97

Анонимен

преди 4 години

Защо показвате това нищожество ?

96

ЮСУФ СЮЛЕЙМАН МУСА

преди 4 години

А КОЛКО ЕВРЕЙСКИ ИМА ?

95

джо

преди 4 години

Защо когато доказано имаше скандал с подслушването на Меркел в Германия, от Американците , изобщо не беше формулирано като шпионаж, а сега без съществени доказателства се обвиняват дипломати и то на общо основание. Да , сигурно има разузнавачи в Руското посолство и ако има такива с доказани действия то срещу тях да се предприемат необходимите действия.

94

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха руснаците преди 141 год.сега щеше да ходиш в потури,а ако не бяха през 1944-45 год.сега щеше да гледаш дядо си само на снимка.Затова овладей малко бликащата от сърцето ти омраза и се скрии под полата на Гергана,че си ни доста антипатичен.

93

Кажи си

преди 4 години

А я този"честен"човек да каже от къде са парите за Атлантическия клуб?и сега за Атлантическия Форум?

92

Щерю

преди 4 години

Щото Паси не е израелски шпионин - айде, айде...

91

Патриот

преди 4 години

Ето го истинския шпионин и предател ,който ни вкара в бандитската организация нато!Този анти-българин трябва да бъде екзекутиран !

90

Факт

преди 4 години

В САЩ много добре знаят че повечето мислещи и разумни хора у нас са с Русия и това ги вбесява и се чудят какви провокации и мрасотти да направят.

89

БГ справедливост

преди 4 години

Паси е Американски и Израелски шпионин,това и децата го знаят.Тази подла и гнусна ГАД използва всеки удобен момент да продава интересите на България и е особено настървен срещу всеки който пречи на далаверите му.

88

Цирк

преди 4 години

Крадеца вика дръжте крадеца....!?

87

Пипи дългото чорапч

преди 4 години

Тоя като синовете на Йорданов-единия пикливец,другия с рогата напред и не се продава.Хора,откога да харесваш Тургенев,Некрасов,Пушкин,Шостакович,Те превръща в русофил.Аз обичам Лебедово езеро,прекланям се пред всяка голяма култура.Но да обичам Шостакович и да ме изкарват русофил е глупаво.Откога да си ерудиран и знаещ е глупаво?А,да,от Една Кристална Нощ.Историята винаги се повтаря в водевилен стил.

86

Голям палячо си,

преди 4 години

СоломончоооКъде няма шпиони? Във всяка една държава има бе,предател смотан!

85

Анонимен

преди 4 години

И тебе те знаееееем......американска под..го.

84

джо

преди 4 години

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак..... Поговорката е направо постулат за този субект. Какво ли не роди нашата демокрация , но защо най - калпавото остана до тези дни. Изключително антипатична личност. То седесар ли не беше, царист , после Гербер и най -накрая си намери господар и поприще , да плюе срещу Русия и Славяните.Такива хора са за озаптяване, дето им се привиждат шпиони и разни инвазии ,с една дума българофоб.

83

Пипи дългото чорапч

преди 4 години

Син на комунист,търси руски шпиони.Самия Паси трябва да се разследва за американско и израелско шпиониране.Маже и за 3 разузнаване,кой знае.Щъркел дава акъл на чапла.Забрави ли партийния билет бе другарю?По правоверни от папата.С две думи-потурнак.Такива и новите приятели,и врага мрази.Самия той как се гледа в огледалото?И дали е истински евреин-евреите гледат майката,не бащата.

82

Анонимен

преди 4 години

Де да знам ама след този скандал със 9 септември и руските шпиони тука,най добре е тиквениците да си приберат шпионите от Москва щото на Путин може и да не му издържат нервите такава мижава държавичка от третия свят да се подиграва с Русия и да ги прати за дълги петилетки на топло в необятния Сибир!

81

Анонимен

преди 4 години

До 86Ще вземе, ама нанай. Едната половина има връзки с тях, другата половина са тях :)

80

Анонимен

преди 4 години

Изкарайте списъка на всички грантаджии на "Америка за България", като Паси да не пропусне да се впише. Виждат сламката, а не виждат гредата.

79

Анонимен

преди 4 години

Българското контраразузнаване трябва да вземе под лупа всички фиктивни и нефиктивни руски фирми в България - дейност, произход на капитала, връзки с русофилската продажна диаспора, медийна активност, стратегическа важност, честота на връзки с руските служби, имена, приятелски кръгове, връзка с партийни и правителствени функционери, кръг на интереси !

78

стига бе

преди 4 години

Нищо не казва за шпиони в посолството на САЩ, но там сигурно няма.Няма, защото цялата управляваща клика са шпиони на САЩ, воглаве с този на снимката.Те директно се отчитат на Козяк и всички решения, които вземат са им наредени пак оттам.