4

Анонимен

преди 4 години

Ми те палестинците малко се различават от ромите освен всичко останало са фанатизирани ислямисти.Гледах едно филмче за там.Масово движат с каруци и коне женят се на по 12-13 години имат по 20 деца.Питат го един -"ти колко деца имаш? оня вика 7 а беше на 23 год.Питат го :какво ще ядат тия деца .Оня вика не ме интересува ще ги направя бойци за свобода от окупаторите -каквото им трябва ще си го вземат..." Кво беше :"ние не крадем,ние си берем и си взимаме"

3

Сексист

преди 4 години

Ей-така изпуснаха нещата в Саудитска Арабия. Една снимка в Инстаграм и простиха, втора снимка в Инстаграм и простиха, и после жените почнаха да карат коли и да ходят на футболни мачове!А в Катар даже почнаха и да сядат на масите заедно с хората!

2

Анонимен

преди 4 години

Това е мирната религя която завладя западния свят

1

Bojie Chedo

преди 4 години

Това доказва киолко крива религия е мюсюлманството - тя води до агресия, насилие. Обърнете се към Исус Христос, покайте се, за да не ви настигне Неговия гняв и за да бъдете дарени с вечен живот, иначе човек ще изчезне завинаги ако остане в грешната си форма! Това важи за мюсюлманите - Исус е сина на Господ, слезнал и разпнат на земята. Той ви кани за вечен живот да бъдете негови деца и служители. Амин