79

Анонимен

преди 5 години

Ако някой може да помогне нещо с гражданството на тази жена - да помага. Другото в тази новина е пълнеж.

78

дада

преди 5 години

и като цяло немога да ви разбера кво обидно има да си емигрант берач на ягоди или мияч на чинии - верно не е най-приятната работа ама нима в България всички сте млади меринджеи ...ами нищо чудно че за съжаление България не върви на добре - твърде много меринджеи има и няма берачи на ягоди картофи домати квото и дае твърде много безделници има

77

Анонимен

преди 5 години

Връщайте я тук да види как е в казана с дяволите. Не да се надупи на чужденеца и после да си живее живота.

76

House M.D.

преди 5 години

Колега, въпросът е сложен и изисква разяснения за които тук няма нужното място. Накратко - в България работещите изкарват парите на пенсионерите. Когато и да се пенсионират нейните родители, ще трябва да ги хрантутим ние, защото безродницата не плаща данъци и осигуровки в България.

75

Анонимен

преди 5 години

не знам кво му е cpaмното че някои "ходели да бepaт ягoди" - по-скоро срамного е че дори да бepeш ягоди в Англия изкарваш в пъти повече отколкото висшист в България.

74

Анонимен

преди 5 години

Не виждам драми. На който не му харесва, да си идва тука. Англичаните винаги са си били консервативни, та не знам кой и защо се учудва като отива там. Драги сънародници, това не ви е България. Там са буквояди на законите и въобще не им пука на кой му изнася, и на кой не му изнася. Не държат там никого насила.

73

Анонимен

преди 5 години

Българите сме си овче стадо и това си е - мечтаем си за великия овчар, който ще се списне от небесата и ще ни оправи живота от-до. Ние няма нужда нищо да правим, освен да чакаме и да подмрънкваме.По-предприемчивите бягат в истинските държави, където всичко е по мед и масло и се подиграват какви овце били останалите....няма такъв смях!Нас ни оправя само яка сопа и бой на почивки. Щото така се прави с овцете.

72

Анонимен

преди 5 години

и аз изкарах точно 19 години на острова и нямах никакъв проблем с поданството. като чета, очевидно е решила да спести по нашенски малко пари за адвокат, защото *** разбира от всичко и всичко знае как се прави. и тъпо и упорито си продължава все така - можела да поиска правен съвет, но си имало цена. 19 години в англия, искаш да станеш като тях, но само мрънкаш.

71

Анонимен

преди 5 години

От отворените граници най-големият губещ е България. Завършващите елитните гимназии, лекарите, хората владеещи чужди езици и по-смелите хора(които са най-подходящи за предприемачи) напуснаха България и в България вече няма кой да работи. В Западна Европа не са будали, че ни приеха хората с отворени обятия. Тези хора са плюс за инокомиката който надхвърля минусите от това, че неминуемо има и известен процент социални ***. Да затварят границите отново и да се връщат българите в България.

70

до54

преди 5 години

54 хейтъра квото и да дрънкаш изпълнен си с омраза към емигрантите и то глупава омраза абсолютно неоправдана и плиткоумна и въобще незнам за к'ва гордост говориш освен с глупостта и тесногръдието си май няма с кво да се гордееш туй че си в България не те прави повече българин от много емигранти коит берът ягоди мият чинии или квото и да е . то срамна работа няма ама в България данеби да няма берачи или пък е срамен трудщот ако мислиш тей явно нищо не работиш и нищо не допринасяш за българщината

69

Анонимен

преди 5 години

До 63Нейните родители, даже ме са се пенсионирали още. И кажи ми, кога па ти отиде, да нахраниш възрастен човек?

68

vlady

преди 5 години

Нужен е държавник от ранга на Хенри VIII и Кромуел, със сегашните мижитурки няма как да стане нищо хубаво.

67

Анонимен

преди 5 години

До 66Браво на теб! А тези които не са успели и преуспели в България или извън нея, ги чакат сопи, нали?

66

абе

преди 5 години

абе ше и дадът гражданство бе сигурно малко данъци е внесла в британската хазна - работата е ясна учила е по некфи програми после се омъжила и народила общо взето повече взема отколкото дава ама сега ше се хване на работа може и надомна неква ше си внесе данъци осигуровки и ше покаже пак документите с мъжо и децата и ше дадът гражданство те не са прости англичаните просто им е светнало че и тя върви все по социални програми и точи повече пара от бюджета им от нормалното не и преживявайте драмата

65

Анонимен

преди 5 години

До 64Освен ако не ти е заплатката и не се случва в рамките на входа на блока, на теб кое тие проблем?

64

Анонимен

преди 5 години

От 54 до 60Прочети пак мнението ми и ще разбереш какво мисля за теб. Няма какво повече да добавя.Аз съм абсолютно нормален и прилично успял българин, който се справя повече от добре в България. Нямам нужда да ходя в Англия, на уредено,да бера ягоди, за да се фукам след това на село колко съм велик. Щото явно на такива като теб, ако не им е послано и сервирано, на вързан пес хлаб не могат да хвърлят.

63

Анонимен

преди 5 години

Аз от България хубави ме съм видял. Родителите ми си плащаха всички данъци, бяха добри граждани, помагаха на други, но държавата не ги защити от мафията. Държавата не им помогна финансово, когато имаха нужда. Държавата не им плащаше обезщетения за безработица, въпреки, че стриктно се бяха осигурявали. Когато бях болен, държавата реши, че няма нужда, да дава пари за половина от нужните ми лекарства. Реши, че не си заслужавам. Ама вика Радвай се, че не сме Сомалия ...

62

Анонимен

преди 5 години

Това не е наш проблем. И ние си имаме проблеми тук. Да си беше стояла в България

61

House M.D.

преди 5 години

Британските власти явно са разбрали, че:1. Омъжила се е за британеца, заради великолепното му чувство за хумор.2. Допринесла е за демографския срив в България.3. Нейните родители са хрантутени от българите в България, а не от нея.Извод: Британските власти не понасят безродниците!

60

Абе тъпан

преди 5 години

По-добре беден, но горд в България, отколкото богата *** в чужбина.