125

РУБЛАДЖИИ,

преди 4 години

А СТИГА С ТОЯ ВАШ ГАЗ! НЕ ВИ ИСКАМЕ ГАЗА! ПОМНИМ КАТО СТУДУВАХМЕ ЦЯЛА ЗИМА ПРЕЗ 2010! ЩЕ ВНАСЯМЕ АМЕРИКАНСКИ ОТ ГЪРЦИЯ КАТО БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ И НА ПО- НИСИ ЦЕНИ! СКЪПИЯ ГАЗ СИ ГОЧУВАЙТЕ ИЛИ ПРОДАВАЙТЕ НА БРАТСКИЯ КИТАЙ!

124

Анонимен

преди 4 години

Ни лук ял,ни мирисал.Вервам му.Той не се занимава с такива работи.Само нарежда,а слугите понякога се престарават.

123

Анонимен

преди 4 години

МИ ЗАБАВЕТЕ ТЕМПОВЕТЕ НА ИКОНОМИКАТА, ДА СМОГНЕТЕ С ШОСЕТАТА. ТО ДО 2100Г НЯМА ДА Я ОПРАВИТЕ ИНФРАСТРУКТУРАТА... ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ, ТРЯБВА ДА ОСТАНЕМ БЕЗ ИКОНОМИКА?

122

Анонимен

преди 4 години

"Икономиката върви с темпове, с които не можем да смогнем с инфраструктурата"- Борисов, веднага 300 лв мин. пенсия,като много знаеш! ДА плямпаш глупости можеш! Докажи на практика!

121

обективен

преди 4 години

Страх и паника са обзели голямата плешива тиква с тъмен тен и празен поглед.Усеща как кокала се измъква и идва време за разплата.Вече повече от месец обикаля ,"раздава" милиони и обещава каквото му скимне.Но никой не вярва на лъжеца с голямо главно "Л".Всичките му номерца са до болка познати.

120

Слънцето

преди 4 години

За всичко се изказва и за всичко има решение краля-слънце, когато обаче не му отърва не можеш да го намериш.Уж сме парламентарна република с нзависими съдебни институции а имам чувството че живеем в някаква смешна полу-диктатура в която премиера се разпорежда ще кажеш че му е бащиното.

119

Пешо Пешев

преди 4 години

"Икономиката върви с темпове, с които не можем да смогнем с инфраструктурата"... АЙДЕ ДЕ, КАТ ВЪРВИ ВДИГАЙ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ.. ЧЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ САМО ГЕРБЕРАСТИТЕ ТУК С БЮРОКРАЦИЯТА! Дрънканици банкянски.. а вярваш ли си..

118

АНОНИМЕН

преди 4 години

Има едно понятие наречено "национални интереси" което е много чуждо на властта. Наблюдава се тенденциозно разделение на обществото на русофили и русофоби, на комунисти и демократи и това се прави с цел да не се забелязва толкова, че тотално се потъпкват националните интереси. И пряко доказателство за това са целенасоченото променяне на историята, конфликт с Русия в момент когато имаме нужда от техния газ...все неща които има изгода Запада но не и ние.

117

Анонимен

преди 4 години

Istinata na Pojarnikarov mnogo chesto e v njakolko varianta,kakto ima i njakolko Djadovtsi !!!

116

Анонимен

преди 4 години

Спомняте ли си, че Борисов твърдеше, че ФЕРБ не са подкрепили Манолова за омбудсман, БСП я били избрали. Сега казва обратното. Кога казва истината?

115

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе забравяйте поръчковата прокуратура за репресии срещу неодобните, и прогнилата съдебна система, която може да те осъди без да си виновен по всяко време.

114

ГЕРБ ученици

преди 4 години

До ГЕРБ русофилиКолега, това не е солова акция на Борисов. В България има разделение на властите, ако не знаете.

113

ГЕРБ русофили

преди 4 години

Г-н Борисов не трябваше да гони русофилите сега, когато чакаме да разберем дали Русия ще ни позволи да участваме в стоежа на газопровод.

112

Анонимен

преди 4 години

Спряха националнато радио за половин ден само за да чуят предаването на някаква журналистка. Режима на Борисов явно е в паника се тресе от страх независимо какво говори диктатора

111

Анонимен

преди 4 години

Русофилският доклад разкри начините за власт в държавата. 1. Собствени и овладени медии;2. Обръчи от фирми за даване на държавни поръчки и еврофондове;3. НПО организации за подкрепа;4. Партии, съзададени и поддържани с чуждестранно финансиране.

110

Гробокопач

преди 4 години

До Всички outМоже да ти се иска да бъде правилен, но до урните няма да отидеш, само ти;))) Иначе, знаем, че сте Царете на Костинброд по изборни фалшификации и манипулации;)))

109

Пунта МАРА ГАРГАмел

преди 4 години

Нека да не се интересуваме от безобразията в БНР, там ще изчистим персонала и ще останат само верните хора. Който е неудобен да се маха сам, за да не го махнем ние. Чистка трябва на хората, време е, избори идват.

108

Гробокопач

преди 4 години

До РадославЗначи закона позволява, да не се пише името на фирмата при конкурс? Това с една нова власт, може да бъде бързо поправено;)))

107

Анонимен

преди 4 години

Апартаменти, суджуци, асвалт, тераси, Шенген , еврозона. Дискриминация, правосъдие, заплати, пенсии, здравеопазване, образование, сигурност, инвестиции.......... .

106

Анонимен

преди 4 години

Колко килограма тежи Тиквата:-над 140 кг-над 150 кг или-над 160 кг