87

между редовете

преди 4 години

Хора така ли не разбрахте,че Чаршафните НЕ са дарили пари на Бойко, а това е НОВ ЗАЕМ? Затова и се вдигнаха изведнъж всички цени и горивата. Не е заради личните отношения между шейха и Бойко,както се хвалеше в другата новина.Южен поток щеше да ни е безплатен,ама заради неговата глупост освен Турция,сега се намесиха и арабите. Руснаците след скандала ги хвана яд на Бойко и му казаха,че за газовия хъб трябва да плати пари.Б.Б си го казва***Оставаме за газоразпределението иначе просто изчезваме

86

Браво !

преди 4 години

дадахте 2 милиадра долара на Американския окупатор за 8 40 годишни бръкмисега ще дадете 1.5 милиарда долара на тарамбуките за 200 км тръба Русия искаше да ви построй Южен Порок без пари !!!!по-сте глллупави и от Украинците !!!!!

85

Чиновник

преди 4 години

Погледнете как сме озверели герберистите и русофобите и ще разберете защо за 30 години на власт не сме построили никаква нормална инфраструктура. За нас най- важното е България да е изостанала и бедна страна и да обичаме Бойко.

84

Анонимен

преди 4 години

Освен че е обявена стойността на проекта, се надявам че тръбата ще си остане българска, че по нея ще може да се транспортира газ и от друг доставчик и че земята под нея ще е българска - все неща, които Южен поток не спази.

83

ПЕНКО

преди 4 години

РУСНАЦИТЕ СА СИ " Е. М." !!! КОЙ ЩЕ ПЛАЩА -САУД !!! КОЙ ЩЕ Е БОСА -РУСА !!! КОЙ ЩЕ ПЪЛНИ ТРЪБАТА ...НЕ ЗНАМ ...НЕ ЗНАМ ...ЯВНО ТЮРКИША ;АЗЕРЕКА И... НО МОЖЕ И НЕЩИЧКО ОТ СИРИЕКА - КИПЪРЕКА И ЕВРЕЕКА , НО И РЕВЕРСИВНО ЗА УКРИТЕ ...ТРЪБАТА ЩЕ СЕ "ПУКНЕ " ОТ НАПИНЯНЕ !!!!!!!!!!!!

82

параграф 22

преди 4 години

Балканския поток ще получава газ от Турски поток, Турски поток ще получава газ от Азърбайджански поток, Азърбайджански поток ще получава газ от Казахстански поток, Казахстански поток ще получава газ от Русия.

81

Анонимен

преди 4 години

Когато Тиквата говори за корупция в трето лице звучи като Хитлер да говори за фашизъм в трето лице.

80

Анонимен

преди 4 години

Соросо-джандъри , а каква газ ще минава през тия тръби ? Да не би случайно , да е руска ?

79

Чиновник

преди 4 години

Погледнете как са озверели комунистите и русофилите и ще разберете защо за 45 години на власт не построиха никаква нормална инфраструктура. За тях най- важното е България да е изостанала и бедна страна.

78

Анонимен

преди 4 години

Браво на Борисов и ГЕРБ!

77

Анонимен

преди 4 години

През Турски поток доставките ще бъдат по сигурни,ще имаме и транзитни такси! А това кой ще спечели освен държавата е ясно! Няма да сте вие троловете!

76

...

преди 4 години

Боко бокооо боко! Корупция спряла викаш южен поток викаш! Тикво тиквооо тикво! Южен поток спря щото тия дето ти дават да ни оправяш така искаха! Няма да тъ питам знаеш ли кои са ти господарите, не за друго ми може и да не знаеш, но ние знаем! Хамериканците баце хамериканците! Ха късмет, щото ти друго нямаш!

75

Чавдар Михов

преди 4 години

Да живее дружбата между България и Саудитска Арабия, най-демократичните страни в света!

74

Анонимен

преди 4 години

Бойко май пак ви е изял закуската!

73

Анонимен

преди 4 години

Важно е че проекта става и вървим напред!

72

Българин

преди 4 години

Браво г-н Борисов. Сега българите ще си цакаме транзитните такси и ще си живеем без да работим като рентиери! Много по добра сделка за българите отколкото Южен поток. Поздравления!

71

Анонимен

преди 4 години

БСП-то бяха пуснали въдиците в Южен поток много надълбоко! Там беше корупцията и ЕС каза но пасаран камаради!

70

Сандо

преди 4 години

нали знаете от сега че транзитните дружества ще са руски - ще си плащат сами на себе си

69

Анонимен

преди 4 години

Тези чаршафи спонсори на тероризма къде се набутаха в БГ и на Балканите?! Защо отваряте вратата на Балканите за тези терористи??!?!!

68

АНТИ

преди 4 години

71, А такааа ... хубаво пишеш, че нашите комунисти са зло.Обаче пиши, че крадливите наши комунисти са зло.