146

Червен цирк

преди 4 години

Манолова има ли членска книжка от БСП - има.Подавала ли е молба за напущане на БСП - не е.За какъв независим кандидат говорим тогава??Това си е чиста партийна кандидатура!Ами тя Манолова спокойно можеше да е на председателското място на Курлеля,с присъщата на двете хиперактивност та чак запенване...като видят микрофон... или нещо с подобна форма.Гледай Манолова - мисли за Курлеля!Ламята е двуглава,и на двете глави - петолъчки!Къде са тръгнали през просото в Синя София-не е Червения площад

145

Българин

преди 4 години

ГЕРБ започнаха с мутренските си тактики за сплашване...

144

еййй за малко

преди 4 години

баси и късмета :(

143

Анонимен

преди 4 години

164 На много хора е помогнала-напиши нещо което го е докарала до край.Едно нещо!

142

Анонимен

преди 4 години

Айде на *** номерата с катастрофите. Дано да е "случайно",някой сугурно я взема на сериозно.

141

Хахахааааа.

преди 4 години

ИГРАТА Е ЯСНА!!!ПРОБУТВАТЕ М. МАНОЛОВА ЗА КМЕТ, ЗА ДА ПРОПАДНЕ И ЗАГУБИ И ШАНСА СИ ЗА ШЕФ НА БСП. ***, НЯМА СМЕТКА ОТ ЯК КОНКУРЕНТ НАПРОЛЕТ, КАТО МАНОЛОВА. ХИТЪР ХОД..... ХАХАХААААА.... ЧИСТО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!

140

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен"Мая накарала шофьора да направи забранен ляв обратен завой,"...?!?!Това ТЯ ли го каза,някакви "разследващи" ли са го установили,или ТИ,клетнико-клеветнико го изсмука от пръстите си?ЦИТИРАЙ ИЗТОЧНИКА!!!

139

Анонимен

преди 4 години

След изборите Мая кречеталото беж у дома да прави лютеница и туршия,че напуска сегашният високоплатен пост,а и кметуването и ще отпадне.Е,като адвокат си има клиенти от Столипиново и Факултета.

138

Анонимен

преди 4 години

Ще спечели около най много 7%

137

Анонимен

преди 4 години

"Изборите ще са подли."

136

Анонимен

преди 4 години

Господ здраве да й дава! На много хора е помогнала и се е отзовала като омбудсман!

135

Анонимен

преди 4 години

Мая накарала шофьора да направи забранен ляв обратен завой,за да спре пред фризьорския салон,където и ипилират мустака.Жената до нея е в болницата.Подобно на Местан,властимащите си въобразяват,че законите не се отнасят за тях .Резултатът е очевиден - смърт на дете и потрошена спътничка на Мая.Като обусман тя не свърши работа за 5 лева,но получаваше по 8000 лева заплата,плюс останалите екстри.¿

134

Ами така е..

преди 4 години

ТЕ ТАЯ КАТАСТРОФА Е ЛОША ПОЛИЧБА ЗА МАЯ КОСТИНБРОДСКА!ШЕ СЕ КАНДИДАТИРА, АМА ПРОПАДНЕ ЛИ.... ОТИВА СИ ДОМА!!!***, ВЕДНАГА И ТЯ ЩЕ И БИЕ ШУТА, ТАКА Е ПРИ КОМУНИСТИТЕ--ПАДНАЛИЯ НЕМА ПРИЯТЕЛИ!!!!

133

Анонимен

преди 4 години

Мутренската шайка герб започна с мръсните номера срещу опонентите си

132

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам за всеки който има дори и малък шанс да разкара гербавите! Гербавите са апартаметчици и крадци. Няма нещо което да са сътворили и след седмица, ремонт. Всичко това излиза от нашите джобове о влиза в техните.

131

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо случайно!

130

тиз

преди 4 години

До АзЗабравяш,че не само Мая,но и Фандъчката се е разболявала от въпросната болест.Предупреждението свише,за което говориш,имам предвид.

129

ПроСоТо

преди 4 години

айдееее!!!..След като оплюването явно няма да свърши работа,Мутрьо задейства "План Б"...Да видим дали ще посмее да вкара и "План С"......а народа спи ли,спи....

128

Ма наказва Бойчо

преди 4 години

Логиката е изцяло подчинена на Наказателния вот, а Наказателният вот е кошмара на всеки преял с Власт, така че Страхуването е за Борисов, а Постоянството за Мая, чукната или не!!!:)Наказателният вот отрязва категорично бъдещето на Узурпиралите Властта, затова всички средства са позволени, за да не се стигне до него, а когато се отреже и финансирането им, тогава Битката е на Живот и Смърт!!!За Справка, Босфорския фукльо в Турция!

127

Мая наказва Бойчо

преди 4 години

НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ, от това го е страх Борисов, а наказателният вот означава, че и Цветанов ще пострада и ИдеологиятаГоце, но за последното не сме сигурни, тъй като, то е в сянка, и има безусловната власт над Прехода!!!:)Наказателният вот, обръща Правилата на Играта, той е ужасът и кошмарът на Всеки управляващ, защото той не се подчинява на Придворната логика, и недвусмислено руши бъдещето на Самодържеца - лишава го от такова!!!Наказателният вот е Предизвестеният край за всеки Полит. узурпатор!