10

ай сиктир

преди 4 години

Проблема не е толкова в размера на пенсиите колкото до това, че е пълно с пенсионери които взимат и пенсия, и заплата, и "незнайно защо" са все на ръководни длъжности по министерствата.

9

Анонимен

преди 4 години

Тези не служат на обществото а на власта. Власта е от елит който е създал закони не в интерес на Индивида , а на Колектива. Така анонимни лица паразитират на гърба на на тези който дават продукция, услуги иновинации.

8

ОНУФРИЙ

преди 4 години

За съжаление хората с най лоши показатели в средното образование стават полицаи и военни !!! Същите тези неграмотници получават най високите пенсии за нивото на образованието си !!! Питам ЗАЩО тези непрокопсаници взимат повече пари от учители, медицински сестри, фелдшери и дори лекари ?!?!? Но не е луд този, който яде баницата !!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Пенсионират се на по 40 години, не са си мръднали пръста нито за учене, нито за работене. Постоянно реват, че искат по-високи заплати, постоянно им ги дават. Тормозят хората, дори често се случва рекет, изнудвания и да сътрудничат на престъпниците. Накрая като се пенсионира рано, отива да работи охрана в някоя банка примерно или в някой хотел. И така взима работата на младите, които и без друго нямат. И взима хем пенсия, хем заплата. Ако може само те да взимат, им е характерът.

6

До кога

преди 4 години

Значи ния който плащаме и техните пенсии и привилегии ще взимаме по 200-300 лв.а те който нищо не дават ще взимат по 1000лв. Ето това е двоен стандарт и несправедливост.

5

Анонимен

преди 4 години

Взимат тия пари сигурно са "работили" най много. Давали са продукт качествен, търсен от хората !!!!

4

Дискриминация

преди 4 години

Тази категория "работещи"не плащат данъци и осигуровки всичко се плаща от народа те не са дали и стотинка за хазната и не заслужават такива пенсии.

3

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на непрокопсаника. Да го уредят на държавна хранилка. Да не работи. Да се занимава с всевъзможни престъпления. И да се пенсионира на младини, с една шапка пари и висока пенсия. Като по време на жалкото си съществуване, не е свършил нищо съществено.

2

Анонимен

преди 4 години

СРАМ,350 ЛЕВА СРЕДНА ПЕНСИЯ-ЧАО ГЕРБ

1

Pen

преди 4 години

Това са най-богатите от най-бедните пенсионери :)) Трябва да коригирате заглавието.