177

Анонимен

преди 4 години

До АйТи спецКажете нещо и за айтитата, колко зимат и могат ли да си похарчат парите от заплатата.Ми ще ти кажа за IT-тата.Един познат от детските ми години караше Алфа Ромео 147.Не знам от къде се извъди такъв специалист момчето, но го гледам последно време с Ауди Ку5.Разбирам и, че има апартамент в София а до преди 2-3 години си личеше, че живее бедно.Майка му се хвали из наше село, че сина й станал IT специалист.

176

Боби

преди 4 години

Проблемите В България1. Бизнеса като цяло(освен най-големите компании които плащат на консултанти) НЕ МОЖЕ ДА СИ СМЕТНЕ РАЗХОДИТЕ дори за една година напред - това води веднага до ИЗКРИВЕН(Най-малкото) БИЗНЕС ПЛАН2. Няма никакво защитно законодателство за предпазване на най-големите работодатели - ДРЕБНИЯ И МАЛЪК Бизнес (Понеже в България няма реално индустрия Едри Работодатели са Държавната администрация и електро и комуникация фирми) този бизнес става жертва на международните корпорации.

175

Анонимен

преди 4 години

До това е резултата- от скупата втечнена Американска газ дето си я купуваме през гърция за 1600$ 1000 кубикаПинко, ходи се прегледай!

174

Работник

преди 4 години

Да ни дойдат едни работодатели да ни свалят заплатите двойно и евреиските банки и корпорации на секундата ще ни свалят цените и лихвите и ще купуваме евтино и ще живеем добре.

173

Пф

преди 4 години

До РаботникСърказма не ти е силна страна! Марш на село да се правиш на шеф!

172

ПЕНКО

преди 4 години

КАРМЕЛИО , ВСЕКИ ОТ НАС / ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ СТОЙНОСТТА НА ПАРИТЕ/ ПАЗАРУВА ВСЕКИ ДЕН И ЗНАЕ ТОЧНО -КОЕ И С КОЛКО РАЗЛИКА !!! 60 % ОТ НАС ПРОИЗВЕЖДАТ "ЗИМНИНА" . "ДЯВОЛЪТ СЕ КРЪСТИ -С КЬОПАВИТЕ ПРЪСТИ -ЗА ЛЕСНАТА ДНЕШНА ЖУРНАГЪЗТИКА " !!!!!!!!!!!!!

171

Овчи Мозък

преди 4 години

До Работникако ти вдигнат заплата да кажем двойно, евреиските банки и корпорации на секундата ще ти вдигнат цените и лихвите и ти пак едвам ще връзваш двата края !докато не се национализират евреиските банки и корпорации,докато цените не бъдат определяни и регулирани от държавата НИКОГА няма да изплуваш от дълговото блато - така евреите те държат в подчинение, робе !!!

170

Работник

преди 4 години

Да ни дойдат работодатели с широки души, имтелигентни и с висока култура и мироглед, да развиват бизнес и да работят без печалба без да си купуват коли и айфони, а всичко изкарано от бизнеса да дават на работниците за големи заплати.

169

това е резултата

преди 4 години

- от скупата втечнена Американска газ дето си я купуваме през гърция за 1600$ 1000 кубика- от убийствените еко-данъци които ни налага ЕС за измисленото глобално затопляне- от убийствените лихви който плащаме за дълга - около 1.3 милиарда долара на година- от новите санкции и глоби които ни налага Европейската комисия- от 300-та милиарда долара повече които поиска Тръмп от васалите си от НАТО (за това платихме 2 милиарда долара за 8 40 годишни бръкми) - на нас НАТО ни вдигна налога с 2 милиар

168

Е

преди 4 години

Е личи си дори тук, на елементарно ниво, в коментарите на дададената медия....Личи си простащината на работодателя! Съжалявам ви,бедни души с ниска култура и мироглед стигащ до колата,"айфона",къщата и дебелия търбух! Не говоря за всички,но огромен процент сте такива! Има и готини, и там текучесво няма.Слава богу имах късмет!

167

Анонимен

преди 4 години

Аз съм на осем хилки, пласмет, даже някога над 10 стигам, взимам 4 пъти повече от айти.

166

Анонимен

преди 4 години

Айтита няма в България, това са кол центрове които работят по западни проекти и поръчки дорабване, тестване, поддръжка, заплатите им са няколко пъти по ниски от западните, но за България са добри.

165

Работник

преди 4 години

Не ги ли е срам работодателите да правят печалби и да си купуват скъпи беенвета вместо да работят без печалба и всичко да дават на работниците за заплати да живеем добре и да си купуваме западна техника и нови коли и айфони и да се радваме на живота!

164

АйТи спец

преди 4 години

Кажете нещо и за айтитата, колко зимат и могат ли да си похарчат парите от заплатата.

163

Зидаро-мазач

преди 4 години

Напишете нещо и за зидаро-мазачите, колко зимат, как живеят, какво си купуват, стига ли им заплатата да си купуват хубави неща?

162

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е, че българите не карат тротинетки и не са енвайрънбентъл!

161

Работник

преди 4 години

Да изгоним червените бандити работодатели и да ни дойдат чесни капиталисти за работодатели да работят без печалба и всичко което изкарва фирмата да дават за заплати на работниците.

160

Анонимен

преди 4 години

проблемът е че повечето пари на българите в % отношение отиват за храна, т.е. след като си купиш насъщния ти остават далече по-малко пари .... не е само минус 3% ..

159

Лл

преди 4 години

Напишете нещо за РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ! Какво си купуват те?

158

Работодател

преди 4 години

Гледам доста работовзиматели се изказват и дават мнение. Ниски ли са ви заплатите? Ами заминавайте на Запад да ви дават големи заплати, там няма рецесия, ще минете няколко кръга интервюта на няколко места за няколко месеца и като убедите работодателя че сте по добри от местните ще взимате големи заплати. Успех!