8

Стеф

преди 4 години

А къде е законно да се движат?

7

Анонимен

преди 4 години

Значи да обобщим: тротинетките са скъпи за пробег, глобими на платното за движение, неудобни за дълги разстояния и неадаптивни спрямо инфраструктурата на София.

6

Джедай Мастър

преди 4 години

Този е кръгул, да не казвам какъв. Тротинетките не се водят МПС, нямат номер на рама, не подлежат на застраховка гражданска отговорност и пр. Интересно щом са незаконни как Фъндъкова ги пусна в София за платено ползване? А моторните шейни, с които министрите убиват децата си и те ли са незаконни? Някой да му обясни на *** ченге, че докато нещо не е забранено, е разрешено. Така работи демокрацията, но той си мисли, че сме 44 година.

5

Анонимен

преди 4 години

Правилно!Най-после се сетиха да въведат ред.Детските играчки - само на детските площадки!

4

Georgiev

преди 4 години

Правилно. Карат без каска, без светлоотразителна жилетка, карат по шосето, минават на червено. После другите ще са им виновни, като стане инцидент. Доста се забавлявам като видя някой ентусиаст с подобен уред, подходящ по-скоро за хора със здравословни проблеми, които не са много подвижни.

3

русофил

преди 4 години

Лукойла пари от тротинетки не взима!!! Няма и винетка за Вожда! Вожда ще смъмри Фалпръцова, че въобще ги е пускала, тя ще напълни гащите както винаги и ще ги забрани на момента! Винаги с НАТО, НИКОГА против Просия! Ако са на бензин или дизел, тогава пак елате да говорим!

2

Анонимен

преди 4 години

Тази седемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, продължава да имитира дейност. Той и сина на един самоковски ченгесар е непълнолетен, и без книжка, но това не му пречи да кара мотор и блъска хора, щото татю е гоуем и го прикрива.

1

Анонимен

преди 4 години

Значи ел. тротинетките нямат право да се движат по улиците, а КАРУЦИТЕ на манннгалите дето карат по улиците без книжки, без светлини, без данък те могат ,а ????? а бе? Дайте да излезем на протест, българи!!!!