195

Анонимен

преди 4 години

Руснаците да си ходят. Стига са мърсили българските полета!

194

Анонимен

преди 4 години

Във връзка с руснаците си има поговорка: Обичам ромите,не обичам ромските им номера!

193

ЯСНООО

преди 4 години

Руснаците са задигнали новите технологии за сърпове и чукове на бате Боеко!

192

Анонимен

преди 4 години

Няма място за шпиони у нас! Било то българи или чужденци! А дали са руснаци или космити няма значение! В момента проблема е с намесата в предизборната кампания! За избора на президента беше използван същия сценарии! Лошо няма от прочистване в този момент!

191

шпана

преди 4 години

Масонски представления. *** плаща сметката.

190

Мразя Русия

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ!АЗИЯ Е ЗА РУСИЯ!РУСНАЦИТЕ--ВЪН!!!

189

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 240 Почакай малко. Ще се разбере.

188

Така е ..

преди 4 години

Казвах ли ви ,че колко по далеч от Русия , толкова по добре. Ама русофилите вижте не , та не. Братушки били.. Вижте другите бивши соц. страни къде са. Ама те не плачат за соца и работят здраво за благоденствието си.

187

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 242Все пак дали ще мразиш или обичаш Русия си е личен избор, нали?обичането не е задължително като едно време.Всеки сам си решава.Защо русофилите натрапват лицемерната си любов към Русия на другите?

186

Мразя Русия

преди 4 години

ВСИЧКИ СОЦИЛИСТИ---И "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ" И "ИНТЕРНАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ"... СА СИ ЧИСТА ПРОБА "ФАШИСТИ"!!!!НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЯХ, ИЗАТОВА ПРЕДИ ВСВ, ТЕ БЯХА СЪЮЗНИЦИ. ТЕ ЗАПАЛИХА ВОЙНАТА!!!!

185

Анонимен

преди 4 години

До При васалитеБЪЛГАРИЯ Е СЪЮЗНИК НА САЩ, НЕ НА РУСИЯ!

184

Анонимен

преди 4 години

До Да допълня...и КАКВО ТОЧНО Е ШПИОНИРАЛ ЗА РУСИЯ? КАЖЕТЕ.

183

Да допълня...

преди 4 години

Става въпрос за българин русофил шпионин ,а вие пишете за банани и тоалетна хартия.Не виждате ли как бавно и методично Русия ни превзема отново.Путин няма да изпусне най верния и най беден сателит от миналото.

182

Анонимен

преди 4 години

до 234,я се скрий. Кой извърши военна агресия срещу Украйна, кой тръгна да прекроява картата на ЕВРОПА. Европа е много чувствителна към такива диващини, ако всеки започне да търси територии, които твърди че са исторически негови ще настане пак клане. В Европа хората се успокоиха и си работят и печелят, само руслямците се интересуват от войни и прекрояване. Налагал бил някой, ходи се скрий бе.

181

рфл

преди 4 години

Има и други мерки, като санкции за Русия. Въвеждане на ел. тротинетки и велосипеди задължително във всеки град с над 20 000 население. В определени централни части се налага тотална забрана за движение и паркиране на автомобили, дори на живущите, но се разрешава екологичен транспорт. Около зоните се правят паркинги, където жителите на центъра, и само те, паркират абсолютно безплатно, а в тези паркинги има и велосипеди под наем. Веднъж инвестиция, вечна еко мярка и санкция за Русия.

180

Пешо

преди 4 години

Развива се много странна кампания, която се опитва да докаже, че връзките с представители на вражески разузнавания са нещо съвсем естествено. На ме пък такава кампания ми се вижда ненормална.

179

Анонимен

преди 4 години

до 228,какво си им заобяснявал. Икономическата теория е решила този проблем преди векове, наречено сравнителни предимства. В България ни е по-изгодно да произвеждаме ИТ и затова го правим, банани и домати ще внасяме защото ни е по-изгодно да пишем код вместо да поливаме домати и т.н.

178

СТРАНЖДАТА

преди 4 години

КОЙ СЕГА Е ЧУЖДОПОКЛОННИК?КОЕ НПО ОБСЛУЖВА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ?

177

Анонимен

преди 4 години

До sdКога ще спрем отвратителния терор на наглите мутри?Когато унищожим БСП.Все пак те създадоха мутрите.

176

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21890% от хранителните стоки са вносни.Първо не е вярно, второ някои хранителни стоки внасяме, по-евтино отколкото ги продаваме навън, което си е печалба за нас от където и да го погледнеш.Примерно яйца и агнешко изнасяме повече отколкото внасяме.