

Sicht Punkt

преди 4 години

Там е работата, че съдът остана най - малко променен от всички институции, поради презумпцията за не намеса в работата му. Там властват, червените комунистически партизани.Аз питам:"Зеленият пъпеш" толкова вета наложи, защо не вземе отношение по този казус, вместо да се покрива?Защото ще "бие" по свои!

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА с какво бе, с червило и сенки ли да се разхожда, в държава, в която 20 пребиват до смърт един, а 200 стоят и гледат сеир. Цялата омраза идва от там, че е имал смелостта и доблестта да направи това, което поколения български мъже никога не посмяха да направят - да защити ближният си и справедливостта. Затова го мразите, защото се срамувате от себе си.

41

Анонимен

преди 4 години

до 44Колега, виж на коментара ти са сложили минус! Значи те одобряват чужденците да носят ножове в Бългавия! Тия трябва да ги осъдят за шпионаж!

40

Sicht Punkt

преди 4 години

Това е България- нямаме американски закони, няма неприкосновена частна собственост, няма нищо...То пък в Ю ЕС ЕЙ едни закони, да се гръмна! Ако не се гръмна, някой ще ме гръмне и ще го изкарат психясъл, ще го пуснат и ще гръмне още пет.Само за щатите не ми говори за закони, във всеки щат самостоятелно законодателство, престъпниците бягат в този щат в който няма да бъдат преследвани.

39

Анонимен

преди 4 години

Доблестен младеж от Австралия се разхожда в Центъра на София с ножове...кой нормален се разхожда с ножове, в някои държави е незаконно да носиш нож на обществени места

38

МАФИЯ ! ! ! !

преди 4 години

Баща му е известен лекар в Австралия на тоя убиец, и истината е че министъра на Австралия е звъннал на шпионина борисов, а той като император на България тихичко е разпоредил на съдията какво да направи! Не си мислете, че тоя съдия на своя глава ще направи такъв гаф!

37

teo

преди 4 години

Значи никой не може да каже на съдиите, че са сгрешили и ТЕ МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ, т.е. КАКВОТО ИМ ПЛАТЯТ ОБВИНЯЕМИТЕ ??? Значи ТЕ СА НЕ ДОСИГАЕМИ И БЕЗ ИМУНИТЕТ!?!? Малко е да се каже СРАМ !!! Тогава ТЕ КАТО НЕДОСИГАЕМИ могат да осъдят и президента, който вместо да обединява държавата, ТОЙ НАЙ-НАГЛО Я РАЗЕДИНЯВА И ПРОДАВА!!! Така те ще бъдат полезни на държавата !!!! БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ?????

36

Sicht Punkt

преди 4 години

"Цацаров:"Няма да кажа нищо относно работата на съдебният състав по делото, защото ще се тълкува като намеса в работата на съдиите. Едно е ясно такава присъда противоречи с правото!" Червеният съд отново публично се подигра с всички българи!

35

Анонимен

преди 4 години

Америка за България ви казва да си изберете кауза от урната с каузите, само не се съмнявайте в тях, те ви мислят доброто....голяма работа че са освободили англичанина, а сега и този...бъркайте в урната какво чакате

34

МНЕНИЕ

преди 4 години

В Безсилието ми и във Възмущението ми към Българския СЪД , ще кажа нещо което противоречи на човешката природа , и няма да го направя , но е единствения начин - Бащата трябва да екзекутира публично англичанина .Ще го осъдят на 1 година условно от истински СЪД .

33

Анонимен

преди 4 години

На какъв принцип е избран съдебният състав?............................Три отявлени нпо-рки.

32

Анонимен

преди 4 години

Много шум за нищо,да,жалко за изгубения живот,но има закони и съдиите са ги спазили.А *** пак скача,политически партии яхват това и пак нищо.А иначе инфалцията не пада,доходи не растат,живеем мизерно и на никой това не му пречи.

31

до 24

преди 4 години

Знаеш ли какво ще ти кажа на теб. Преди години ме нападнаха в центъра на София с цел грабеж и, така да го кажем, понараних двама от нападателите. Съдиха ме- прекрачване на границите на неизбежната самоотбрана. Съдът ме оправда на две инстанции. Искаш ли да ти кажа, ако ми скочат 16 човека, като тоя, който вече е в гроба и имам оръжие, какво ще направя? Ще лежа до живот сигурно, защото съм се защитил. Това е България- нямаме американски закони, няма неприкосновена частна собственост, няма нищо...

30

Анонимен

преди 4 години

На какъв принцип е избран съдебния състав? Имам усещането, че не е на случаен.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Хубавото е, че имат още деца ... по-добре, да си изчистят джина, сами ;)

28

Активист на БКП

преди 4 години

В България трябва да живеят само българи - социалисти ! Те са от чиста раса ! Всички останали да отиват в Аляска !!!

27

Анонимен

преди 4 години

До @(У)@НИма си мислиш, че ако англичаните искаха да ни избият на всяка цена, нямаше да са го сторили?

26

Анонимен

преди 4 години

Не САЩ вие ще се махате много скоро !Заминавайте за Крим .Да видите колко ви обичат руснаците !А за Полфрийман .Истински човек и мъж защитил бит от тълпа обезумели бандитчета .Рицарскя проява ,както се мрази в азиатска България.

25

Анонимен

преди 4 години

Въпросът е можеше ли съдът и да отсъди друго а именно да не го пусне или е бил с вързани ръце заради законите?? Някой знае ли това??