32

Анонимен

преди 4 години

Да толкова професионално е замислено престъплението,че ги установиха преди да разберат кои са жертвите!Да не изхвърлят пистолетите и да чакат полицаите да имат улики?Нещо не ми изглежда професионално.А и труповете не заровили,а чакали рибите да ги изядат?Да имаше крокодили разбирам ама няма.Нещо *** ми се струват за професионалисти.

31

Анонимен

преди 4 години

до 41 Оо това е от много отдавна! Напиши нещо против Бойко и след малко коментара ти изчезва!

30

Светозар

преди 4 години

В духa на новите евроценности, сега пък да не ги изкарат гейове ? Тогава вече ще ги оправдаят. Лично в Страсбург ще се застъпят.

29

Помня

преди 4 години

До Анатема,***! 37 Ако не беше драгалевския айдук да спаси държавата от погрома на Виденов и Гечев , сега щяхме да сме като Венецуела.Единствения държавник в най новата ни история . Ама от къде толкова акъл да го осъзнаеш.А милиардите ги окрадоха другарите в ръководството на БСП. Там са милионерите.

28

Пустиняк

преди 4 години

"нулева ценностна система" - това е диагнозата на съвременния ганьовистанец! Тези, които вият за смъртна присъда са със същата диагноза, като майсторчетата! НУЛЕВА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА!

27

До 32

преди 4 години

Какво точно не ти е ясно,***-убили са ги, защото са очаквали да намерят много пари в апартамента.Многото пари изкушават.Друг въпрос е дали не са взели пари и нарочно да лъжат,че нищо не са намерили.Което е доста вероятно и тия пари да ги харчат семействата им.

26

Анонимен

преди 4 години

Човек да не вика майстор. Затова чиновниците на топлофикация отказват да влиза в имотите на хората. Да не им лепнат престъпление.

25

Така е ..

преди 4 години

Аджамии. Първо се взимат парите ако ги има , после по един шамар да мълчат , шут на кучето да не ги издаде и си отиват.А те... Убийци.

24

Анонимен

преди 4 години

По БНТ 1 се усеща как се залъгват хората. И тия си изкарват заплатата без отговорност.

23

Да допълня...

преди 4 години

Престъплението е планирано много професионално... За това ги хванаха с една седмица по рано.

22

Анонимен

преди 4 години

Ужас! Човек вече да не извика майстори в дома си!А иначе ..... много жалко , че няма смъртно наказание, ама като ония средновековните: дране, набучване на кол и т.н!

21

Осман

преди 4 години

Българиии юнациии!

20

Анонимен

преди 4 години

Та кражба от 1500лв. Не си струва труда за убииството и рязането.На тия направо ги изкарват много ненормални. Като си противоречат , че били добри майстори.Нагласени са от МВР . И времето е добре , че дойде шефката на ЕК.

19

Анонимен

преди 4 години

На гербаджия ми мязя на мене.Не не позна, тея са рублжии и убиват дори за ръждясали копейки!

18

Анонимен

преди 4 години

Излиза,че ако бяха заровили труповете нямаше да ги хванат.Бидони,телефони не играят ако няма трупове.Още даже нямаше да се знае за престъплението.Но остава загадка защо не са изхвърлили пистолетите?Дали има още трупове и набързо си признаха само за тези за да им дадат по 30 години само?

17

Анонимен

преди 4 години

Бе всичко точно, ама чак да ги изкарват двойка ми идва в повече. Мвр бая екранно време получи по повод може би третото разкрито убийство за 2019 и вече започват да излизат и бисери освен детайли за престъплението. А за сестри Белнейски развитие има ли? За Яна? За детето Емил, което според баша му е отвлечено, а сигурно костите му са в някое дере? Доста знакови престъпления има

16

Анонимен

преди 4 години

За тия хора човешкият живот е нищо.Това са изверги-още повече са познавали жертвите и са били в добри отношения с тях.Едно е да утрепят непознат човек,друго някой, който им е познат и са в добри отношения.Само най-жестоките *** биха направили подобно нещо.

15

Анонимен

преди 4 години

Верно от къде да знае жената, приятеля и пияница строител и носи половин кило злато, е явно го е купил, какво друго да е?

14

Гурбетчия

преди 4 години

Зловещо.

13

хаха

преди 4 години

На гербаджия ми мязя на мене.