16

Анонимен

преди 4 години

До 133би го закона в България, не виждаш ли че е остарял и трябва бързо да се промени. Естествено, разни дебели катаджийчета искат да глобяват наред, в жалки опити да измолят рушвети.

15

Анонимен

преди 4 години

До azИзвинявам се, но освен разни баби и анемичните дебелаци, които си признавам, че са не малко, всеки може да вдигне, не 25 ами и 35, че и 45 км час.

14

Законът в България

преди 4 години

Закон за движение по пътищата19. "Велосипед" е пътно превозно средство най-малко с две колела, което се привежда в движение с мускулната сила на лицето, което го управлява, с изключение на инвалидните колички.

13

Роб на влаЗта

преди 4 години

То малко прилича на това-да глобят майка с детска количка че върви по пътя а на тротоара са паркирани кола до кола и е непроходимо....След като направят вело-алеи и ги свържат могат да глобяват .....

12

Законът в България

преди 4 години

Закон за движение по пътищата10. "Пътно превозно средство" е съоръжение, придвижвано по пътя на колела и използвано за превозване на хора и/или товари. Към пътните превозни средства се приравняват трамваите, тракторите и самоходните машини, когато се придвижват по пътищата.11. "Моторно превозно средство" е пътно превозно средство, снабдено с двигател за придвижване, с изключение на релсовите превозни средства.

11

СС

преди 4 години

трябва да ви регистрират и тротинетките и колелетата и обувките, и да си плащате данъци такси. хората с обувките си търкат тротоарите плочките асфалта, скъпоценния асфалтец кой ще го плаща?? купуваш си маратонки обувки и отиваш в кат да си ги регистрираш като минаваш на преглед с какви чорапи ще ги носиш и дали си си изрязал ноктите на краката ако не са като ви спът ще ви глобят ако са ви по дълги от 2 мм над 4 5мм нокти могат и в затвора да ви вкарат тука да неви е америка тука трябва даима ред

10

Джедай Мастър

преди 4 години

Принципно е прав, че ушевите пак си измислят проблем за отвличане на вниманието. Най-малкото няма статистика на броя на жертвите или инцидентите с тротинетки, за да се налага въвеждането на някаква регламентация. От друга страна нагло лъже, че има поне два регламента, които приравняват тротинетката към велосипеда. Ако имаше такива, те щяха да се прилагат директно в целия ЕС. Вместо това всяка държава си урежда сама режима, като наистина тротинетките започват да се превръщат в известен проблем

9

Анонимен

преди 4 години

2017 беле УЖАС да си регистрираш ел. автомобил в стената. Какъв е обема на двигателя викаааа, ***! Без работа трябва да остана тея, мааамкааа им! Глад да умори тях и децата им!

8

az

преди 4 години

Мааалко се е объркал контрерата. Ел.Тротинетката е МОТОРНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО...и като такова не може да бъде нерегистрирано...Да внесат предложения за промяна да може да се регистрират.Не може да приравниш с велосипед, движен с човешка сила, защото тези шитни се движат с 25 км в час...малко колоездачи могат да подържат такава скорост в града

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя закон е *** и трябва да се промени, но България е най-малоумната държава на тоя континент, следователно каквото и да се опитват да направят, реЗултатите винаги са ... плачевни.

6

Анонимен

преди 4 години

Доста сте се объркали. Борбата срещу нарушаването на правилата е успешна, само ако е за всяко нарушение/престъпление. При това най-важното е да се спрат дребните нарушения/престъпления, защото ако не се спрат, извършващите ги започват да правят много по-сериозни нарушения/престъпления. За тротинеткитеСпоред българския Закон за движение по пътищата, тротинетките не са велосипед, а са моторно превозно средство (МПС) и подлежи на регистрация. Този Контрера да вземе да прочете и българските закони

5

Анонимен

преди 4 години

Пак оставка на Бойко Борисов, искаме още една!

4

Анонимен

преди 4 години

До 2Защо? Ти имал място, а някой, караш скутерче, няма място? Внимавай с това раздаване на места, че един ден, ще дойде група от хора, която ще реши, че ТИ нямаш място и ше трябва, да хващаш Балкана.

3

Анонимен

преди 4 години

К,во очаквате от човеци, привикнали цял живот да се крият зад храстите и да изскачат с палка в ръка и да задават смисления въпрос "к,во прайм ся"?

2

Анонимен

преди 4 години

Полицията не се бори с тротинетките а стези които ги карат , те нямат място в собствената си родина.

1

Анонимен

преди 4 години

Олеле! ПРЕСТЪПНО Е!А с мутрите кой се бори? А с истинската престъпност? Вчера едина група от 24-5 годишни *** ме заплашваше, че ще ме бият, ако викна полиция, да им вдигне паркираната пред гаража ми кола, където дори Ина един знак, който казва забранено за паркиране и престой. Полицията не се трогна и не направи нищо.Тротинетки те, скутерите, колелата и прочие са ни НАЙ-МАЛКИЯ проблем.