10

Анонимен

преди 4 години

Това, което мен ме притеснява, е как без притеснения задържаните лица съвсем спокойно са се връщали да изчистят апартамента, което говори за сериозни личностни деформацииЗначи, да убиеш два души за про не е проблем ... проблем е, че си прикриваш сшедите ... ко?

9

Анонимен

преди 4 години

Съпруга е жената, с която си венчан. Съжителството на семейни начала не е съпружество. Във всички случаи това се прави с идеята за бягство от отговорност.

8

Анонимен

преди 4 години

Да, за такова престъпление си се полага въже.Безсмислено е да ги храниш и един ден в затвора.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Временна? Има от нея голяма дъщеря. Това означава, че са заедно от десетилетия. Защо са предпочели да е така, те си знаят. Мир на праха им.Бог и правосъдието да накажат убийците така, както те заслужават!

6

Анонимен

преди 4 години

Май дойде време за възстановяване на смъртните присъди и изпълняването им публично. Такава мярка няма как да не подейства отрезвително на п.р.ости и мързеливи хора, за които еталон на поведение и пример за подражание са големите мафиоти от филмите.Но не могат да преценят, че умствената ограниченост им пречи и те да бъдат такива.

5

Анонимен

преди 4 години

Думата съпруга означава тази, с която си се венчал. А не някаква временна метреса.

4

Анонимен

преди 4 години

............ големите, истински престъпници вилнееха необезпокоявани.жалко само, че отделни хора изгубиха живота си, а девойки бяха отвличани и насилвани от кокошкари.Властимащите допускаха това да се случва, за да подлудят обществото, а те необезпокоявани от никого да си присвоят богатствата на България.Тези гастрольори, които коментираме сега, са от закъснелите кандидат-големи бандити. П.р.остите им тикви не са си представяли, че така лесно и бързо ще ги спипат.НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ТАКИВА !!!

3

Ристу

преди 4 години

Браво на майсторите!

2

Анонимен

преди 4 години

МВР още в началото обявиха, че търси като извършители майстори.

1

x

преди 4 години

Браво на разследващите!