89

Анонимен

преди 4 години

Значи купувачите искат да измамят продавача, който им казва, че кутията съдържа стока за повече пари, отколкото плащат? Това подлежи на прокурорска проверка.

88

Дирижабъл

преди 4 години

Вижте репортажа по нова. Колегата обясни добре, че това е измама и подлежи на прокурорско производство.

87

Ванката

преди 4 години

Тези са бъдещите спонсори на телефонните измамници. Таз година - кутия, догодина - пачки през терасата. Дерзай народе! Хем ***, хем лакоми!

86

Анонимен

преди 4 години

Само българин може да измисли такава схема!...Само дето такива схеми има от години в чужбина и чак след това се внасят и в България.

85

Измамен

преди 4 години

И аз си пробвах късмета с една кутия, но витре имаше кабел за зареждане на Айфон за 10-15 лв при цена на кутията 69лв.След като подадох жалба в КЗП, т.к. в рекламата се твърди , че стоката в кутията надвишава платената цена, получих отговор от КЗП, че не могат да направят нищо и да съм се обърнел към друга институция.Това е КЗП София.Общо взето държавата чрез служителите си нехае и не и дреме, така че се пазете !

84

Анонимен

преди 4 години

Който не вярва, че Амазон унищожава нова техника, има информация в нета, и то потвърдена от Амазон. Беше скандал в Германия. Амазон печели най-вече от количеството продадена стока и понякога складирането на непродадената е по-скъпо от самата стока. А предлагането й на безценица значи никой нормален човек да не купи нов модел на нещо, след като почти същият стар се продава с наистина огромна разлика в цената.

83

Анонимен

преди 4 години

*** народ ...

82

Дирижабъл

преди 4 години

Ако сте толкова сигурни, че няма незаконно нищо защо страницата е изтрита? Защо когато беше активна имаше над 700 изтрити мнения и само четири оставени? Вариант е покрай другото да се ползва и за перачница на пари. Аз не вярвам да има 3000+ фуши които да се вържат на това и да имат парите.

81

Анонимен

преди 4 години

Само българин може да измисли такава схема!

80

T

преди 4 години

До ДирижабълЗа този един месец, ако има някакви пропуски и издънки, могат да го хванат, но САМО за тях. След това не важи, т.е. няма измама. Ще видите, че накрая всичко ще мине с някое административно наказание от сорта на 500-600 лева."нови сме в занаята", "малко хора сме, едвам смогваме", "стават грешки и разминавания в текстовете", "недоглеждане", "чисто минало" и т.н.

79

Дирижабъл

преди 4 години

Появяват се въпроси към мен. Ще се опитам максимално просто да отговоря. Рекламата многократно беше редактирана. Страницата може да си променя името и съдържанието по същия начин и това се случи много пъти. В поле контакти беше зададен сайта и щатския телефон на Амазон и текстът беше от имвто на Амазон. Да, момчето изпипва измамата с времето, но поне един месец не си беше вързал гащите.

78

!!!

преди 4 години

Аз лично не виждам никаква измама,дори не пише амазон а АМАЗН....много *** хорица заслужаващи съдбата си

77

GHT

преди 4 години

До ДирижабълАмазон може да се употребява в комбинация с други думи и по този начин не е запазена марка. Всеки има пълното право да си направи фирма Амазон Мировяне ЕООД и това не е никаква измама. Дяволът е в детайлите и ситните буквички, четенето между редовете, за което нашенци се оказаха неподготвени при падането на социализъма и 30 години по-късно още не са се научили как работи този свят. Има си право и закони. На теб не ти харесва нещо и искаш да го спреш - ДОКАЖИ и ОСЪДИ.

76

Чукча писател

преди 4 години

До ДирижабълОфертата не от името на Амазон, а от името на "Amazon Giveaway Bulgaria". Така че няма никаква измама.

75

Дирижабъл

преди 4 години

Над 3000 са измамените, но данните може да са непълни.

74

Дирижабъл2

преди 4 години

В рекламата е написано и че може да се спечели КАБЕЛИ и други неща недей лъга ей

73

Анонимен

преди 4 години

"А измамените се оказват десетки" - интересува ме колко точно. Правя статистическо преброяване на и.диотите в България. Чакам Пеевски да ми каже и колко човека си купуват билетчета от лафките му, както и информация от "спортния" тотализатор...

72

Дирижабъл

преди 4 години

Копвам го, за да няма неразбрали:Измама е защото е написано от името на Амазон, дадени са координати на друго ЮЛ, обещани са определени награди много ясно, не е спомената възможността да не спечелиш нещо значимо, използваното ЮЛ не дава право на връщане по закон, предоставени са фалшиви парични ваучери за амазон, фалшиви удостоверения за благотворителни дарения и още много други нарушения.

71

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието много лесно може да бъдете подведени, понеже все търсите авантата и далаверата. То и затова всички измамени сте от ония 80%. Нормалните хора нито ползваме фейсбук, нито се занимаваме със съмнителни далавери.

70

Анонимен

преди 4 години

шарани бол ... евала на тези дето са го измислили това