104

Капиталист

преди 4 години

Предлагам да се разбонтуваме срещу комунистическите капиталисти и да ни дойдат едни капиталистически капиталисти да ни дават големи капиталистически заплати!

103

Съвет

преди 4 години

До Виждам 107 Ами прочети за колко милиарда правим износ и ще си отговориш.

102

Капиталист

преди 4 години

При социализма свободата да творим беше заключена, а при демокрацията и капитализма и свободата е отключена да бегаме на запад да береме ягоди и да творим!

101

Анонимен

преди 4 години

До Бонтуващ капиталистЩЕ СЕ, ЩЕ СЕ РАЗБОНТУВАМЕ- СПОКО- НА БОНТ СРЕЩУ ИЗЕДНИЦИТЕ КОМУНИСТИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ...ОЛИГАРСИ....ДО КРАК ЩЕ ГИ ПРИБЕРЕМ В ЗАТВОРИТЕ.

100

Анонимен

преди 4 години

Ми сега като магазините са като корекоми защо сте бедни и първи по смъртност в света, вместо да си купувате яки стоки от корекомите?

99

Пенсионер

преди 4 години

До ано нимен 93 101 Вратите ни бяха отключени , но свободата да твориш според способностите си беше заключена. На всички по малко , да има за мързеливите и некадърните. ЧОВЕКА беше вкаран в клетка и партията ни хранеше по малко.Провален при соца живот. Така го виждам аз , живял 40 г. при развития социализъм.

98

Анонимен

преди 4 години

До ано нимен 93ЧИЧЕ- ХАДИ НЕ НА НАМИ....ТИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР ЛИ БЕШЕ ИЛИ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР- ТЕ ЦЯЛ ДЕН СИ КЛАТЕХА КРАКАТА И ВЗЕМАХА КОЛКОТО ДИРЕКТОРА...Е ТОГАВА НАИСТИНА ЗА ТЕБ Е БИЛО МНОГО ДОБРЕ, А АКО ТЕ Е ОБСЛУЖВАЛ И БАЩАТА НА ПОКОЙНИЯ ИЛИЙЧО- ТАМ ПРОДАВАХА И БАНАНИ ДАЛИ Е ИМАЛО НАРКОТИЦИ НЕЗНАМ...А ПОСЛЕ ПАРТИЙЦИТЕ ОКРАДАХА НАРОДА СИ КАТО ИМ ВЗЕХА ПАРИТЕ СПЕСТЯВАНИ ОТ ПОКОЛЕНИЯ ЗА ДОМ НА ДЕЦА И ВНУЦИ ОТ 13 ФАЛИРАНИ БАНКИ И СЕГА ОТ ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НО ДРУГАРИ СОЦИАЛИСТИ.

97

Бонтуващ капиталист

преди 4 години

Предлагам да излеземе като на Запар при капитализма на протести да се бонтуваме и да ни дигнат заплатите да зимаме капиталистически заплати, ама първо требе да се разбонтуваме като на запад при капитализма!

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 102Чърчил и Сталин така са решили на листчето ние от капиталисти да станем комунисти, а комунистическия режим в Гърция да стане капиталистически.

95

А бе

преди 4 години

Като стана дума кой най-много работи в ЕС, да попитам.Гледам две сутрини Витята Николаев от "Новаа" работи с една страшно печена мацка - коя е? Страхотна е! Той я гледа малко накриво, но с респект Да не му е шефка някоя?

94

СЕЩАМ СЕ

преди 4 години

И като отвориха вратите на лагера,всички умни хора лекари ,инжинери се изтресоха в Европа да работят за тях,а тук останаха тъ пан арите да пишат по форИумите.

93

Анонимен

преди 4 години

Ми французите като излязоха на протест и какво стана?

92

Виждам

преди 4 години

А сега след 30 години демокрация, ЕС, НАТО и американско парнтьорство какво произвеждаме и продаваме в ЕС, САЩ и Австралия и в Китай и в Сингапур и в Япония?

91

Анонимен

преди 4 години

За неграмотният Гвундьо никъде няма тих и спокоен пристан.Той изби националните си елит с герои като генерал Илия Луков.Стамболийски и другите и издаде смъртни присъди чрез Народен съд на хилядите дребни производители с по едно дюкянче интелектуалци и индустриалци завършили академии и училища на Запад.Как да съживим страната като Гвундьо назначи *** и мутри на всички държавни позиции Костов Мостковски,ББ.

90

Анонимен

преди 4 години

До ПомняМного сме били зле произвеждали сме полупроводници,електроника,компютри, апаратура за космически мисии,тежка индустрия,химическа индустря, а сега и чесън внасяме от Китай.

89

кара.канчева

преди 4 години

бочко , комунисте мой , дълго носко лъжлльо ! не чети това заглавие - кръвното !

88

Помня

преди 4 години

До Анонимен 82 Кой ти наби тези глупости в главата ? Нищо не можехме да продадем извън СИВ ,защото не беше конкурентно. Скъпо и некачествено. И тогава бяхме най бедни в соц. ЛАГЕР.Само Албания беше след нас. И защо се казваше ЛАГЕР ? Ами защото си беше конц. лагер.

87

Анонимен

преди 4 години

Защото докато на запад строя капитализма ние строихме социализъм Като видяха нашите другари че е неуспешен експеримента , побързаха да де откажат от него и станаха капиталисти Ако не бе социализмът , сега щяхме да бъдем поне на стандарта на Гърция или Португалия

86

ано нимен 93

преди 4 години

Тия ги разправяй на някой чичак от Тамбукту.Голяма част от нас са живяли по онова време и могат да преценят.Не,че всичко е било розово,но хубавото беше повече.Всеки можеше да си купи апартамент и да го изплати за 20г при минимални вноски.Сега само определени кумунисти могат да си гупят апартаменти с тераси за около половин милион.Храната беше естествена ,без гмо.Е нямаше банани с наркотици,но това не е толкова страшно.И най важното-вратите ни бяха отключени и без Гешеф.

85

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗБЕРЕМ ЧЕРВЕНИТЕ И ДА ПОВТОРЯТ ИКОНОМИЧЕСКИЯТ БУМ ОТ 1.1995/2.1997Г- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЯНУАРИ 2 143ЛВ, А Я ГЛЕЙ КО ПРАВЯТ ЯНУАРИ 1997Г- 11 000ЛВ - БЛИЗО ПЕТ СА УВЕЛИЧИЛИ МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ- ТОВА Е ВЪЗХОД, ТОВА Е УСТРЕМ...